amin cnm saolasıngulse_84 canım perdelerin çok hoş güle güle kullanmak nasip olsun inşallahhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin cnm saolasıngulse_84 canım perdelerin çok hoş güle güle kullanmak nasip olsun inşallahhh
napimki ozaman senağlama
napimki ozaman senağlama
ama illa hap mı kullanılır daha temiz ve sıfır yen etkili yöntem var niye o es geçiliyor ki use comdoms![]()
ama illa hap mı kullanılır daha temiz ve sıfır yen etkili yöntem var niye o es geçiliyor ki use comdoms![]()
slm kızlarrrr
zor valla o kadar telaş içinde bi de bununla uğraş...
slm kızlarrrr
hoşbuldum cnmslm hışgeldinnn
cnm her gun her gun onumu kulllancan cok yararlı bişi dgl bıldıgım kadarıyla ege o saglıklı bi çözüm olsaydı ne kondom nede doğum kontrol hapı kullanırdı ınsanlar kafalarına takmaz hareket ederlerdı sonrada ertesi gun hapını alırlardı demekkı cok yararlı bişi dglki insanlar bunu kullnamıozaten 4. olcağım için düğüne denk g elmıyo onun yerine ertesli gün hapı falan kullansam mantıklı mı sence?
elımden geldıgınce yardımcı olurum cnmvayy çok iyisin canım bu konuda :hooray: zamanı gelsin bende sorarım![]()
maşallah cnmmm kaydirigubbakcemile3ama ama onun içinde dedilerki patlar falan die garantiye almaya çalışıorum :bbo: :)
zor valla o kadar telaş içinde bi de bununla uğraş...
hoş buldum tatlım iimm senden nbr ben bütün hazrlıklarımı bitirdim şimdi sizleri dinliyorum opuyorumnanaktan