• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

fıstık ayakkabi tercihin renk olarak gayet mantikli olmus hem elbiseyi de gosterir..Elbisen de gayet guzel,Ben cok begendim.alkisalkisalkisMoru severim zaten..Makyaji nereye yaptircaksin anlastin mi bi yerle..

teşekkür ederim canımcım ,makyaj ve saçı hiç bilmiyorum saç için su dalgası ,kırık fön-bozuk fön flan diye konuştuk makyajda abartısız olacak ama ışıltılı olsun diyende var

Son düzenleme:
teşekkür ederim canımcım ,makyaj ve saçı hiç bilmiyorum saç için su dalgası ,kırık fön-bozuk fön flan diye konuştuk makyajda abartısız olacak ama ışıltılı olsun diyende var
ben gecen gun maşa yaptirdim aksam disari cikarken ve hic kalmadi cnm ya sicak ya buralar..Ona gore istanbul nasil bilmiyorum ama kır dugunu demistin snrim sicak olursa acik sac hemen bozuluyo...Daginik bisiler olabilir hakkaten..

ben gecen gun maşa yaptirdim aksam disari cikarken ve hic kalmadi cnm ya sicak ya buralar..Ona gore istanbul nasil bilmiyorum ama kır dugunu demistin snrim sicak olursa acik sac hemen bozuluyo...Daginik bisiler olabilir hakkaten..

senin nikah saçını yaptırayım :1rolleyes: ama yapamazlar kiCADIARZU

çiğdemcim şuan ikinizde çok gerginsiniz anladığım kadarıyla biraz zaman tanıyın birbirinize 10 yıllık geçmişiniz var kestirip atılmaz kolay kolay herşey düzelecektir zamanla inşallah

kızlar uzun zamandır yoktum gergin durumlar oldu nişanlımla sonra barıştık yine evlilik hazılıkları derken
siz dostlarımdan uzak kaldım hepinizi çok özledim

çiğdemkök cüğümm offfffffffff çok üzüldüm
sakın son noktayı sen koyma bırak o koysun istemiyorsa
erkekler bizden daha gergin oluyorlar
aile baskısı maddi sıkıntılar eklenince hemen ruh halleri bozulabiliyor
bir hafta bi geçsin sen suskunluğu koru
kenara çekil bakalım neler yapıyo
geri dönüyorsa hatasını telafi ediyorsa istersen bi şans tanırsın
sesi soluğu çıkmassa
şuan olumsuz konuşmak istemiyorum
onuda ozaman konuşuruz sakın sen üzülme
senin ona hiç bir mecburiyetin yok bağlılığında kimse kendini vazgeçilmez hissetmesin
sakinleşince olayı anlat emi güzelimolumunekankayizsmile

İnşallah cnm ama çok yıprandık biz bu süreçte çok kırıldım tekrar sağlıklı bi şekilde yürütebilirmiyiz bilmiyorum suçlu olduğu halde alttan almadı özür dileyim durumu kurtarması lazımken daha çok haklı gibi bittiğini vurgulayan cümleler kurdu buda beni acayip üzdü.. Hakkımda hayırlısını diliyorum sürekli rabbim büyük mafoldumben

kızlar uzun zamandır yoktum gergin durumlar oldu nişanlımla sonra barıştık yine evlilik hazılıkları derken
siz dostlarımdan uzak kaldım hepinizi çok özledim

çiğdemkök cüğümm offfffffffff çok üzüldüm
sakın son noktayı sen koyma bırak o koysun istemiyorsa
erkekler bizden daha gergin oluyorlar
aile baskısı maddi sıkıntılar eklenince hemen ruh halleri bozulabiliyor
bir hafta bi geçsin sen suskunluğu koru
kenara çekil bakalım neler yapıyo
geri dönüyorsa hatasını telafi ediyorsa istersen bi şans tanırsın
sesi soluğu çıkmassa
şuan olumsuz konuşmak istemiyorum
onuda ozaman konuşuruz sakın sen üzülme
senin ona hiç bir mecburiyetin yok bağlılığında kimse kendini vazgeçilmez hissetmesin
sakinleşince olayı anlat emi güzelimolumunekankayizsmile

Şuanda sadece acayip üzgün ve kırgınım haksızken böyle davranmasını hazmedemiyorum sonrada seviyorum diyor nasıl inanıyım sevdiğine evlilik aşamsında olanlara bak korkmaya başladım artık :gitme: Özelden anlatırım olayı tatlım

İnşallah cnm ama çok yıprandık biz bu süreçte çok kırıldım tekrar sağlıklı bi şekilde yürütebilirmiyiz bilmiyorum suçlu olduğu halde alttan almadı özür dileyim durumu kurtarması lazımken daha çok haklı gibi bittiğini vurgulayan cümleler kurdu buda beni acayip üzdü.. Hakkımda hayırlısını diliyorum sürekli rabbim büyük mafoldumben

tatlım bizde sürekli tartışıyoruz birgün olmasa ikinci gün mutlaka kavga ediyoruz ve dedğin gibi suçlu bile olsa kendini su üstüne çıkarıyo ama napalım bekliyorum aramasını baktım aramıyo mecburen ben arıyorum konuşuyoruz hallediyoruz biri mutlaka alttan almalı yoksa olmaz yani ne yapacaksın kabullenmemiz gerek bak geçen sefer o aramıştı bu kez bekle 1-2 gün sonra sen ara sinirler yatışmış olur hem.ailelerden kimsenin haberi varmı?

tatlım bizde sürekli tartışıyoruz birgün olmasa ikinci gün mutlaka kavga ediyoruz ve dedğin gibi suçlu bile olsa kendini su üstüne çıkarıyo ama napalım bekliyorum aramasını baktım aramıyo mecburen ben arıyorum konuşuyoruz hallediyoruz biri mutlaka alttan almalı yoksa olmaz yani ne yapacaksın kabullenmemiz gerek bak geçen sefer o aramıştı bu kez bekle 1-2 gün sonra sen ara sinirler yatışmış olur hem.ailelerden kimsenin haberi varmı?

Aillerin haberi yok benim annemin haberi var sadece oda ağladığımı falan gördüğü için anlattım böyle böyle diye üstüne gitme hatasını anlasın arama sakın dedi aramam zaten biliyorsunuz.. Bitti dedi zaten o facedende silmiş beni ilişkisi yok yapmış.. biraz daha bekliyim söylerim herkeze bitti diye :gitme::gitme:

çğdemciğim bolun söylediklerine katılıyorum
sorunsuz bir ilişki yok
bizde çok kavga ediyoruz
ki benim nişanlım belki sisin nişanlılarınız gibi biride değil
sinirlenince yakıp yıkar ağzına ne gelirse söyler
bi iki gün hiç konuşmazyız sonra ya o geri döner ya ben
böyle olmazsa yürümüyor
bence kestirip atma zaman ver ama seni evlendikten sonra mutsuz ediceğine inanıyorsanda arkana bakma derim:olmaz:

Aillerin haberi yok benim annemin haberi var sadece oda ağladığımı falan gördüğü için anlattım böyle böyle diye üstüne gitme hatasını anlasın arama sakın dedi aramam zaten biliyorsunuz.. Bitti dedi zaten o facedende silmiş beni ilişkisi yok yapmış.. biraz daha bekliyim söylerim herkeze bitti diye :gitme::gitme:

evet tatlım biraz daha bekle daha cok yeni çünkü belli olmaz belkı aksam elınde bi demet çicekle gelıp gönlünü almak ısteyeck hemen herkes bılmesın zamanı gelınce duruma göre söylersın

Hepimizin mutlaka sorunları oluyor. Tek taraflı suç olurmu olmaz iki taraflı olarak ister istemez yanlış sözler çıkıyor ağzımızdan. Değer veriyorsak karşımızdaki insana sessizliğimizi korumayıp bir şekilde tekrar başlıyoruz eskisi gibi uyum içinde olmaya...O ya da ben ne farkeder kimin bunu başlattığı..Bunun hesabını yapmak doğru değilki..Önemli olan sevginizin saygınızın bu olayların üstünden başarı ile çıkması..
En büyük etken sabırsız olmamız..Dinlemeden zaman vermeden sürekli isteklerimiz ya da çok fazla beklentilerimiz..
Zaman neyin doğru ya da yanlış olduğunu gösterecek elbet..Yaşayamadan bilemeyizki..Çiğdem'cim sakın kimse ile konuşma bu konu hakkında..Biraz zaman ver kendinize olur mu.
Herkesin hakkında hayırlısı..

Hepimizin mutlaka sorunları oluyor. Tek taraflı suç olurmu olmaz iki taraflı olarak ister istemez yanlış sözler çıkıyor ağzımızdan. Değer veriyorsak karşımızdaki insana sessizliğimizi korumayıp bir şekilde tekrar başlıyoruz eskisi gibi uyum içinde olmaya...O ya da ben ne farkeder kimin bunu başlattığı..Bunun hesabını yapmak doğru değilki..Önemli olan sevginizin saygınızın bu olayların üstünden başarı ile çıkması..
En büyük etken sabırsız olmamız..Dinlemeden zaman vermeden sürekli isteklerimiz ya da çok fazla beklentilerimiz..
Zaman neyin doğru ya da yanlış olduğunu gösterecek elbet..Yaşayamadan bilemeyizki..Çiğdem'cim sakın kimse ile konuşma bu konu hakkında..Biraz zaman ver kendinize olur mu.
Herkesin hakkında hayırlısı..

tatlım ne güzel konusmussun sen öle ya

evet tatlım biraz daha bekle daha cok yeni çünkü belli olmaz belkı aksam elınde bi demet çicekle gelıp gönlünü almak ısteyeck hemen herkes bılmesın zamanı gelınce duruma göre söylersın

Ayy bu ağlak halimel güldürdün beni enimsecim hayatta yapmaz öyle şey şu durumda suçlu ama bana acı çektirmeğe çalışıyor aklı sıra yanlışlıkla aramasın zaten sakın beni burnundan getiricem bendealsanaalsanasmile

Ayy bu ağlak halimel güldürdün beni enimsecim hayatta yapmaz öyle şey şu durumda suçlu ama bana acı çektirmeğe çalışıyor aklı sıra yanlışlıkla aramasın zaten sakın beni burnundan getiricem bendealsanaalsanasmile

bende gül die sölemiştim zaten biz kadınlar sadece hayal kurarız öle olur böle olur falan die bız 4 yılı bıtırdık nısanlımla daha tek bır gul almadım düşün hediye alır ama çicege alarjısı var heralde yahu almıo adam almam dio bide :D taş fırında bızımkı biraz bı bu sene sevgılıler gunun de aldı onuda sipariş vermıs kuzenıne kendısı yurt dısında oldugu için kuzenı gönderdi çicegı yanı her halukarda kendısı almadı ama bı gun basarıcam a.s.

çiğdem dur bakalım canım dediğim gibi zaman gerekiyo oda bir sakinleşsin oda ne öle hemen faceden falan siliyo ala ala yaaaa

Back