Bence güzel bir puan. Umarım ataman istedigin şekilde istedigin yere olur tatlım. Sen fotografcını hallettin mi?
miss cim.boya rengi de önemli kiralık bakacaktınız yanlış hatırlamıyorsam ama değişik renk kullanma şansınız varsa ıhlamur rengini ve buz beyazı rengini tavsiye ederim.çok ferah gösteriyor odaları.bnm salonum ıhlamur oturma odam buz beyazı.beyaz lakeyle yakışıyor ıhlamur.beyaz mobilayaya kolyuk da seçmişssin zaten.ıhlamura boyarsan salonunu koltukların da beyaz siyah olacağı için halını da az desenli al derim.aama dediğim gibi yastığın deseni bile halı seçerken önemli.
perdelere en son karar ver derim.halıyı da aluınca.halının rengi perde de önemli.hepsinin fotosunu çekip öle git perdeciye
cnm seninkini gormustum evet bi katalogta,gayet guzel olmus..
yanniz benim acele etmem lzm hayatim cunku zaman az kaldi..
:çok üzgünüm:
miss cim.boya rengi de önemli kiralık bakacaktınız yanlış hatırlamıyorsam ama değişik renk kullanma şansınız varsa ıhlamur rengini ve buz beyazı rengini tavsiye ederim.çok ferah gösteriyor odaları.bnm salonum ıhlamur oturma odam buz beyazı.beyaz lakeyle yakışıyor ıhlamur.beyaz mobilayaya kolyuk da seçmişssin zaten.ıhlamura boyarsan salonunu koltukların da beyaz siyah olacağı için halını da az desenli al derim.aama dediğim gibi yastığın deseni bile halı seçerken önemli.
perdelere en son karar ver derim.halıyı da aluınca.halının rengi perde de önemli.hepsinin fotosunu çekip öle git perdeciye
aa söyleyince farkettim canım mimarmışsın zemuszemus klasik soru geliyor iç mimar mı?
ay yurtdışı konusuda aynı benimki aşırı milliyetçi ülkemiz çok güzel gerek yok diyor hep kaydirigubbakcemile3
italya (Bari, Venedik) ; Yunanistan (Katakolon) ve Hırvatistan (Dubrovnik) a canım.
yok cnm komple mimarım ben
ya sorma bi de babası da şimdi orada başınıza bişi gelse nası halletceksiniz gibi muhteşem sorular sormuş öle olunca nalet olsun sora gideriz dedimay öldürecekler beniiiiiiiii
gayet mantikli cnm once hali,sonra perde..:hulya: ben zaten karisik halilari pek sevmiyorum boyle geometrik desenliler hosuma gidiyo en cok..Sen ne kadar odemistin cnm peki halilara..
ben de yatak odamı gösteriim belki fikir olur
MNS Mobilya // Yatak Odalar, Yemek Odalar, Duvar niteleri nisan yemek odası bakın bakalım beğencek misiniz
biz kirada olucaz cnm bakalim sansimiza ne cikicak..gamyoncuiremsuBenim de oturma odam, antrem ve mutfagımı ıhlamur rengi boyattırdım çok ferah duruyor. Çok hoşumuza gitti bizim. Tavsiye ederim.
sagol cnm bakalim belki model uzerinde degisiklik yaparim eger yapabilirlerse..anlıorum cnm benim zor oluo seçmek ama panik yapma ve nacizane o yatak odasını alma bence:asigim:
2 salona büyük, 1 mutfağa orta boy,1 oturma odasına orta boy,2 antreye, 2 tane diğer odalara,1 tane yatak odasına
1700 civarı
o zaman asagi-yukari 2000 tl ayirmaliyim hali icin..tesekkurler cnm..2 salona büyük, 1 mutfağa orta boy,1 oturma odasına orta boy,2 antreye, 2 tane diğer odalara,1 tane yatak odasına
1700 civarı
çok güzel canım ben beğendim :lepi:
yok cnm komple mimarım ben
ya sorma bi de babası da şimdi orada başınıza bişi gelse nası halletceksiniz gibi muhteşem sorular sormuş öle olunca nalet olsun sora gideriz dedimay öldürecekler beniiiiiiiii
yok canım.bizim tuttuğumuz yerin çalıştığı bi fotografçı varmıibizim salonun bahçesi de uygun.onlarla dış çekim yaparız diyorum ben ama işe müthiş uyuşuk nişanlımfotografçı 1 ay önceden mi ayarlanırmış diyo
sen de bulursan burdan haberleşelim şeker olur mu?fiyatlar ve yer konusunda
çok güzel canım ben beğendim :lepi:
orada başınıza bişi gelse nası halletceksiniz .. delikafaduldenkoptum yaa bizde de var öle tipler naparsın
ben de de ki babana konuşarak dedim.
o da napim yaşlı adamı ezip mi gidelim yani.aklı kalır dedi.ben de senin de gönlün yok uzatma dedim.
yaaaaaa şaka bi yana turla böle gezerek balayı yapmak istemiyormuş.daha sora tatile gideriz dedi.uzatmadım.hayalim prag dı oysakibaşka bahara kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?