• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

vize hayırdır canım?balayı için mi?
ya kına da erkek tarafı yer tuttu misafirlerini ağırlamak için.erkek evi gibi.biz de kız evi olarak evimizde olcaz.onlar belli bi saatte 3 5 araba bize gelecekler kına yakmaya bööle karrar verildi.annemlerin lafını çiğnetmedim yani :-)

ehehehhe hoşbuldum o zaman :teytey:

canım ya 7 ya da 7.5 aldım tanesini yani 14-15gibi bişey
ama dediğim gibi nescafe boyunda ve tabağının kenarı kurabiyelik gibi biraz geniş
senin dediğin çok uygunmuş nasıl bişey merak ettim bayanssulusmile
ben şimdi kendi takımımın resmini çekip koyarım senin için daha paketlenmemişler arasında markalı bişey değil desenini beğenip almıştım:1:

ayyy inşallah bizde 1 ay kala böyle diyebiliriz
içimden bi ses son ana kadar çırpınıcaz diyo
çeyiz gitmesi de çok eğlencelidir en çok iple çektiğim kısımlardan biri hehe
aklinialirimsmile

ay canım ben daha almadım baktım öyle kahve seti değildi ama çay seti yazıyordu seninkini dün görmüştüm canım benim gördüğümde kurabiye için yer yoktu

topik acmayi planliyorum aslinda ama once size soriyim dedim..

canım ne oldu?

svrscw.jpg

2e6hhts.jpg

bunu da salon takimi dusunduk yemek odasina uygun..

miss cim gayet güzel gözüküyor ama sadece bir fikir tabi.böle aynı motiflisini almasan da acaba gene beyaz lake mi alsan?hani ne bileyim desen dediğin yoğun bişidir.hem salonda hem yatak odasında seni bir süre sora sıkabilir diye söylüyorum.yoksa modeller çok şık

koltuklarını kesin al derim.çok rahat gözüküyorlar.yemek odasını da çok beğendim.dediğim gibi yatak odası da çok ama çok şık.sadece tek endişem iki odada aynı desen seni sıkabilir.yerinde olsam yatak odamda düz beyaz lake tercih ederdim.ama sen sıkılmam severim diyorsan güzel seçimler

missim güzelmiş canım yatak odası da hoş duruyor beğendim benn
fakat nedense baştan beri bi fikrim var aynı almak istemiyorum diyorum hep kendime :emir_bebek:

miss cim gayet güzel gözüküyor ama sadece bir fikir tabi.böle aynı motiflisini almasan da acaba gene beyaz lake mi alsan?hani ne bileyim desen dediğin yoğun bişidir.hem salonda hem yatak odasında seni bir süre sora sıkabilir diye söylüyorum.yoksa modeller çok şık
cnm aslinda ben hep farkli olsun istedim takim istemedim iki odayi..Ama gozume carpan bi yatak odasi da olmadi hic o kadar baktik..O yuzden kararsizim cnm..

koltuklarını kesin al derim.çok rahat gözüküyorlar.yemek odasını da çok beğendim.dediğim gibi yatak odası da çok ama çok şık.sadece tek endişem iki odada aynı desen seni sıkabilir.yerinde olsam yatak odamda düz beyaz lake tercih ederdim.ama sen sıkılmam severim diyorsan güzel seçimler

ozzym yine aynı düşüncedeyiz :1hug:

katılıyorum koltuklar çok şık ve rahat yumuş yumuştur missim almalısın bence

missim güzelmiş canım yatak odası da hoş duruyor beğendim benn
fakat nedense baştan beri bi fikrim var aynı almak istemiyorum diyorum hep kendime :emir_bebek:

sen aynı benim kafadansın yaaa gün geçtikçe bunu anlıyorum saç makyaj topuklu ayakkabı :D:D:Dhahahahaaa

Son düzenleme:
cnm aslinda ben hep farkli olsun istedim takim istemedim iki odayi..Ama gozume carpan bi yatak odasi da olmadi hic o kadar baktik..O yuzden kararsizim cnm..

canımcım eğer en çok yatak odasını sevdiysen onu almalısın yemek odası için bir çok alternatif var fakat yatak odası güzel bulmak zor birazcık bence:1hug:

tabiki aciliyeti de var işin.ama en az 10 sene aynı mobilyaya bakıcaksın unutma.içine sinmeyen içbişi alma.diyorum çok şık iki takımda bayıldımmmmmmmmm.ama o gittiğiniz yerle bi konuşun bakalım.bambu beyaz bi yatak odası takımı düz beyaz lake bir takım yok mu ellerinde.
ben sen kararsızım dediğin için diyorum.yoksa hiç içinde kalmasın çok şık takımlar

sen aynı benim kafadansın yaaa gün geçtikçe bunu anlıyorum saç makjay topuklu ayakkabı :D:D:Dhahahahaaa

ayy canım benim ev olayımız da aynı olabilir geçen konuştuk ilk yıllar onun dedesinin evinde yaşayabiliriz kendi evimzi alana kadar dedesinin evi 15-20 senedir boş ailesiyle yaşıyorlar,belki o da aynı olur o ev de yayla gibi kaydirigubbakcemile3

ayy canım benim ev olayımız da aynı olabilir geçen konuştuk ilk yıllar onun dedesinin evinde yaşayabiliriz kendi evimzi alana kadar dedesinin evi 15-20 senedir boş ailesiyle yaşıyorlar,belki o da aynı olur o ev de yayla gibi kaydirigubbakcemile3

ohhh yayılırsınız artıkın :D

merhaba canlarım,
sze evimi göstermeye geldim :D
kimsecikler yok ama yorumlarınızı eksik etmeyin gelince tamam mı?cidden sadece sizin için çektim :D
burası salonum
3931.jpg
[/url][/IMG]
3907.jpg
[/url][/IMG]
3911.jpg
[/url][/IMG]
3914.jpg
[/url][/IMG]

burası oturma odası
3937.jpg
[/url][/IMG]
3945.jpg
[/url][/IMG]

burası mutfak
3952.jpg
[/url][/IMG]
3958.jpg
[/url][/IMG]

mutfak masasını çok beğenerek almıştık.üstü granit.baya ağır aslında ama çok kullanışılı.masa örtsüne ile gerek yok.bi 4 tane siyah amerikan servisi alıcam yemek yerken koycam o kdr.

bu da mutfağımın avizesi :D bu da dolaplara çok uyuyor diye aldım :D
3972.jpg
[/url][/IMG]

bu da mutfağın zebra storu çok parlamış fotografta ama baya şık durdu.
3976.jpg
[/url][/IMG]

canim ben en son halini gormemistim evinin..Bayildim,cok guzel olmus..Bi uyum yakalamissin valla..Bu arada halilarini nerden aldin merak ettim uyumlu olmus hep takimlarina..

Back