• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ozzy canımm :) öyle olmuş sonra da ben çıkmışım :) günaydın kızlarr

Son düzenleme:
ya kızlar benim koltuklar geldi ama tv ünitesi salona koyunca sıkışık bi görüntü oldu napmam lazımm

işte 3 2 1 1 maxi mi diolar ona bilmiorum masa sandalye kaşıklık konsol var tv ünitesi fazla gelio ya da bi koltuk fazla gelio. oturma odasına koydm şimdilik ama orda da güsel olmadı

maxi takım 3-3-1-1 oluyor demek ki değil tatlım. konsolun üstüne monte ettirseydin keşke daralmasaydı takımın da bölünmezdi

ya kızlar benim koltuklar geldi ama tv ünitesi salona koyunca sıkışık bi görüntü oldu napmam lazımm

HAYIRLISI OLSUN CANIM EŞYALARIN.
biz de siparişleri verdikten sonra eve tekrar bakmaya gitmiştik baktık ki dediğin gibi sıkışıklık olacak vitrinle kaşıklığı iptal ettirmiştik.öyle şansın varsa iptal ettir canım .
biizm tv ünitesi de epey yer kaplayacak çünkü. koltuk-masa-sandalye-konsol derken çok kalabalık olacaktı.
perşembe günü gelecek eşyalar bakalım nasıl olacak

HAYIRLISI OLSUN CANIM EŞYALARIN.
biz de siparişleri verdikten sonra eve tekrar bakmaya gitmiştik baktık ki dediğin gibi sıkışıklık olacak vitrinle kaşıklığı iptal ettirmiştik.öyle şansın varsa iptal ettir canım .
biizm tv ünitesi de epey yer kaplayacak çünkü. koltuk-masa-sandalye-konsol derken çok kalabalık olacaktı.
perşembe günü gelecek eşyalar bakalım nasıl olacak

tşk ederim canım. iptal ettirme şansım yok çünkü inegöl den geldi mobilyalar

günaydın canım. benim hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden. dün akşam evimize gittik. perdelerimiz takılmış. eşyasız o görüntüyü vermiyor . sen nasılsın canım

Canım şükretki mobilyaların kısa sürede gelecek bizimki eylül ortasına anca... o arada perdeleri vermemiz gerekecek h.sonu bakmak lazım artık...

biz mobilyaları sipariş etmeden önce evin ölçüleri yazdık öyle gittik... yatak odası sığmayacak gibi olduk bi daha eve gittik farklı şekilde koyunca oluyor dedik... salonun enine uygun koltuk seçtik yoksa mobilya mağazasında kocaman alanda pek umursanmıyor büyüklüğü eve bi geliyor yer yok...

tşk ederim canım. iptal ettirme şansım yok çünkü inegöl den geldi mobilyalar
anladım canım. bizim de inegölden gelecek. ama biz söylediğimizde daha yapıma başlanmamıştı.
Canım şükretki mobilyaların kısa sürede gelecek bizimki eylül ortasına anca... o arada perdeleri vermemiz gerekecek h.sonu bakmak lazım artık...

düğün ekimdeydi dimi canım senin.

Back