• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

biz mobilyaları sipariş etmeden önce evin ölçüleri yazdık öyle gittik... yatak odası sığmayacak gibi olduk bi daha eve gittik farklı şekilde koyunca oluyor dedik... salonun enine uygun koltuk seçtik yoksa mobilya mağazasında kocaman alanda pek umursanmıyor büyüklüğü eve bi geliyor yer yok...

ya ben de ölçü aldım gittim diğer şeyler hep oldu ama orda konsol al die benim kafamı karıştırdılar konsol almıcaktım aslında

bizde herşeyi ölçülü aldık ki sıkış sıkış olmasın diye, salonda çok ferah oldu o yüzden.. dün ufak odamın kanepeleri gelmiş olmamış geri götürmüşler nasıl sinir olduk anlatamam :((( ...

bizde herşeyi ölçülü aldık ki sıkış sıkış olmasın diye, salonda çok ferah oldu o yüzden.. dün ufak odamın kanepeleri gelmiş olmamış geri götürmüşler nasıl sinir olduk anlatamam :((( ...

böyle ufak pürüzler çıkacak artık canım ne yapalım. bizim de küveti kırmış ustalar. 1 hafta oldu halaa yapılacak

ben ev işlerini bıraktım artık son 1 ay şehırdışındayım hiçbişi yapmıorum:)

senin biraz daha zamanın varmış şeker.
her şeyi rahat rahat yapabilirsin

Evet tatlım Allahtan öle... eylül olsa kesin yetişmezdi... Mobilyaları aldığımız yerde adama düğün eylülde dedik erken getirsinler diye adamda yetişmez deyip duruyor siz balayına gidin biz o sıra getiririz diye dalga geçiyor ki öyle yaptıkları çok oluyormuş...

dün küçük eşyalarımdan bikaçı alındı ,süzgeçler ,kahve tepsisi ,bıçaklar ,fırın tepsileri ,büyük tepsi..

kızlar günaydın
sabah sabah gune cok gergın basladımm sınırrlerim tepemde nişanlımla kavga ettık artık umrumda bıle degıl

kızlar günaydın
sabah sabah gune cok gergın basladımm sınırrlerim tepemde nişanlımla kavga ettık artık umrumda bıle degıl

günaydın canım hayırdır neden öyle oldu ki strestendir yaa kafana takmamaya çalış canım yapabilceğimiz bişe varsa söyle :)) bende annemle atıştımm sabah çıkmadan

Back