- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
Ayyy ne güzel darısı başımıza inşallah ya. Güle güle kullanın bu arada canım.
tşk canımm aminn dün gösterdiğim 2 modelden de vaz geçtik farklı bi masa takımı aldık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy ne güzel darısı başımıza inşallah ya. Güle güle kullanın bu arada canım.
kızlar ben geldimm aldık zigon sehpa mutfak masası sandalyeleri oturma odam için tv sehpası aldım daha ufak tefek haricinde alınacak eşyam kalmadı
kızlar ben geldimm aldık zigon sehpa mutfak masası sandalyeleri oturma odam için tv sehpası aldım daha ufak tefek haricinde alınacak eşyam kalmadı
bu arada bugün yatak alıcam sizce idaş mı iyi bellona mı
siz ne aldınız
tünaydın kızlar aslında ben erkenciyim topikteydim geçmişe bakındım birde işlerim çıktı son yazılanları takip edemedim delicious doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu nice yıllara hanne gelinliğin çok zarif olacak çok beğendim. solumate beğendiğin eşyalar çok güzel alırsan inşallah ağız tadıyla kullanmayı nasip eder rabbim
tşk canım evet klimasız oturulmuyor acayip bir sıcaklık var
O zaman beğenilerimiz de birbirine benziyor desene. Ben kısa duvak hiç düşünmedim zaten en başından beri.İnşallah istediğimiz gibi olur her şey. Senin gelinliğin de dikiliyor değil mi canım?
Geçen bir çarşıya gittim, her yerde klima çalışıyor valla dünyayı mahvediyoruz. Bir yandan da böyle düşünüyorum yazık valla.