• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ben de bırakayım diyorum ama olmuyor .
daha dans parçası bulamadımm
siz buldunuz mu şekerlerr

nişandaki gibi rock-metal slow yabancı olcak bizim yine, nişanlımda bende rock dinleyince kaydirigubbakcemile3 seçtim 2 tane zaten ama 1 tane de Türkçe olsun istiyorum Meleklerin Sözü Var....boshayallersmile

ya program çok yavaş bizde davetiye yüzünden tartıştık o başka istedi ben başka istedim baktım bozuldu o görmeden numarasını değişitirip yazdım adama verdiim yapınca mail atacaklar kendine görecek o zaman ama hala surat yapıyo beyefendi herşey senin istediğin gibi oluyo diyo bi yandan haklıda:((

Evet tatlım Allahtan öle... eylül olsa kesin yetişmezdi... Mobilyaları aldığımız yerde adama düğün eylülde dedik erken getirsinler diye adamda yetişmez deyip duruyor siz balayına gidin biz o sıra getiririz diye dalga geçiyor ki öyle yaptıkları çok oluyormuş...
yok artık daha neler çok şakacıymışş :))
günaydınn kızlar
günaydın canımm
kızlar günaydın
sabah sabah gune cok gergın basladımm sınırrlerim tepemde nişanlımla kavga ettık artık umrumda bıle degıl
noldu şekercim yaa. zaman yaklaştıkça hepimizde gerginlik başladı. geçecek bunlar üzmeyin birbirinizi.
nişandaki gibi rock-metal slow yabancı olcak bizim yine, nişanlımda bende rock dinleyince kaydirigubbakcemile3 seçtim 2 tane zaten ama 1 tane de Türkçe olsun istiyorum Meleklerin Sözü Var....boshayallersmile

sorma canım ya bizimki de aynı. nişanlıma kalsa metallicanın gitar solosuyla girecek ama 9 dakika. düğündekiler bayılır walla :))
1 tane bon joviden bulduk ama ben de 1 türk parça olsun istiyorum

herkese günydın.....ozzyyy dün erken çıktım canım.
kız enimse ne oldu anlat bakem ala ala barışırsınız olur kavgalar

günaydın kızlar hayırlı cumalar enimsecim bolcum ne oldu gülse perdelerin çok güzel olmuş iyi günlerde kullan hanne havlun çok güzeldi maaşallah diyeyim sana hamarat gelinimiz

artık umrumda dgl konusmazsada konusmasınn takılmıs bi sigaraya ya bılmıyo sankı nasıl gunler gecırdıgımı bıde kalkıp surat yapıo istedigi kadar yapsın umrumda bıle dgll

ya program çok yavaş bizde davetiye yüzünden tartıştık o başka istedi ben başka istedim baktım bozuldu o görmeden numarasını değişitirip yazdım adama verdiim yapınca mail atacaklar kendine görecek o zaman ama hala surat yapıyo beyefendi herşey senin istediğin gibi oluyo diyo bi yandan haklıda:((

sen de çok fena yapmışsın canım . bana aynı şey yapılsa ben de çok üzülürdüm. keşke ortak bir karar verebilseydiniz.

bak merkür neler yaptı bize kızlar tartışmayı uzatmayın sorumlusu merkürr
evetttttttttttt

program beni deli ettii yaaaaaaa canım tamam haklıda ehh tabi çoğu şey istediğimiz gibi olucakk valla sizleri bilmemde benimki işleri çok yoğun olduğu için çoğu şeyi kendim yapmak zorunda kalıyorum yada onu zar zor sürüklüyorum yaa oyüzden sıkma canını ki zaten görünce hatasını anlıcak davetiyeyi :)))

herkese günydın.....ozzyyy dün erken çıktım canım.
kız enimse ne oldu anlat bakem ala ala barışırsınız olur kavgalar
günaydınnnnnnnnnn canım :) nasılsın

canım buda onun istediği gibi olsun zaten öyle yapmışsın olur böyle tartışmalar

Back