• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

enimse tatlım gerginsin şimdi oda seni düşündüğü için bu şekilde davranmış üzerine çok geldiğini anladığı zaman arar o gelince bırakırsın inşallah birdahada sorun olmaz böyle birşey şimdi sıkma canını

öyle ama sıktı artık neyse cnm keyfı bılır
dönüp dolaşıp yıne aracak olan o
neyse tatlım sen nasılsınn bişi sorcam ben sana bugun adetımım 3. günü fakat adetım bıtmıs :D ilaçtan olabılırmı böle bişi yanı gece boyunca hiç bişey olmamıs

slm arkadaşlar bişi sorcam size benim düğünümde 19 eylülde.adetimin ilk günü 4 ağustostu işte 10 unda bitti..hap falan kullanmak istesem artık bi anlamı kalmaz dmi?...düşünmuodum en başta o yüzden kararsız kaldım Kullanmamıştım :(

suan baslayamazsın ama eylul adetınde baslayabılırsın adetın bırıncı gunu düğünenede gelmez cnm

tabıkı ek korunma olması gereklı tam koruma saglaması için en az 1 kutunun bıtmesi lazım mesela şimdi eylül 4 de olcaksın
ordan ıtıbaren 21 gun say o zaman 1. kutu bıtmıs olması gerekıo tam koruma saglaması ıcın ama 1. kutu bıtmeden ek korunma yontemıne ihtiyacnız var cnmm keşke bu aykı adetınde baslamıs olsaydın

ay enimsecim sen çözmüşsün bu olayı ben hala bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

tatlım doktora gıtmedım ama baya arastırdım ınce ayrıntısına kadar sevgili niişanlımın kuzenı hemsıre oda sordu doktora ama ben baya bı okudum hem forumda hem dışardan seyler baya calısma yaptım yani seker aklıma gelenı sordum fıkır aldım

tabıkı ek korunma olması gereklı tam koruma saglaması için en az 1 kutunun bıtmesi lazım mesela şimdi eylül 4 de olcaksın
ordan ıtıbaren 21 gun say o zaman 1. kutu bıtmıs olması gerekıo tam koruma saglaması ıcın ama 1. kutu bıtmeden ek korunma yontemıne ihtiyacnız var cnmm keşke bu aykı adetınde baslamıs olsaydın

ya aklıma geldi açıkcası bi iki eczaneye baktım hep erkek vardı çekindim açıkcası sonra geçti..bide dedin ya kararsızdım hap zararlı vs dediler.

tatlım doktora gıtmedım ama baya arastırdım ınce ayrıntısına kadar sevgili niişanlımın kuzenı hemsıre oda sordu doktora ama ben baya bı okudum hem forumda hem dışardan seyler baya calısma yaptım yani seker aklıma gelenı sordum fıkır aldım

vayy çok iyisin canım bu konuda :hooray: zamanı gelsin bende sorarım :utangac:

Back