2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Bence güzel bir puan. Umarım ataman istedigin şekilde istedigin yere olur tatlım. Sen fotografcını hallettin mi?

yok canım.bizim tuttuğumuz yerin çalıştığı bi fotografçı varmıibizim salonun bahçesi de uygun.onlarla dış çekim yaparız diyorum ben ama işe müthiş uyuşuk nişanlım fotografçı 1 ay önceden mi ayarlanırmış diyo
sen de bulursan burdan haberleşelim şeker olur mu?fiyatlar ve yer konusunda

Benim de oturma odam, antrem ve mutfagımı ıhlamur rengi boyattırdım çok ferah duruyor. Çok hoşumuza gitti bizim. Tavsiye ederim.

gayet mantikli cnm once hali,sonra perde..:hulya: ben zaten karisik halilari pek sevmiyorum boyle geometrik desenliler hosuma gidiyo en cok..Sen ne kadar odemistin cnm peki halilara..

yok cnm komple mimarım ben
ya sorma bi de babası da şimdi orada başınıza bişi gelse nası halletceksiniz gibi muhteşem sorular sormuş öle olunca nalet olsun sora gideriz dedim ay öldürecekler beniiiiiiiii

ya sorma bi de babası da şimdi orada başınıza bişi gelse nası halletceksiniz gibi muhteşem sorular sormuş öle olunca nalet olsun sora gideriz dedim ay öldürecekler beniiiiiiiii

orada başınıza bişi gelse nası halletceksiniz .. delikafaduldenkoptum yaa bizde de var öle tipler naparsın

gayet mantikli cnm once hali,sonra perde..:hulya: ben zaten karisik halilari pek sevmiyorum boyle geometrik desenliler hosuma gidiyo en cok..Sen ne kadar odemistin cnm peki halilara..

2 salona büyük, 1 mutfağa orta boy,1 oturma odasına orta boy,2 antreye, 2 tane diğer odalara,1 tane yatak odasına

1700 civarı

Benim de oturma odam, antrem ve mutfagımı ıhlamur rengi boyattırdım çok ferah duruyor. Çok hoşumuza gitti bizim. Tavsiye ederim.
biz kirada olucaz cnm bakalim sansimiza ne cikicak..gamyoncuiremsu

anlıorum cnm benim zor oluo seçmek ama panik yapma ve nacizane o yatak odasını alma bence:asigim:
sagol cnm bakalim belki model uzerinde degisiklik yaparim eger yapabilirlerse..

kaydirigubbakcemile3 bizimde rusya-moskova hayalimiz var arada rus kızları diye kızdırıyor ama :mymeka: planımız var kaydirigubbakcemile3

Çoğu yerde en geç 1 ay öncesinde randevunuzu alın diyorlar. Evet haberleşmemiz iyi olur.

orada başınıza bişi gelse nası halletceksiniz .. delikafaduldenkoptum yaa bizde de var öle tipler naparsın

ben de de ki babana konuşarak dedim.
o da napim yaşlı adamı ezip mi gidelim yani.aklı kalır dedi.ben de senin de gönlün yok uzatma dedim.
yaaaaaa şaka bi yana turla böle gezerek balayı yapmak istemiyormuş.daha sora tatile gideriz dedi.uzatmadım.hayalim prag dı oysaki başka bahara kaldı

boşver cnm sora da gidersiniz içi rahat olmadıktan sonra hiç bi anlamı olmazdı zaten. evlilik böle bişi heralde onu düşünüon daha çokopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…