evetttttttttttt
program beni deli ettii yaaaaaaa canım tamam haklıda ehh tabi çoğu şey istediğimiz gibi olucakk valla sizleri bilmemde benimki işleri çok yoğun olduğu için çoğu şeyi kendim yapmak zorunda kalıyorum yada onu zar zor sürüklüyorum yaa oyüzden sıkma canını ki zaten görünce hatasını anlıcak davetiyeyi :)))
he inşallah(
günaydınnnnnnnnnn canım :) nasılsın
sen de çok fena yapmışsın canım . bana aynı şey yapılsa ben de çok üzülürdüm. keşke ortak bir karar verebilseydiniz.
canım buda onun istediği gibi olsun zaten öyle yapmışsın olur böyle tartışmalar
artık umrumda dgl konusmazsada konusmasınn takılmıs bi sigaraya ya bılmıyo sankı nasıl gunler gecırdıgımı bıde kalkıp surat yapıo istedigi kadar yapsın umrumda bıle dgll
evet sebep sadece sigara ama bizde maşallah dünya sorununa dönüyo
komık bı sebep ama bızım tartısmalarımızın butun hepsine bundan kaynaklanıo artık umrumda bıle dgl dayanamıorum artık su sıgaradan tartısmaya söyluorum her şeyi bılıo zor gunler gecırdıgımı sen gel ben senden destek almak ıstıyorum bırakıcam dıyorum yokk bu sefer ben sana destek olmuyorum bılmem ne falan konuyu tutup çekıyo istedigi yere istedıgı yere ceksın artık ıstersede konusmasın elbet konusmak zorunda kalcak normalde ınat degılımdır ama harbı ınat yaptım bu sefer bakalım ne zaman arayacak
canım onun istedğini verdim adama bakalım ne zaman görecek.
Aman sakin olalaım kıızlar düğün üstü tartışmalar oluyor böyle.. Dün perdelerimizi de aldık çok hoş fon da yaptırıyoruz salonumuz için ..zemuszemus
bılıo cnm bırakmıstım cenazede yıne basladım ve suan da bırakmıcam demıyorum sadece yanımda senın olmanı ıstıyorum o zaman bırakıcam diyorum anlamıo sınır edıoayy canım çok sinirlenmişin sen haklsın aslında ama en başından beri içtiğini bilmiyo mu zaten o da kötü olsun diye söylemiyo ki seni düşünüyo iştee valla ne diyeyim tartışamnız sonunda güzel bi şekilde barışmanızı kutlurkende sen sigaranı içersin güzelim :))) ee ben napaımm ben bizimki ile başladım sayılır kendi bıraktı şimdi bende bırakcakmışım bende dedimki ben ne zaman istersem ozaman bırakırımm diye :))amannn canım boşver vallaa
isterse aramasın umrumda dahi degıl samımı sölüyorumm umrumda dgl bunaldık iyice bana destek olması gerekıo bugunlerde kafayı yıcek gıbı oluyorum üstüne kalkıp surat yapıo naparsa yapsın ilgilendırmıyo benı o kadar derdımın sıkıntımın arasında onun nazıyla ugrascak halım yok keyfı bılırevt nedense ortalığı yatıştırmakta hep bize düşüyo ne diyelim enimsecim sakin ol sende arar bence.
bence enimse akşama kadaar arıcakk :)))
zuzumm gercekten gerıldım artıkkperi valla bende öle site çok ağır yaaa....
enimse canım ya sakin ol dur bakalım oda senin iyiliğin için böle yapıyodur .....sakin ol
enimsee hadi nişanlına kızdın biede mi kızdın sesin çıkmıyoo tamam kuzum ben sana bivereyim rahatla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?