Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cidden tatlım sizin içiçn çektimozzy demek evin döşendi de bizim için fotoğraflarını çektin.Çok incesin =))) Evin mobilyaların perdelerin halıların çok uyumlu çok ferah duruyor. Güle güle huzurla otur iyi günlerde kullan eşyalarını.
ozzym harika evin canım benim :1hug:
çok sağol meltemcim.salonun çok ışık almıyorsa kesinlikle açık tonlarda boya ve mobilyalarını açık tonda seç.güzel dileklerin için de sağollll.hepimize mutluluklar inşallahhhhozz_mim ay adını bilmiyorum kusura bakma :kedi:
evin ne kadar ferah bayıldım gerçekten
tonların ve detayların uyumu da ayrı harikaaaolumunekankayizsmile
bide bide salonunda kocaman kocaman camların var benim salonumda tek küçük bi cam var çok karanlık duruyor o yüzden nazar değdirmiyim de çok ferah maşallah
Allah huzurla mutlulukla yaşamayı nasip etsin size inşalah :Saruboceq:
merhaba meltem cim geçmişi okumadım yeni geldin sanırm hoşgeldinnnnnnnnnn
yerim seni deli kızzzzzz.niye kızayımozzym kim bilir ne çok değişmiştir o ev eski halinden dimi canım?
çok geniş çok ferah en sevdiğim ebeveyn banyosuu da var çook sevdim yalnız sakın bana darılma salonunda yan koymuşsun ya halıyı yemek masasını flan düz koysan daha hoş olur gibime geldi canım kızma tamam?
eveeet hoşbuldumm dün geldim aranıza daha önce sohbet bölümündeydim sonra ordakilerin çoğu evlendi bende tatile gittim geldim baktım kimsecikler yok hemen aranıza katılıverdim :kedi:
eveeet hoşbuldumm dün geldim aranıza daha önce sohbet bölümündeydim sonra ordakilerin çoğu evlendi bende tatile gittim geldim baktım kimsecikler yok hemen aranıza katılıverdim :kedi:
çok sağol meltemcim.salonun çok ışık almıyorsa kesinlikle açık tonlarda boya ve mobilyalarını açık tonda seç.güzel dileklerin için de sağollll.hepimize mutluluklar inşallahhhh
meltemcim 13 eylül.1 ay var yani.bi tek çeyizim gidecek o kdr.herşey bitti şükür evle ilgili.darısı başınıza
yerim seni deli kızzzzzz.niye kızayımaslında yeri orasıymış gibi gelmişti bize ama senin dediğin gibi de denerim canım.akıl akıldan üstündür.muckkkkkkkkopuyorumnanaktan
hoppppppp hoşgeldin o zaman ne iyi ettin:teytey:
olsun canım iyi ki geldinn ben dün demiştim ya bugün o fincanlardan gördüm kütahya porselenin 2li 5 tl sen kaça almıştın canım?
meltemcim 13 eylül.1 ay var yani.bi tek çeyizim gidecek o kdr.herşey bitti şükür evle ilgili.darısı başınıza
sirkencim işte benim bitmeyen dertlerimi saydın
sevgülüüüüüüü nişanlım fotografcı ve davetiye konusunda çok uyuz
davetiye bu hafta hallaolur da fotografcı daha piyasada yok nasısa bi ara çıkar bakarız diyo. çiçeğim bu hafta gelinlk provam var orda verilecek.ama ben bi de dış çekim olursa canlı çiçek istiyorum.kuaför de benm burda bi tane var konuşmadım ama ona yaptırırım makjaımı da ordaki kız yapar.nedense ben de o konularda rahatım.makyaj hafif istiyorum çünkü az fondoten fln yoksa çok kötü oluyo.kalıcı olsun yeter