evetttkaydirigubbakcemile3
canım geçen yazmışsın nasılsın die ben akşam eve gidince bakim dedim akşam gördüm :1rolleyes:
önemli diil canim..nasilsin bakalim?nasil gidiyo hazirliklar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evetttkaydirigubbakcemile3
canım geçen yazmışsın nasılsın die ben akşam eve gidince bakim dedim akşam gördüm :1rolleyes:
mrb kızlarropuyorumnanaktan
evt tatlim öyle olcak insallah..siz dügün istemiyordunuz degil mi? nikah olacak hatirladigim kadariyla...
hoşgeldın tatlımm
hoşgeldın tatlımm
canım normalde düğün olacaktı cokta heveslıydık ama suan bılmıorum ne olur nikahmı yaparız düğünmü bılmıorum
iim canımm fazla bi hazırlığımm yok annem çook rahat ya bii sürü eksiğim var o dantelle flan uraşıyo
nikah işlemlerimizi yaptık 26.ekime aldık nikah tarihini:dance:
yarın arkadaşlarımla gelinlik bakıcamm inş. beğenirimde sonra nişanlımla flan gideriz anlaşmaya ramazan girmeden halledim diyorum
senin nasıl gidiyo hazırlıkların?
sanırım ben forumun ilk evlenecek gelinlerindenım![]()
burası degıl tatlım klıma saolsngercı cıkınca bende yancam
iim canımm fazla bi hazırlığımm yok annem çook rahat ya bii sürü eksiğim var o dantelle flan uraşıyo
nikah işlemlerimizi yaptık 26.ekime aldık nikah tarihini:dance:
yarın arkadaşlarımla gelinlik bakıcamm inş. beğenirimde sonra nişanlımla flan gideriz anlaşmaya ramazan girmeden halledim diyorum
senin nasıl gidiyo hazırlıkların?
ben geldiim napıonuzz. emel hayırlı olsun
hb. canımm
enimsecm he yazıcam unutuyorum abin vefat etmiş okumştm allah rahmet eğlesin mekanı cennet olsn alın yazısı onunda kaderine o yazılmışş
tatlim hayirlisi olsun..anliyorum seni..ama icinde hala heves varsa yap derim..daha var yaklasik 1,5 ay..cok zor bir durum..umarim hersey dilediginiz gibi olur.ailen ne diyo bu duruma?
canim bizedede buara pek bir faaliyet yok..1 hafta sonra nisanlimin yanina gidicem insallah..orda gelinlik fln halledicez insallah
tarihinizde hayirli olsun tatlim
sen bugün çalışıyomusun enimse
bılmıyorum cnm kafam cok karısık nişanlıma kıyamıyorum acıkcası kendımı gectım o cok heveslıydı cok plan yapmıstık ama malesf hayırlısı olur inş bu konu hakkında herkesın kafasında soru işaretleri var ama bılmıyoruz yanı toplanıp bu konu konusulmadı henuz kayınvaldem sehır dısında bugun gelcektı kısa sürede karar verıcez inş
evet canim en iyisi oturup hep birlikte konusun...insallah en dogru karari veririsiniz tatlim..
kizlar ben cikiyorum..hepiniz öpüldünüz a.s.
isleriniz rast gitsin kizlarrr
eminse düğün konusunda neden kararsızsınki
canım daha öncede bir cok kez dile getırdım abimi kaybettıgımı
ya enimse kusura bakma canım ben unutkanım yani bunun yüzünden tedavi filan gördüm kusura bakma hatırladım şimdi