Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
enimse tatlım gerginsin şimdi oda seni düşündüğü için bu şekilde davranmış üzerine çok geldiğini anladığı zaman arar o gelince bırakırsın inşallah birdahada sorun olmaz böyle birşey şimdi sıkma canını
suan baslayamazsın ama eylul adetınde baslayabılırsın adetın bırıncı gunu düğünenede gelmez cnm
ay enimsecim sen çözmüşsün bu olayı ben hala bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
tabıkı ek korunma olması gereklı tam koruma saglaması için en az 1 kutunun bıtmesi lazım mesela şimdi eylül 4 de olcaksın
ordan ıtıbaren 21 gun say o zaman 1. kutu bıtmıs olması gerekıo tam koruma saglaması ıcın ama 1. kutu bıtmeden ek korunma yontemıne ihtiyacnız var cnmm keşke bu aykı adetınde baslamıs olsaydın
tatlım doktora gıtmedım ama baya arastırdım ınce ayrıntısına kadar sevgili niişanlımın kuzenı hemsıre oda sordu doktora ama ben baya bı okudum hem forumda hem dışardan seyler baya calısma yaptım yani seker aklıma gelenı sordum fıkır aldım
ben napıcam bilmiyorum bu hap konusunda aklım karışık??
selam kızlar...
ysmnmawi canım ertesi gün hapının yan etkileri çok fazla bence o yöntemi kullanma...