• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

iim canımm fazla bi hazırlığımm yok annem çook rahat ya bii sürü eksiğim var o dantelle flan uraşıyo
nikah işlemlerimizi yaptık 26.ekime aldık nikah tarihini:dance:
yarın arkadaşlarımla gelinlik bakıcamm inş. beğenirimde sonra nişanlımla flan gideriz anlaşmaya ramazan girmeden halledim diyorum
senin nasıl gidiyo hazırlıkların?

hoşgeldın tatlımm
canım normalde düğün olacaktı cokta heveslıydık ama suan bılmıorum ne olur nikahmı yaparız düğünmü bılmıorum

tatlim hayirlisi olsun..anliyorum seni..ama icinde hala heves varsa yap derim..daha var yaklasik 1,5 ay..cok zor bir durum..umarim hersey dilediginiz gibi olur.ailen ne diyo bu duruma?

iim canımm fazla bi hazırlığımm yok annem çook rahat ya bii sürü eksiğim var o dantelle flan uraşıyo
yarın arkadaşlarımla gelinlik bakıcamm inş. beğenirimde sonra nişanlımla flan gideriz anlaşmaya ramazan girmeden halledim diyorum

canim bizedede buara pek bir faaliyet yok..1 hafta sonra nisanlimin yanina gidicem insallah..orda gelinlik fln halledicez insallah
tarihinizde hayirli olsun tatlim

hayırlı olsun cnmm

ben geldiim napıonuzz. emel hayırlı olsun

hoşgeldın şeker naslsın

hb. canımm
enimsecm he yazıcam unutuyorum abin vefat etmiş okumştm allah rahmet eğlesin mekanı cennet olsn alın yazısı onunda kaderine o yazılmışş

saol cnm teşekkür ederim

tatlim hayirlisi olsun..anliyorum seni..ama icinde hala heves varsa yap derim..daha var yaklasik 1,5 ay..cok zor bir durum..umarim hersey dilediginiz gibi olur.ailen ne diyo bu duruma?

canim bizedede buara pek bir faaliyet yok..1 hafta sonra nisanlimin yanina gidicem insallah..orda gelinlik fln halledicez insallah
tarihinizde hayirli olsun tatlim

bılmıyorum cnm kafam cok karısık nişanlıma kıyamıyorum acıkcası kendımı gectım o cok heveslıydı cok plan yapmıstık ama malesf hayırlısı olur inş bu konu hakkında herkesın kafasında soru işaretleri var ama bılmıyoruz yanı toplanıp bu konu konusulmadı henuz kayınvaldem sehır dısında bugun gelcektı kısa sürede karar verıcez inş

bılmıyorum cnm kafam cok karısık nişanlıma kıyamıyorum acıkcası kendımı gectım o cok heveslıydı cok plan yapmıstık ama malesf hayırlısı olur inş bu konu hakkında herkesın kafasında soru işaretleri var ama bılmıyoruz yanı toplanıp bu konu konusulmadı henuz kayınvaldem sehır dısında bugun gelcektı kısa sürede karar verıcez inş

evet canim en iyisi oturup hep birlikte konusun...insallah en dogru karari veririsiniz tatlim..

kizlar ben cikiyorum..hepiniz öpüldünüz a.s.
isleriniz rast gitsin kizlarrr

bende normalde c.tesileri çalışıyorum ama 2 ye kadar ama bir kaç haftadır hafta sonları çalışmıyoruz bugün temizlik yaptım annemle kardeşim yazlığa gitti mersine babamla bekar hayatı yaşıyoruz bende haftaya çıkıcam izine ALLAH'tanbişiy olmassa

ya enimse kusura bakma canım ben unutkanım yani bunun yüzünden tedavi filan gördüm kusura bakma hatırladım şimdi

herkese iyi aksamlar ve iyi tatıller kızlar ben cıkıorum öptm hepinizi kendinize cici bakınn

Back
X