• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

masallah cnm sana ne guzel yapmissin,seviyorum bole becerikli hatunlari..

hannem canım ne güzel yapmışsın onu öyle.... çok güzel görünüyor... ellerine sağlık... ben iğneyi zor tutuyorum hiç becerim yok o konularda...

Sağ olun kızlarrrr. Aslında benim de o taraklarda pek bezim yoktur ama can sıkıntısı işte. Ben gizli beceriklilerdenim, belli etmiyorum kendimikaydirigubbakcemile3Çok da çabuk sıkılıyorum böyle uzun işleden ama brezilya nakışını severek yaparım. Elime kendimi bildim bileli tığ almışlığım yoktur ama iğneyle aram iyidir.
Beğenmenize sevindim bu arada şekerler.

ay valla kızlar bu dantel işlerinden bendede var maalesf annem yaptırmıştı zamanında istemedim şimdi kaynanam gerekli gereksiz yerlere örtüler dikiyor sinir oluyorum düşünsenize tost makinesinin üstüne bile örtü dikmiş ki bide benim örtü sevmediğimi bildiği halde işim var bunla ya:((

oy oyyy hepimizinki oyle cnm ya malesef...Ben kizlar hicbi yerde kullanmayi dusunmuyorum sehpalarin ustune bile...Bos birakcam her yeri..

canım yasmin kullanıyorum... ben çok kişiden sırf sivilceleri azaltmak için kullandıklarını duymuştum ama kaç gündür yüzüm sivilceli hele dün yanağımda kocaman bi tane çıktı halada duruyo...

doktora danışmadan değiştirmem zatende gene doktor offf offf...
cnm baska bi seydendir belki,ben de yasmini ilk kullandigim gunlerde sivilce sorunu ile karsilasmistim..su an yok bisi..

ay evt maalesf geçen gün onun yüzünden tartışma çıktı zaten eşime dedim ben istemiyorum örtü falan sevmiyorum oda gitmiş kayınvalideme sölemiş oda bozulmuş tabi baya bi tartışma çıktı aramızda sonrada artık ne yaparsa yapsın susma kararı aldm ne yazıkki dediğiniz gibi alıp kullanıyomuş gibi yapacam ne yazıkki:((
bu arada miss curious tatlım allah kavuştursun senin ataman ne oldu?

hosbulduk cnmcm evdeyim nasil terliyorum var ya...Felaket sicak..Dun kardesimi askere ugurladik evde iftar verdik akrabalara..
Aaa hayırlı tezkereler canımcım, Allah kavuştursun. Nereye gidiyor?

ay valla kızlar bu dantel işlerinden bendede var maalesf annem yaptırmıştı zamanında istemedim şimdi kaynanam gerekli gereksiz yerlere örtüler dikiyor sinir oluyorum düşünsenize tost makinesinin üstüne bile örtü dikmiş ki bide benim örtü sevmediğimi bildiği halde işim var bunla ya:((
Off off valla canım işin zor. Trajikomik bir durum. Benim annem(kayınvalidem) böyle değil allahtan. Canım ya hiç karışmaz sağ olsun. Dantel falan da vermedi bana hiç, almak zorunda kkalmadım yani. Yuppi.

canım yasmin kullanıyorum... ben çok kişiden sırf sivilceleri azaltmak için kullandıklarını duymuştum ama kaç gündür yüzüm sivilceli hele dün yanağımda kocaman bi tane çıktı halada duruyo...

doktora danışmadan değiştirmem zatende gene doktor offf offf...
Allah allah, ilginç.

oy oyyy hepimizinki oyle cnm ya malesef...Ben kizlar hicbi yerde kullanmayi dusunmuyorum sehpalarin ustune bile...Bos birakcam her yeri..
Bana ablam bir takım yapmış, kullanılmayacak gibi değil. Fotolarını çekerim size, bir bakın bakalım fikirlerinizi alayım.

ay evt maalesf geçen gün onun yüzünden tartışma çıktı zaten eşime dedim ben istemiyorum örtü falan sevmiyorum oda gitmiş kayınvalideme sölemiş oda bozulmuş tabi baya bi tartışma çıktı aramızda sonrada artık ne yaparsa yapsın susma kararı aldm ne yazıkki dediğiniz gibi alıp kullanıyomuş gibi yapacam ne yazıkki:((

Öyle yap canım, arada tatsızlık olmasın. Düşünmüş, seveceğini düşünerek yapmış. Benim de öyle kullanırmış gibi yapacağım birkaç şey var.

cnm baska bi seydendir belki,ben de yasmini ilk kullandigim gunlerde sivilce sorunu ile karsilasmistim..su an yok bisi..

canım belkide ilk kullanmanın verdiği yan etkisidir ki inşallahta öyledir yoksa bunaldım walla... bir ay kullanmak lazım daha bi kutu bitmediği için değiştireceğim ilaçta başka bi yanetki gösterebilir...

Ya benim annem( kayınvalidem) de bir sürü şey getirmiş.Havlular, nevresim takımları, battaniyeler, uyku seti, hamam seti, tülbentler, patikler, şallar, hırkalar...3 tane pike takımı verdi bana 2si çeyiz evinde sardırıyorlar ya ondan. Ben hususi anneme öyle şey yaptırmadım sevmiyorum öyle şeyler. Bir de 28 senelik yağcı bedir halısı verdi bana, ama benim onu serecek yerim olmayacak. Tarzı mobilyalara falan uygun değil. Ben de senin gibi geldiklerinde bir yere serip sonra kaldırmayı düşünüyorum canım.

ehehe evet canım ya aynen en güzel yöntem bence de, benimki de tutmuş mutfak halısı almış bana ondan da çok korkuyordum çünkü siz gördünüz mutfağımı turuncu ağırlıklı dekore ettim ben, uyar mı uymaz mı demeden almış halıyı ama Allaha çok şükür uyumlu ve modern bişi çıktıkaydirigubbakcemile5

Dantel sevmiyorum ama brezilya nakışını seviyorum. Bakın kızlar evde boş boş otururken yaptığım havlu,henüz tamamlamadım ama:

Hanne ne kadar güzel canım sen mi işledin bunları? Maşallah en hamarat gelinimiz sensen sanırım. Ben hiç bişi beceremem bilmem de..

kızlar benim mesai bitmek üzere... çıkışta evin boyası için renk belirleyecektik yani renk tüplerinden alınacak renk tutturmak için... ama nişanlım daha fazla dayanamamış eve gidiyorum biraz dinleneceğim dedi napim haklı o da bu sıcakta aç susuz koşturuyor artık yarına kalır...

hadi biz gene adet olduğumuzda tutmuyoruzda biraz mola veriyoruz onlarda o da yok.... :))

yaaa kızlar bide şu doğum kontrol hapları genelde sivilceyi azaltır ama benimkini artırdı gibi yaaa ne yapsam değiştirsem mi...

Yaa kızlarr aynı dertten muzdaribim ben de benim de Yasmin ve sivilcelenmeye başladım. Benim önceden de olmuştu sivilce sorunum tedavi görmüştüm ama daha ilaca başlayalı yeni oldu 1 kutunun bitmesine 7-8 hap kaldı o yüzden mi ki?

canım belkide ilk kullanmanın verdiği yan etkisidir ki inşallahta öyledir yoksa bunaldım walla... bir ay kullanmak lazım daha bi kutu bitmediği için değiştireceğim ilaçta başka bi yanetki gösterebilir...
Canım bir kutuyu bitir bir bakalım. Ona göre karar ver.

ehehe evet canım ya aynen en güzel yöntem bence de, benimki de tutmuş mutfak halısı almış bana ondan da çok korkuyordum çünkü siz gördünüz mutfağımı turuncu ağırlıklı dekore ettim ben, uyar mı uymaz mı demeden almış halıyı ama Allaha çok şükür uyumlu ve modern bişi çıktıkaydirigubbakcemile5

Hanne ne kadar güzel canım sen mi işledin bunları? Maşallah en hamarat gelinimiz sensen sanırım. Ben hiç bişi beceremem bilmem de..

Yaa kızlarr aynı dertten muzdaribim ben de benim de Yasmin ve sivilcelenmeye başladım. Benim önceden de olmuştu sivilce sorunum tedavi görmüştüm ama daha ilaca başlayalı yeni oldu 1 kutunun bitmesine 7-8 hap kaldı o yüzden mi ki?

Aaa ben görmedim senin mutfağını canım,gösterdin mi topikte?İyi bari güzel bir şey çıkmış.Evet canım ben işledim, işliyorum bitmedi henüz. Daha vardır hamarak gelinler canım,koşuşturmacadan kendilerini gösteremiyorlardırkaydirigubbakcemile3
Sivilce konusuna gelince Allah allah ilginç ya.

cnm sagol tayinim antalya'ya cikti cok sukur..Ulasim acisindan da sıkıntı yok,esimin is yerine,anneme,kayinvalideme 10 dk uzaklikta okulunun servisinin kalktigi yer..Dolayisiyşa ev de o civarda olucak..

Aaa hayırlı tezkereler canımcım, Allah kavuştursun. Nereye gidiyor?

Bana ablam bir takım yapmış, kullanılmayacak gibi değil. Fotolarını çekerim size, bir bakın bakalım fikirlerinizi alayım.
sagol cnmcm ankara'ya gidiyor kisa donem..
cnm yan etkisi olabilir belki ama gecer merak etme..

aa ii ya ne güzel kurtuldun o derttende valla memurluk gibisi yok tabi öğretmenlik dahada güzel ahh ahh şimdi çok vuruyorum kafamı duvarlara zamanında ders çalışmadığım için özel sektör berbat yani milletin ağız kokusunu çek dur:(((

aa ii ya ne güzel kurtuldun o derttende valla memurluk gibisi yok tabi öğretmenlik dahada güzel ahh ahh şimdi çok vuruyorum kafamı duvarlara zamanında ders çalışmadığım için özel sektör berbat yani milletin ağız kokusunu çek dur:(((
biliyorum cnm ozel sektor gercekten zor bi donem calistim ben de..Allaha sukur evdeyim ama yazin da canim sıkılıyor..:1no2:

ay kızlar annemle basbasa yıyecegım yemek bırden aile yemegıne döndükaydirigubbakcemile3 ankaradakı abımlerı aradım annemle dısarı cıkıcam buaksam iftara gıdıcez bırlıkte kıskanın dedım şimdi aradılar yola cıktık bızede rezervasyon yaptır dedıler :D:D olurda kıskançlık bu kadar olmaz :D annemle başbaşa yemegım aıle yemegıne döndu:lepi:

Şimdiii biliyorsunuz düğün 19 eylül.
İki ayrı jinekoloğa gittim ben. İkisi de farklı doğum kontrol hapı ve farklı yöntem önerdi.
Şimdiii benim bu ayki reglim 23 ağustos muhtemelen. 24 eylül de diğer reglim muhtemelen. O sıraca tatilde oluruz,26'sında falan da döneriz tatilden. Yani 2 en fazla 3 gün tatile denk geliyor.
Danışacağım şeylerden 1.si şu; reglimin günüyle oynama yapayım mı? Değer mi sizce?Doktorlardan biri Yasmin önerdi. 23 ağustosta kullanmaya başla dedi, ikinci kutuya ara vermeden devam et eğer reglinin denk gelmesini istemiyorsan dedi. Ara vererek de kullanabilirim ama korkuyorum, ya doğum kontrol hapı sebebiyle reglim önce olur da düğüne gelirse?Ne yapayım? Diğer doktor Yazz 24+4ü önerdi. O da bu ayki reglimden 2-3 gün önce adet söktürücü kullanmamı söyledi,23ünde de hapı kullanmaya başla dedi. 10 eylülde kanamam olacak bu şekilde düğüne denk gelmeyecekmiş.
İkincisi ise şu yasmin mi yazz 24+4 mi kullanayım?

Back