inş cnm ya en kısa zamanda bitirirsiniz inş çok güzel bi duygu ama aklım hep ev,imde şimdi zemuszemusgulse84 darısı bizim başımıza :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş cnm ya en kısa zamanda bitirirsiniz inş çok güzel bi duygu ama aklım hep ev,imde şimdi zemuszemusgulse84 darısı bizim başımıza :))
inş cnm ya en kısa zamanda bitirirsiniz inş çok güzel bi duygu ama aklım hep ev,imde şimdi zemuszemus
saol cnm en kısa zamanda kurtulun bu dertten :)gülse maşallahın var darısı bize...
inş cnm ya en kısa zamanda bitirirsiniz inş çok güzel bi duygu ama aklım hep ev,imde şimdi zemuszemus
yaa ben hap kullanmıcam ama bu yumurtlama dönemi tamm düğünüme ve balayıma denk geliyoo napıcam kii
aynen öyle yapıorum bende ilk heves işte bakmaya doyamıyor insan :kedi:
kızlarr bılıyosunuzkı her yıl agıstos ayında meteor yagmuru oluyor bu gece meteorr yagmuru varmıs ve cok net görünecekmıs bence bu şöleni kaçırmayın 100 e yakın yıldız kayacagını söylüyolar umarım hrkesın izleme fıratı olur ortalama 20:00 sularında baslayacagını okudumm
yaa bende hap kullanmak istemiyodum iştee off öyle olucak eylülde regl döneminde başlamam gerekecek hapa heralde neyse doktora gittiğimde sorarım şimdi bide bunu düşünemicemm zaten kafam allak bullak bide yetmezmiş gibi bizimkinin nazını çekiyorumm![]()
evt cnm misler gibi kokuyor yeni eşyalar :)hemde ne tatlıdır o duygu yahu hayller flan :asigim: birde mis gibi yeni kokuyor ya ev onu da seviyorum opuyorumnanaktan
öyle ama sıktı artık neyse cnm keyfı bılır
dönüp dolaşıp yıne aracak olan o
neyse tatlım sen nasılsınn bişi sorcam ben sana bugun adetımım 3. günü fakat adetım bıtmısilaçtan olabılırmı böle bişi yanı gece boyunca hiç bişey olmamıs
ya işleri çok yoğun tek başına koşturmaca anlıyorum ama daha en başında dedimki düğün hazırlıklarını düşünme ama ben dediğimde de yapılacak bişe var sen gel tamam dedi zaten bişe alınacaksa ben beğeniyorum sadece gidip alıyoruzz geçen hafta beyaz eşyalarımızı aldık paranın bi kısmını bu cumaya kadar veririz demiştik ya parasını bile beraber hazırladık öğlen konuşuyoruz akşama ne yapıcaz diye demez mi bişemi yapcaktık yaahu konuştuğumuz şeyi bile unutuyoo hep hatırlatıcakmıyımm
kaydirigubbakcemile3 unutabilir canım normal birde oruç var azıcık daha anlayışlı olun birbirinize azıcık zaman kaldı düğün öncesi kırılmayın bende çok unutkanım annemde bana hep bunak der bunadın mı bu yaşta flan diyor ama aklımdan gidiyor işte![]()
kızlar para meselsini nasıl hallediyorsunuz bişey alınacaksa yarıya mı bölüyorsunuz miktarı?yoksa bunu sen al bunu ben mi? nasıl yapıyorsunuz ailelerde var mı bu işin içinde ?