• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

slm kızlar ben geldim bu hafta hiç doğru dürüst uğrayamadım. Ofisimi taşıyoruz internetim de daha yok dün yeni yerleştim. Bugün de evimize mutfak, banyo, vestiyer dolaplarımız takılıyormuş=)))Sizler neler yaptınız??

QUOTE=sirkencubin;14677389]slm kızlar ben geldim bu hafta hiç doğru dürüst uğrayamadım. Ofisimi taşıyoruz internetim de daha yok dün yeni yerleştim. Bugün de evimize mutfak, banyo, vestiyer dolaplarımız takılıyormuş=)))Sizler neler yaptınız??[/QUOTE]

canımmm hayırlı olsunnnn :nazar:[

merhaba canlarım,
sze evimi göstermeye geldim :D
kimsecikler yok ama yorumlarınızı eksik etmeyin gelince tamam mı?cidden sadece sizin için çektim :D
burası salonum
3931.jpg
[/url][/IMG]
3907.jpg
[/url][/IMG]
3911.jpg
[/url][/IMG]
3914.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
burası mutfak
3952.jpg
[/url][/IMG]
3958.jpg
[/url][/IMG]

mutfak masasını çok beğenerek almıştık.üstü granit.baya ağır aslında ama çok kullanışılı.masa örtsüne ile gerek yok.bi 4 tane siyah amerikan servisi alıcam yemek yerken koycam o kdr.

bu da mutfağımın avizesi :D bu da dolaplara çok uyuyor diye aldım :D
3972.jpg
[/url][/IMG]

bu da mutfağın zebra storu çok parlamış fotografta ama baya şık durdu.
3976.jpg
[/url][/IMG]

yatak odası.bu perdenin sol tarafında bordo inen bir tül var pek belli olmamış.odanın boyasına uyum sağlıyor.
3984.jpg
[/url][/IMG]
3992.jpg
[/url][/IMG]

burası da hol
3999.jpg
[/url][/IMG]bu da holun yani aslında antrenin abajuru :D
yaaaa çok beğenerek aldım inş siz de beğenirsiniz ankarada olanlar için önerim kesinlikle avizeciler çarşısna gidin.oradaki ODAM ABAJUR a gidin bayılacaksınız...

4006.jpg
[/url][/IMG]

canım evin de mobilyaların da çok güzel rabbim güle güle oturmayı nasip etsin sevginiz saygınız sağlık ve huzurunuz eksik olmasın yuvanızdan :nazar: bu nazarlık evin içinnnn

canım evin çok ferah durmuş salonun ve yatak odan özellikle.. avizelerini çok beğendim bi de zebra storunu çok sevdimm. haa bi de yolluklar çok güsell.. Allah güle güle oturmayı nasip etsin emeğine sağlık

canım evin de mobilyaların da çok güzel rabbim güle güle oturmayı nasip etsin sevginiz saygınız sağlık ve huzurunuz eksik olmasın yuvanızdan :nazar: bu nazarlık evin içinnnn

canım evin çok ferah durmuş salonun ve yatak odan özellikle.. avizelerini çok beğendim bi de zebra storunu çok sevdimm. haa bi de yolluklar çok güsell.. Allah güle güle oturmayı nasip etsin emeğine sağlık

çokkkkkkk çokkkkkkkkkkk teşekkür ederim.aslında bunların hepsi boş.Allah ım hiçbirimizin ağzının tadını huzuurunu bozmasın.ama beğenmenize çok sevindim.salona özellikle az eşya aldım.daha zaten bir kaç büyük aksesuar gelecek ne bileyim saksı vazo gibi.yeterli olur diye düşündüm.muckkkkkkkkkkkkkkkkk.

çok ii düşünmüşsün ozzymmm mutluluğunuz daim olsun inşallah bebişinizin odasını da görürüz :ecrin_bebek:

biz şimdi müstakbel nişanlımla gesmelere gidiyoruz gelince inşallah burda olursunuz kızlar bugünlerde çok sessiziz

heheheee dilşad cım inşallah canım.hepimiz bi süre sora bebiş odası tasarımlarını paylaşıyor oluruz :D
bu arada çekmediğim 2 oda var.ama orada birkaç kullanulmayan eşya olduğu için çekmedim şimdilik.biri çalışma odası olacak biri de çamaşır odası-misafir odası gibi bişi olcak.ileride de bebiş için olur inşallah :D

ozzyycimm canım evin çook güzel zevkli döşenmiş allah ağız tadıyla huzulurla oturmayı nasip etsinn salonun flan bayaa genişş
canımm 4+1 mi evinn bayada büyükmüşşkaydirigubbakcemile3

ozzyycimm canım evin çook güzel zevkli döşenmiş allah ağız tadıyla huzulurla oturmayı nasip etsinn salonun flan bayaa genişş
canımm 4+1 mi evinn bayada büyükmüşşkaydirigubbakcemile3

amin canım çok sağol.ya ev aslında nişanlımın ailesinindi.onlar oturuyordu biz evlenecek olunca onların başka yerde bi evi vardı bıraktılar oraya gittiler.yoksam bence de büyük.saklambaç oynıcaz artık evde :D

Back