valla canim genelde pahali begeniyodum bunlar yine begendiklerime gore uygun oldu ikisi birlikte esim en cok buna sevindi...kaydirigubbakcemile3tabiki aciliyeti de var işin.ama en az 10 sene aynı mobilyaya bakıcaksın unutma.içine sinmeyen içbişi alma.diyorum çok şık iki takımda bayıldımmmmmmmmm.ama o gittiğiniz yerle bi konuşun bakalım.bambu beyaz bi yatak odası takımı düz beyaz lake bir takım yok mu ellerinde.
ben sen kararsızım dediğin için diyorum.yoksa hiç içinde kalmasın çok şık takımlar
Ozzy ben balayı için yurt dışına çıkıyorum. Evlilik cüzdanı da istediler tabi biz vizeye başvurduğumuzda evli olmadığımız için davetiyemizi koyacağız. Kına konusunda da tebrikler =))) Yine orta yolu bulmuşsun=))
miss bence fiyatı oldukça makul koltuklar da çok konforlu duruyor. Ama ben senin yerinde olsam yatak odasıyla salondaki mobilyaları aynı desen aynı çizgilerde seçmezdim. Kızlar haklı en az 10 yıl bu mobilyalara bakacağız. Sıkılmadan kullanmalıyız.
YEMEK ODAMA KARAR VERDİM,AYNISININ YATAK ODASI DA VAR NE DERSİNİZ?
bakalim kizlar olmadi yemek odasi ve koltuklari alirim yatak odasini dusunurum biraz daha..Bilmiyorum valla..Ozzy ben balayı için yurt dışına çıkıyorum. Evlilik cüzdanı da istediler tabi biz vizeye başvurduğumuzda evli olmadığımız için davetiyemizi koyacağız. Kına konusunda da tebrikler =))) Yine orta yolu bulmuşsun=))
miss bence fiyatı oldukça makul koltuklar da çok konforlu duruyor. Ama ben senin yerinde olsam yatak odasıyla salondaki mobilyaları aynı desen aynı çizgilerde seçmezdim. Kızlar haklı en az 10 yıl bu mobilyalara bakacağız. Sıkılmadan kullanmalıyız.
ay canım ben daha almadım baktım öyle kahve seti değildi ama çay seti yazıyordu seninkini dün görmüştüm canım benim gördüğümde kurabiye için yer yoktu
ya valla inanin ben de hep ayni olmasin dedim dedim, buyuk konustum galiba...:1no2:
anladim cnm sagol dusuncelerini paylastigin icin..canım bu deseni çok gördüm beğendiysen eğer yemek odasını al derim çünkü büyük desenli olduğu için yatak odasını küçük gösteriyor daraltıyor :içelim:
valla baska ne tavsiye edersin,resmini gotururum dedigin gibi..çok sağo miss cim.darısı senin evini görmeyeeeeee.halılar saraydan şekercim.ya sorma o uyumu sağlayacağım diye canım çıktıbi de ben de takıntı var bliyor musun :) biraz da mesleki deformasyın sanırsam.insanları delirtecek şekilde uyum yakalamaya çalışıyorum.ama başardım sanırım.halı ve perde almaya giderken muhakkak mobilyalarnızn fotosunu götürün ki bazen tam tonlar insanın aklında kalmıyor.
sirkencim şimdiden iyi tatiller.ben de çok istemiştim yurtdışını ama nişanlıcımmmmm elin memlektinde gerilerek bir tatil ypmak istemedinapim saygı duydum. heheheeee.bu arada kınada evet gene ıkına sıkıla orta yol buldum.ama gel de bana sor bi
yok yok siz bana soyleyin acikca dusuncelerinizi kizlar..Aklimda mutlaka bulunsun soyledikleriniz..boshayallersmileha tam da tuya nın dediğini diyecektim.eğer ki yatak odan küçükse bu desen boğara diyecektim benden çok yaşayacaksın tuya cım.
ya miss cim.biz burda böle konuşuyrz tabi ama mobilya beğenmek çok zor.o yüzden içine sindiyse.al.takımlar çok şık.ve belli ki kaliteli.
ama fikrimizi sorduğun için söylüyoruz olasılıkları.sıkılma durumun olabilir ve bir de odanı daraltabilir.
ama sen başka yok diyorsan al gitsin cnm
aa nereye canım?
ha tam da tuya nın dediğini diyecektim.eğer ki yatak odan küçükse bu desen boğara diyecektim benden çok yaşayacaksın tuya cım.
ya miss cim.biz burda böle konuşuyrz tabi ama mobilya beğenmek çok zor.o yüzden içine sindiyse.al.takımlar çok şık.ve belli ki kaliteli.
ama fikrimizi sorduğun için söylüyoruz olasılıkları.sıkılma durumun olabilir ve bir de odanı daraltabilir.
ama sen başka yok diyorsan al gitsin cnm
anladim cnm sagol dusuncelerini paylastigin icin..
valla baska ne tavsiye edersin,resmini gotururum dedigin gibi..
benim 78 geldi sirken cim.ama bölüm bazında sıralamamızı vermediği için sevgili ÖSYM ne olur durumum bilemedim.ilk atama olmasa bile 2.atama olur inşallah.hayırlısı olsun napalımama baya düşmüş puanlar onu biliyorum
ben nacizane ikisini de al derim canım
düz beyaz bi yatak odasından çok daha şık duruyor
düzlükten sıkılacağına deseninden sıkılırsın
ben yatak ve yemeği takım alıyorum şahsen
tabi ki içine sinmesi düşüncen önemli
içine sindiyse büyük konuşmuş olman hiç önemli değil olumunekankayizsmile
çok sağo miss cim.darısı senin evini görmeyeeeeee.halılar saraydan şekercim.ya sorma o uyumu sağlayacağım diye canım çıktıbi de ben de takıntı var bliyor musun :) biraz da mesleki deformasyın sanırsam.insanları delirtecek şekilde uyum yakalamaya çalışıyorum.ama başardım sanırım.halı ve perde almaya giderken muhakkak mobilyalarnızn fotosunu götürün ki bazen tam tonlar insanın aklında kalmıyor.
sirkencim şimdiden iyi tatiller.ben de çok istemiştim yurtdışını ama nişanlıcımmmmm elin memlektinde gerilerek bir tatil ypmak istemedinapim saygı duydum. heheheeee.bu arada kınada evet gene ıkına sıkıla orta yol buldum.ama gel de bana sor bi
cnm seninkini gormustum evet bi katalogta,gayet guzel olmus..ben de yatak odamı gösteriim belki fikir olur
MNS Mobilya // Yatak Odalar, Yemek Odalar, Duvar niteleri nisan yemek odası bakın bakalım beğencek misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?