• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ozzy demek evin döşendi de bizim için fotoğraflarını çektin.Çok incesin =))) Evin mobilyaların perdelerin halıların çok uyumlu çok ferah duruyor. Güle güle huzurla otur iyi günlerde kullan eşyalarını.

ozz_mim ay adını bilmiyorum kusura bakma :kedi:
evin ne kadar ferah bayıldım gerçekten
tonların ve detayların uyumu da ayrı harikaaaolumunekankayizsmile
bide bide salonunda kocaman kocaman camların var benim salonumda tek küçük bi cam var çok karanlık duruyor o yüzden nazar değdirmiyim de çok ferah maşallah :nazar:
Allah huzurla mutlulukla yaşamayı nasip etsin size inşalah :Saruboceq:

ozzy demek evin döşendi de bizim için fotoğraflarını çektin.Çok incesin =))) Evin mobilyaların perdelerin halıların çok uyumlu çok ferah duruyor. Güle güle huzurla otur iyi günlerde kullan eşyalarını.
cidden tatlım sizin içiçn çektim :D sizlerle paylaşmak mutlu ediyor beni.amin cnm hepimiz inş.huzur içinde oturalım

ozzym harika evin canım benim :1hug:

saol jean cim.darısı başına yavrucummmmm :D

ozz_mim ay adını bilmiyorum kusura bakma :kedi:
evin ne kadar ferah bayıldım gerçekten
tonların ve detayların uyumu da ayrı harikaaaolumunekankayizsmile
bide bide salonunda kocaman kocaman camların var benim salonumda tek küçük bi cam var çok karanlık duruyor o yüzden nazar değdirmiyim de çok ferah maşallah :nazar:
Allah huzurla mutlulukla yaşamayı nasip etsin size inşalah :Saruboceq:
çok sağol meltemcim.salonun çok ışık almıyorsa kesinlikle açık tonlarda boya ve mobilyalarını açık tonda seç.güzel dileklerin için de sağollll.hepimize mutluluklar inşallahhhh

ozzym kim bilir ne çok değişmiştir o ev eski halinden dimi canım?
çok geniş çok ferah en sevdiğim ebeveyn banyosuu da var çook sevdim yalnız sakın bana darılma salonunda yan koymuşsun ya halıyı yemek masasını flan düz koysan daha hoş olur gibime geldi canım kızma tamam?

merhaba meltem cim geçmişi okumadım yeni geldin sanırm hoşgeldinnnnnnnnnn

eveeet hoşbuldumm dün geldim aranıza daha önce sohbet bölümündeydim sonra ordakilerin çoğu evlendi bende tatile gittim geldim baktım kimsecikler yok hemen aranıza katılıverdim :kedi:

ozzym kim bilir ne çok değişmiştir o ev eski halinden dimi canım?
çok geniş çok ferah en sevdiğim ebeveyn banyosuu da var çook sevdim yalnız sakın bana darılma salonunda yan koymuşsun ya halıyı yemek masasını flan düz koysan daha hoş olur gibime geldi canım kızma tamam?
yerim seni deli kızzzzzz.niye kızayım :D aslında yeri orasıymış gibi gelmişti bize ama senin dediğin gibi de denerim canım.akıl akıldan üstündür.muckkkkkkkkopuyorumnanaktan

eveeet hoşbuldumm dün geldim aranıza daha önce sohbet bölümündeydim sonra ordakilerin çoğu evlendi bende tatile gittim geldim baktım kimsecikler yok hemen aranıza katılıverdim :kedi:

hoppppppp hoşgeldin o zaman ne iyi ettin:teytey:

olsun canım iyi ki geldinn ben dün demiştim ya bugün o fincanlardan gördüm kütahya porselenin 2li 5 tl sen kaça almıştın canım?

çok sağol meltemcim.salonun çok ışık almıyorsa kesinlikle açık tonlarda boya ve mobilyalarını açık tonda seç.güzel dileklerin için de sağollll.hepimize mutluluklar inşallahhhh

amiin amiin inşallah :Saruboceq:
benim yemek takımım siyah-gümüş ama onun dışında herşeyim açık renk koltuklarım uçuuk bi mor gibi halılar perdeler alınmadı daha ama onları da dediğin gibi hep açık, gümüş tonlarında seçmeyi planlıyorum
ama şu an yerinde olmak isterdim kafan ne rahatlamıştır artık bayanssulusmile
ne zaman düğününü canım?

ozzy mim baya rahatlamışsın. Ne güzel. Gelin el çiçeğini makyözünü kuaförünü ve fotoğrafçınızı ayarladınız mı?

tatlışkom aslında haziran başında mobilyaları aldım.1 ay önce halılar 2 hafta önce de perdeler.kendi çeyizlerim ztn evde birikiyor.öle işteeeee

sirkencim işte benim bitmeyen dertlerimi saydın:D
sevgülüüüüüüü nişanlım fotografcı ve davetiye konusunda çok uyuz :D
davetiye bu hafta hallaolur da fotografcı daha piyasada yok nasısa bi ara çıkar bakarız diyo. çiçeğim bu hafta gelinlk provam var orda verilecek.ama ben bi de dış çekim olursa canlı çiçek istiyorum.kuaför de benm burda bi tane var konuşmadım ama ona yaptırırım makjaımı da ordaki kız yapar.nedense ben de o konularda rahatım.makyaj hafif istiyorum çünkü az fondoten fln yoksa çok kötü oluyo.kalıcı olsun yeter

yerim seni deli kızzzzzz.niye kızayım :D aslında yeri orasıymış gibi gelmişti bize ama senin dediğin gibi de denerim canım.akıl akıldan üstündür.muckkkkkkkkopuyorumnanaktan

hoppppppp hoşgeldin o zaman ne iyi ettin:teytey:

ehehehhe hoşbuldum o zaman :teytey:

olsun canım iyi ki geldinn ben dün demiştim ya bugün o fincanlardan gördüm kütahya porselenin 2li 5 tl sen kaça almıştın canım?

canım ya 7 ya da 7.5 aldım tanesini yani 14-15gibi bişey
ama dediğim gibi nescafe boyunda ve tabağının kenarı kurabiyelik gibi biraz geniş
senin dediğin çok uygunmuş nasıl bişey merak ettim bayanssulusmile
ben şimdi kendi takımımın resmini çekip koyarım senin için daha paketlenmemişler arasında markalı bişey değil desenini beğenip almıştım:1:

meltemcim 13 eylül.1 ay var yani.bi tek çeyizim gidecek o kdr.herşey bitti şükür evle ilgili.darısı başınıza

ayyy inşallah bizde 1 ay kala böyle diyebiliriz
içimden bi ses son ana kadar çırpınıcaz diyo
çeyiz gitmesi de çok eğlencelidir en çok iple çektiğim kısımlardan biri hehe
aklinialirimsmile

sirkencim işte benim bitmeyen dertlerimi saydın:D
sevgülüüüüüüü nişanlım fotografcı ve davetiye konusunda çok uyuz :D
davetiye bu hafta hallaolur da fotografcı daha piyasada yok nasısa bi ara çıkar bakarız diyo. çiçeğim bu hafta gelinlk provam var orda verilecek.ama ben bi de dış çekim olursa canlı çiçek istiyorum.kuaför de benm burda bi tane var konuşmadım ama ona yaptırırım makjaımı da ordaki kız yapar.nedense ben de o konularda rahatım.makyaj hafif istiyorum çünkü az fondoten fln yoksa çok kötü oluyo.kalıcı olsun yeter

Bizim de bu hafta davetiye işini halletmemiz gerekiyor çünkü vizeye de iliştirecekmişiz. Fotoğrafçı makyöz kuaförü ben de henüz ayarlayamadım:(((( Endişelenmeye başladım. Benim de bugün dolaplarım takıldı ptesi günü de laminantlar döşenecekmiş. Herhalde haftaya bugüne kadar baya toparlanmış olur. Kına gecesi konusunu naptınız?

2w2gbrr.jpg

2aol0m.jpg

9rpxs8.jpg

YEMEK ODAMA KARAR VERDİM,AYNISININ YATAK ODASI DA VAR NE DERSİNİZ?
33vhwdg.jpg

j8ll76.jpg

Back