geçmişe dönüp okuyamadım bi kaç gündür giremedim hiç çeyiz telaşındaydım :))) çeyizim alındı serildi evim hazır artıkkkkk![]()
Sevindim tatlım, kolaylamışsın bayağı. Darısı başımıza artık. Çeyiz de serdin demek. Foto çekip gösterecek misin bizlere?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmişe dönüp okuyamadım bi kaç gündür giremedim hiç çeyiz telaşındaydım :))) çeyizim alındı serildi evim hazır artıkkkkk![]()
evt cnm hafta sonu çekip göstericem sizlerede telaştan foto çekmeye fırsat kalmadı. ilk perdelerim geldiğinde bi iki çekmiştim onları eklim şimdi bi kısmınıSevindim tatlım, kolaylamışsın bayağı. Darısı başımıza artık. Çeyiz de serdin demek. Foto çekip gösterecek misin bizlere?
evt cnm hafta sonu çekip göstericem sizlerede telaştan foto çekmeye fırsat kalmadı. ilk perdelerim geldiğinde bi iki çekmiştim onları eklim şimdi bi kısmını
yatak odamın perdesi
amin cnm inş saolasınÇok hoşlar tatlım, çok beğendim. Güle güle eskitin inşallah.
gündüz çektiğim için güneşten çok net çıkmamış inş düzgün bi şklde çekip göstericem sizlere
amin cnm inş saolasın
evt cnm yarım olunca pek hoş gelmiyor göze allah en kısa zamanda herkeze tamamlamayı nasip etsin çok güzel bi duygu şimdide aklım hep evimde kaydirigubbakcemile3Tamam canım, eminim eşyalarınla daha da hoş görünecektir.
evt cnm yarım olunca pek hoş gelmiyor göze allah en kısa zamanda herkeze tamamlamayı nasip etsin çok güzel bi duygu şimdide aklım hep evimde kaydirigubbakcemile3
ilk başta tüm eşyalarını başka bi yerde olması hep garip geliyor hep biraz bi bururkluk oluyor ama herşeyin yerleşincede kendini oraya ait hissedip eve gelmek istemiyorsun zemuszemusAmin canım inşallah:Saruboceq:. Evini yerleştiren herkes aynı şeyi söylüyor ben yerleştirmedim henüz ama ben de aynı şeyi düşünüyorum şimdidenkaydirigubbakcemile3
ilk başta tüm eşyalarını başka bi yerde olması hep garip geliyor hep biraz bi bururkluk oluyor ama herşeyin yerleşincede kendini oraya ait hissedip eve gelmek istemiyorsun zemuszemus
tmm cnm görüşmek üzere opuyorumnanaktanCanım ben biraz çıkıyorum. Daha sonra gelirim inşallah. Şimdilik hoşça kal.