• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

harikaaa özellikle venedik kısmını çok beğendim :lepi:
hayırlı olsun canım:nazar:

ben de görmüştüm bu modeli
rengi pek görülmüş bi renk değil o yüzden beğenmiştim tonu çok tatlı
güle güle eskitin inşallah :utangac:

pek yardımcı olamadım ama ben de bu hafta içinde alıcam yatak odamı
ya yemek odasını aldığımız yerden alıcam ya da bi evgörün sitesine bak derim bu ara pek bi girer oldum beyaz düşünüyorsan çok hoş beyaz lake modelleri de var buyrunnnnnnnnn
kolay gelsin hepimize :kedi:

kaydirigubbakcemile3 siz nereye gitceksiniz canım?

baktım canım çok hoş ışıklarını sevdim aklinialirimsmile detayları süper çok kullanışlı zemuszemus

kaydirigubbakcemile3 kocamam kocaman

heyo heyo sevindim beğendiğinize daha güzelleri sizin olsun inşallahhh:dance:

Kızlarrrr, merhaba.
Geldim adaşım geldimopuyorumnanaktan

burası mutfak
3952.jpg
[/url][/IMG]
3958.jpg
[/url][/IMG]

mutfak masasını çok beğenerek almıştık.üstü granit.baya ağır aslında ama çok kullanışılı.masa örtsüne ile gerek yok.bi 4 tane siyah amerikan servisi alıcam yemek yerken koycam o kdr.

bu da mutfağımın avizesi :D bu da dolaplara çok uyuyor diye aldım :D
3972.jpg
[/url][/IMG]

bu da mutfağın zebra storu çok parlamış fotografta ama baya şık durdu.
3976.jpg
[/url][/IMG]

Bayıldım, bayıldım adaşım. Süper olmuş eviniz. Allah hanenzden huzuru eksik etmesin canımcım.

bi espri bu kadar cuk oturur :roflol:
harikasın alkisalkisalkis

hoşbulduuukkk sende dilşadsın sanırım bayanssulusmile

kaydirigubbakcemile3

aynen öle kuşum zorla olcana hiç olmasınn

bu arada HANNE mmmmmmmmmm adaşımmmmmmmm günümüze gell :D

kaydirigubbakcemile3

Bence de zaten koşturmalardan çıkıyoruz. Bizimkisi iyi denk geldi. Gemi turu olduğu için 3 günümüz denizde geçiyor. O günler daha sakin geçecek.

Ohh süpermiş canım.

Missim bu arada zevkler aynı ya, ben bu takımı alacaktım aslında ama nişanlımla orta noktada buluşamadık. Bence çok güzel.

jean cim ben aslında safranbolu bartın üzerinden amasra ya gitmek istiyorum ama bakalım araba kullanmak istemiyor ikna edersem öle yapcaz.yoksa da şile ağva ya gidip oradan istanbulu özledim 1 2 gün istanbulda gezip ankaraya da dönebilirz bakalım.ben öle deniz tutkunu değilimdir.sıkılıyorum sürekli denize gir güneşlen fln.

2-3 gune mobilyalari cozmem lzm zira 25 gun sonra teslim ediyolar..O yuzden bekleyemem galiba onlarin gelmesini..Evi bi tutsam gerisi gelir insallah cnm..
Bence de canımcım, 1 ay 40 gün istiyor bazı yerler de mühlet olarak.

yaw hakkaten kaldirsalar ya su reklami..sempatiksalakcinni

Bence de bence de. Yeğenlerimin yanında siteyi açmaya utanıyorum ya, nerelere giriyor bu teyzem diyecekler. Orda burda söyleseler var ya...kaydirigubbakcemile3
inşallah miss cim.herşey yolunda gider merak etme sen .önemli olan içine sinmesi ;)
Evet evet:)

şu fermuarlı göğüs beynimi sulandırdı asıl sbah akşam göğüs çıkıo bıktımm valla. bi tek sen bakıon sana yapiim bari nazımı dedim. enimse de yok çünkü o çekiodu benim nazımı:icecream:

tuya yaaaaaaaa hakkaten şu reklam sinir etti yavvvvvvvvvvvv sürekli fermuar açılıooooooo :-)

:roflol::roflol: ne güldüm gece gece sayenizde :roflol:

jean cim ben aslında safranbolu bartın üzerinden amasra ya gitmek istiyorum ama bakalım araba kullanmak istemiyor ikna edersem öle yapcaz.yoksa da şile ağva ya gidip oradan istanbulu özledim 1 2 gün istanbulda gezip ankaraya da dönebilirz bakalım.ben öle deniz tutkunu değilimdir.sıkılıyorum sürekli denize gir güneşlen fln.

jean e sölemişin ama araya gireyim.. ay ne kadar nazlıyım.. ben de deniz yerine şöle sakin romantik bi tatil istemiştim ama nişanlım kıbrıs ta kalınca hergün deniz deniz. denizsiz bi balayı düşünemez olduk. ant kemer e gidicez inş ayarladık çoktan bakalım:teytey:

jean e sölemişin ama araya gireyim.. ay ne kadar nazlıyım.. ben de deniz yerine şöle sakin romantik bi tatil istemiştim ama nişanlım kıbrıs ta kalınca hergün deniz deniz. denizsiz bi balayı düşünemez olduk. ant kemer e gidicez inş ayarladık çoktan bakalım:teytey:

ohh ii eğlenceler şimdiden güzelimmmm:teytey:

en özel gecenizde prensesler gibi görünmek ister misiniz? kaydirigubbakcemile3 bende bu çıkıyo akşam vakti bu geceyi ben ilk gece olarak algıladım ama aklinialirimsmile

ohh ii eğlenceler şimdiden güzelimmmm:teytey:
tşkler cnm benim otel seçmek de baya bi işkence olmuştu ama bulduk sonunda
en özel gecenizde prensesler gibi görünmek ister misiniz? kaydirigubbakcemile3 bende bu çıkıyo akşam vakti bu geceyi ben ilk gece olarak algıladım ama aklinialirimsmile

dervişin fikri neyse zikri oymuş bebişmdelikafaduldennaniknanik

Back