daha deil canım ben ayın 16 gidecem begenecem edecem sonra provalar filan ama gelinliği belli kararımı verdim yani
dilsa bence masa güsel canım güle güle kullan
tşk kızlar soulmate cim bu masa oldu bitti ye geldi çok da içime sinmedi ama aldık işte
merhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım :)) ben de ekimde Akalın'da evleniyorum Allah'tan bi mani çıkmazsa:$ ama daha gelinliğim hazır değilşu anda bunun hazırlıkları içindeyim ve malesef önümde de bi sınav var ona hazırlanmak durumundayım 2 iş bir arada baya karışık bir ruh hali içindeyim ama düğün 1 defa oluyor insan herşeye özeniyor:) fotoğraflar gelinlik vs vs ....fotoğrafları ayarlayan varmı kızlar yaw bu arada ben internetten bikaç araştırma yaptım Oktay Bingöl baya beğendim güzel çekimler yapmış ama nişanlımın pek içine sinmedi şimdi beta color ve zümrüt arasında gidip geliorum sizler ne yaptınız??? bu arada merhablar tekrar hoşgeldiiimmmm:)))
enimse ne yapıyon çalışıyomusun sende benim gibi:a015:
canım bende çalışıyorum bende artık çalışmaktan bıktım valla sabah zor kalkıp işe geliyorum benimde 23 günün kaldı:lepi: bazen seviniyorum biraz dinleneyim artık diyorum bazende çok üzülüyorum
[COLOR="Red" .!.:meltemcim - hanne cim - ozzycim ve dilekcim [/COLOR]doğum günü dilekleriniz içn teşeekür ederim. hihoyyyt
dilşad şekercim masa ve sandalyeni güle güle kullan.
Gek hoş geldin aramıza
ben erkenciyim bu sabah. birazdan nişanlımla memlekete anne ve babacımın yanına gideceğiz. zemuszemus kardeşim - eşi ve minik bebişleri de gelecek.
dün çok yoruldum şekerler.ama yorgunluğumuza değdi. davetiye ve nikah şeker siparişimizi verdik. haftaya cumartesi teslim alacağız. :lepi:
davetiyemiz ve nikah şekerimiz :) biz çoook sevdikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?