2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

merhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım :)) ben de ekimde Akalın'da evleniyorum Allah'tan bi mani çıkmazsa:$ ama daha gelinliğim hazır değil şu anda bunun hazırlıkları içindeyim ve malesef önümde de bi sınav var ona hazırlanmak durumundayım 2 iş bir arada baya karışık bir ruh hali içindeyim ama düğün 1 defa oluyor insan herşeye özeniyor:) fotoğraflar gelinlik vs vs ....fotoğrafları ayarlayan varmı kızlar yaw bu arada ben internetten bikaç araştırma yaptım Oktay Bingöl baya beğendim güzel çekimler yapmış ama nişanlımın pek içine sinmedi şimdi beta color ve zümrüt arasında gidip geliorum sizler ne yaptınız??? bu arada merhablar tekrar hoşgeldiiimmmm:)))

merhaba a.s.hoşgeldin gek hepimiz yavaş yavaş hazırlanıyoruz sende halledersin 2 ayın var
ama şimdiden başla ki daha sonra zorlanmayasın fotoğraf işini bizde halletmedik ama araştıran fotoğrafçılarla konuşan arkadaşlar vardı yardımcı olacaklardır bugün hafta sonu pek yoğun değil topiğimiz

canım bende çalışıyorum bende artık çalışmaktan bıktım valla sabah zor kalkıp işe geliyorum benimde 23 günün kaldı:lepi: bazen seviniyorum biraz dinleneyim artık diyorum bazende çok üzülüyorum

bende öleyımm ama evde olmayı hiç bişeye degısmem valla seker ya 12 gun gecsede kurtulsam
ailemle oturmak ıstıyorum aksamları
az zamanımız kaldı onlarla gecenın bı vaktın kadar oturup muhabbet ediyorum1-2-3 degsıo sabah işe cok zor gelıorum sonra

selam kızlar bende eylül de gelin oluyorum şimdilik herşey hazır antalyada bir beach clupta olucak.tüm organızasyon bende değişik fikirlerinizi bekliyorumm:)sizde sormak istediklerinizi sorun lütfen herseyı araştırdım çünkü defalarcaaa:))))

günaydın şekerler !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…