• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

beni iyi çözmüşsün:) evet canım keyfim yok dün sevgülümden ayrıldım ama nedenini sorma boşver
çok kırılmışsın belli canım. her şeyin hayırlııs. arada olur böyle tatsızlıklar. barışırsınız umarım
delicious saat süper bende istiyorum o saatlerden iyi günlerde kullan

teşşekkür ederim şeker. ben de çok istiyordum dayanamadım alıverdim :))

herkese mrb lar.
hanne cim adaşım sağol kpss ile ilgili güzel dileklerin için.78 puan aldım.ama bölüm içinde sıralamam ne öğrenmeden ne işe yarar bilemicem.ilk atama olmasa bile 2 atamada fln olur diye düşünüyorum.hayırlısı oolsun.
hayırlııs olsun ozzy cim. inşallah atanırsın :Saruboceq:

şekerlerr annemi ( kayınvalidem : artık anne diyebiliyorumm ) aradım. perdelerimiz takılmış. akşama gideceğiz bakmaya. zemuszemus

çok kırılmışsın belli canım. her şeyin hayırlııs. arada olur böyle tatsızlıklar. barışırsınız umarım
delicious saat süper bende istiyorum o saatlerden iyi günlerde kullan

teşşekkür ederim şeker. ben de çok istiyordum dayanamadım alıverdim :))

herkese mrb lar.
hanne cim adaşım sağol kpss ile ilgili güzel dileklerin için.78 puan aldım.ama bölüm içinde sıralamam ne öğrenmeden ne işe yarar bilemicem.ilk atama olmasa bile 2 atamada fln olur diye düşünüyorum.hayırlısı oolsun.
hayırlııs olsun ozzy cim. inşallah atanırsın :Saruboceq:

şekerlerr annemi ( kayınvalidem : artık anne diyebiliyorumm ) aradım. perdelerimiz takılmış. akşama gideceğiz bakmaya. zemuszemus

Hayırlı olsun canım.

bende burdayım netten görsellerde degısık tatlılara bakıyorumm :D
tavsıye ederım bende şöyle bi durum var kızlar orucluyken bır suru sey ıster cnmm dunyaları koysalar yıyecekmısım gıbı gelır hep eve sipariş verırım sunu yapın bunu yapın die ama hiç bişi yememm :D annem deliriyo o zamankaydirigubbakcemile3

bende burdayım netten görsellerde degısık tatlılara bakıyorumm :D
tavsıye ederım bende şöyle bi durum var kızlar orucluyken bır suru sey ıster cnmm dunyaları koysalar yıyecekmısım gıbı gelır hep eve sipariş verırım sunu yapın bunu yapın die ama hiç bişi yememm :D annem deliriyo o zamankaydirigubbakcemile3

evt canım o banada çok olur aklıma gelmicek şeyler canım ister ama sonunda hiç bişe yiyemem..

bende burdayım netten görsellerde degısık tatlılara bakıyorumm :d
tavsıye ederım bende şöyle bi durum var kızlar orucluyken bır suru sey ıster cnmm dunyaları koysalar yıyecekmısım gıbı gelır hep eve sipariş verırım sunu yapın bunu yapın die ama hiç bişi yememm :d annem deliriyo o zamankaydirigubbakcemile3

aynenn yaa ama akşam gözüm bişe görmüyoduu sadece su içtimmm yaa

Kızlar bende burdayım sabahtan beri işlerle uğraşıyordum bıraktım şimdilik beklesin yeter...

dedemi ameliyata almışlar gitmek istiyorum ama zaten 5 te çıkıyoruz birde bunun için izin almak istemiyorum sanki devamlı bi bahane buluyorum gibi oluyor karşı taraf durumdan anlamadığı için...

aksam annemi yemege cıkartıcamm cok bunaldıı sıkıldı oda ilk zamanar bişeyı yoktu ama şimdi şimdi koymaya başladı biraz degısıklık olsun onada

Back
X