• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Ozzy ben balayı için yurt dışına çıkıyorum. Evlilik cüzdanı da istediler tabi biz vizeye başvurduğumuzda evli olmadığımız için davetiyemizi koyacağız. Kına konusunda da tebrikler =))) Yine orta yolu bulmuşsun=))

miss bence fiyatı oldukça makul koltuklar da çok konforlu duruyor. Ama ben senin yerinde olsam yatak odasıyla salondaki mobilyaları aynı desen aynı çizgilerde seçmezdim. Kızlar haklı en az 10 yıl bu mobilyalara bakacağız. Sıkılmadan kullanmalıyız.

tabiki aciliyeti de var işin.ama en az 10 sene aynı mobilyaya bakıcaksın unutma.içine sinmeyen içbişi alma.diyorum çok şık iki takımda bayıldımmmmmmmmm.ama o gittiğiniz yerle bi konuşun bakalım.bambu beyaz bi yatak odası takımı düz beyaz lake bir takım yok mu ellerinde.
ben sen kararsızım dediğin için diyorum.yoksa hiç içinde kalmasın çok şık takımlar
valla canim genelde pahali begeniyodum bunlar yine begendiklerime gore uygun oldu ikisi birlikte esim en cok buna sevindi...kaydirigubbakcemile3
Direk gozume carpan bi yatak odasi da goremedim aslina bakarsaniz..

Ozzy ben balayı için yurt dışına çıkıyorum. Evlilik cüzdanı da istediler tabi biz vizeye başvurduğumuzda evli olmadığımız için davetiyemizi koyacağız. Kına konusunda da tebrikler =))) Yine orta yolu bulmuşsun=))

miss bence fiyatı oldukça makul koltuklar da çok konforlu duruyor. Ama ben senin yerinde olsam yatak odasıyla salondaki mobilyaları aynı desen aynı çizgilerde seçmezdim. Kızlar haklı en az 10 yıl bu mobilyalara bakacağız. Sıkılmadan kullanmalıyız.

aa nereye canım?

2w2gbrr.jpg

2aol0m.jpg

9rpxs8.jpg

YEMEK ODAMA KARAR VERDİM,AYNISININ YATAK ODASI DA VAR NE DERSİNİZ?
33vhwdg.jpg

j8ll76.jpg

canım bu deseni çok gördüm beğendiysen eğer yemek odasını al derim çünkü büyük desenli olduğu için yatak odasını küçük gösteriyor daraltıyor :içelim:

çok sağo miss cim.darısı senin evini görmeyeeeeee.halılar saraydan şekercim.ya sorma o uyumu sağlayacağım diye canım çıktı :D bi de ben de takıntı var bliyor musun :) biraz da mesleki deformasyın sanırsam.insanları delirtecek şekilde uyum yakalamaya çalışıyorum.ama başardım sanırım.halı ve perde almaya giderken muhakkak mobilyalarnızn fotosunu götürün ki bazen tam tonlar insanın aklında kalmıyor.

sirkencim şimdiden iyi tatiller.ben de çok istemiştim yurtdışını ama nişanlıcımmmmm elin memlektinde gerilerek bir tatil ypmak istemedi :D napim saygı duydum. heheheeee.bu arada kınada evet gene ıkına sıkıla orta yol buldum.ama gel de bana sor bi :D

bakalim kizlar olmadi yemek odasi ve koltuklari alirim yatak odasini dusunurum biraz daha..Bilmiyorum valla..

ay canım ben daha almadım baktım öyle kahve seti değildi ama çay seti yazıyordu seninkini dün görmüştüm canım benim gördüğümde kurabiye için yer yoktu

kurabiyelik derken canım yani tek tarafa doğru daha geniş
küçük bi kurabiye ya da çikolata koyabilceğin kadar yer var yaniyerimseniben

ya valla inanin ben de hep ayni olmasin dedim dedim, buyuk konustum galiba...:1no2:

ben nacizane ikisini de al derim canım
düz beyaz bi yatak odasından çok daha şık duruyor
düzlükten sıkılacağına deseninden sıkılırsın :1:
ben yatak ve yemeği takım alıyorum şahsen
tabi ki içine sinmesi düşüncen önemli
içine sindiyse büyük konuşmuş olman hiç önemli değil olumunekankayizsmile

ha tam da tuya nın dediğini diyecektim.eğer ki yatak odan küçükse bu desen boğara diyecektim benden çok yaşayacaksın tuya cım.
ya miss cim.biz burda böle konuşuyrz tabi ama mobilya beğenmek çok zor.o yüzden içine sindiyse.al.takımlar çok şık.ve belli ki kaliteli.
ama fikrimizi sorduğun için söylüyoruz olasılıkları.sıkılma durumun olabilir ve bir de odanı daraltabilir.
ama sen başka yok diyorsan al gitsin cnm

canım bu deseni çok gördüm beğendiysen eğer yemek odasını al derim çünkü büyük desenli olduğu için yatak odasını küçük gösteriyor daraltıyor :içelim:
anladim cnm sagol dusuncelerini paylastigin icin..

çok sağo miss cim.darısı senin evini görmeyeeeeee.halılar saraydan şekercim.ya sorma o uyumu sağlayacağım diye canım çıktı :D bi de ben de takıntı var bliyor musun :) biraz da mesleki deformasyın sanırsam.insanları delirtecek şekilde uyum yakalamaya çalışıyorum.ama başardım sanırım.halı ve perde almaya giderken muhakkak mobilyalarnızn fotosunu götürün ki bazen tam tonlar insanın aklında kalmıyor.

sirkencim şimdiden iyi tatiller.ben de çok istemiştim yurtdışını ama nişanlıcımmmmm elin memlektinde gerilerek bir tatil ypmak istemedi :D napim saygı duydum. heheheeee.bu arada kınada evet gene ıkına sıkıla orta yol buldum.ama gel de bana sor bi :D
valla baska ne tavsiye edersin,resmini gotururum dedigin gibi..

benim 78 geldi sirken cim.ama bölüm bazında sıralamamızı vermediği için sevgili ÖSYM ne olur durumum bilemedim.ilk atama olmasa bile 2.atama olur inşallah.hayırlısı olsun napalım :D ama baya düşmüş puanlar onu biliyorum

ha tam da tuya nın dediğini diyecektim.eğer ki yatak odan küçükse bu desen boğara diyecektim benden çok yaşayacaksın tuya cım.
ya miss cim.biz burda böle konuşuyrz tabi ama mobilya beğenmek çok zor.o yüzden içine sindiyse.al.takımlar çok şık.ve belli ki kaliteli.
ama fikrimizi sorduğun için söylüyoruz olasılıkları.sıkılma durumun olabilir ve bir de odanı daraltabilir.
yok yok siz bana soyleyin acikca dusuncelerinizi kizlar..Aklimda mutlaka bulunsun soyledikleriniz..boshayallersmile
benim de kararsiz oldugum nokta ayni olmalari canim..cok teskur ediyorum hepinize..:1hug:

anladim cnm sagol dusuncelerini paylastigin icin..

valla baska ne tavsiye edersin,resmini gotururum dedigin gibi..

ozicim kalp kalbe karşıymış. miss cim yatak odanı yine beyaz al benc ama daha da şık şeyler bulacağından eminim acele etme opuyorumnanaktan

benim 78 geldi sirken cim.ama bölüm bazında sıralamamızı vermediği için sevgili ÖSYM ne olur durumum bilemedim.ilk atama olmasa bile 2.atama olur inşallah.hayırlısı olsun napalım :D ama baya düşmüş puanlar onu biliyorum

Bence güzel bir puan. Umarım ataman istedigin şekilde istedigin yere olur tatlım. Sen fotografcını hallettin mi?

ben nacizane ikisini de al derim canım
düz beyaz bi yatak odasından çok daha şık duruyor
düzlükten sıkılacağına deseninden sıkılırsın :1:
ben yatak ve yemeği takım alıyorum şahsen
tabi ki içine sinmesi düşüncen önemli
içine sindiyse büyük konuşmuş olman hiç önemli değil olumunekankayizsmile

anladim cnm bakalim bi hesap yapalim dusunelim ona gore karar vericem 2 gun icinde...

miss cim.boya rengi de önemli kiralık bakacaktınız yanlış hatırlamıyorsam ama değişik renk kullanma şansınız varsa ıhlamur rengini ve buz beyazı rengini tavsiye ederim.çok ferah gösteriyor odaları.bnm salonum ıhlamur oturma odam buz beyazı.beyaz lakeyle yakışıyor ıhlamur.beyaz mobilayaya kolyuk da seçmişssin zaten.ıhlamura boyarsan salonunu koltukların da beyaz siyah olacağı için halını da az desenli al derim.aama dediğim gibi yastığın deseni bile halı seçerken önemli.
perdelere en son karar ver derim.halıyı da aluınca.halının rengi perde de önemli.hepsinin fotosunu çekip öle git perdeciye ;)

aa söyleyince farkettim canım mimarmışsın zemuszemus klasik soru geliyor iç mimar mı? :1:

ay yurtdışı konusuda aynı benimki aşırı milliyetçi ülkemiz çok güzel gerek yok diyor hep kaydirigubbakcemile3

Back