ben de bırakayım diyorum ama olmuyor .
daha dans parçası bulamadımm
siz buldunuz mu şekerlerr
kızlar günaydın
sabah sabah gune cok gergın basladımm sınırrlerim tepemde nişanlımla kavga ettık artık umrumda bıle degıl
yok artık daha neler çok şakacıymışş :))Evet tatlım Allahtan öle... eylül olsa kesin yetişmezdi... Mobilyaları aldığımız yerde adama düğün eylülde dedik erken getirsinler diye adamda yetişmez deyip duruyor siz balayına gidin biz o sıra getiririz diye dalga geçiyor ki öyle yaptıkları çok oluyormuş...
günaydın canımmgünaydınn kızlar
noldu şekercim yaa. zaman yaklaştıkça hepimizde gerginlik başladı. geçecek bunlar üzmeyin birbirinizi.kızlar günaydın
sabah sabah gune cok gergın basladımm sınırrlerim tepemde nişanlımla kavga ettık artık umrumda bıle degıl
nişandaki gibi rock-metal slow yabancı olcak bizim yine, nişanlımda bende rock dinleyince kaydirigubbakcemile3 seçtim 2 tane zaten ama 1 tane de Türkçe olsun istiyorum Meleklerin Sözü Var....boshayallersmile
ya program çok yavaş bizde davetiye yüzünden tartıştık o başka istedi ben başka istedim baktım bozuldu o görmeden numarasını değişitirip yazdım adama verdiim yapınca mail atacaklar kendine görecek o zaman ama hala surat yapıyo beyefendi herşey senin istediğin gibi oluyo diyo bi yandan haklıda(
evettttttttttttbak merkür neler yaptı bize kızlar tartışmayı uzatmayın sorumlusu merkürr
ya program çok yavaş bizde davetiye yüzünden tartıştık o başka istedi ben başka istedim baktım bozuldu o görmeden numarasını değişitirip yazdım adama verdiim yapınca mail atacaklar kendine görecek o zaman ama hala surat yapıyo beyefendi herşey senin istediğin gibi oluyo diyo bi yandan haklıda(
günaydınnnnnnnnnn canım :) nasılsınherkese günydın.....ozzyyy dün erken çıktım canım.
kız enimse ne oldu anlat bakem ala ala barışırsınız olur kavgalar
artık umrumda dgl konusmazsada konusmasınn takılmıs bi sigaraya ya bılmıyo sankı nasıl gunler gecırdıgımı bıde kalkıp surat yapıo istedigi kadar yapsın umrumda bıle dgll
benimm nilüferin ta uzak yollar olucak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?