• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ay ben çok yaparım türk kahvesi bak canım suyu koyduktan sonra koyma kahveyi ilk önce kahve koy cezveyem sonra şeker biraz su koy karıştır ondan sonra su ekle

gel gel gül olmazmı kız nasıl içersin kahveni benimki bol şekerli papatyada sırma soda ısmarlıyo bana oh daha ne istiyim:)))))))

kızlar bu alt alta alıntıyı nasıl yapıosunuz yani tek bı cevap verırken ahnı baskalarının yazdıklarını tek bı panelde nasıl topluosunuz

Ben h.sonları çay ocağında biri yoksa kendim yaparım o kadar güsel yapıyorumki bol köpüklüüü tadı tam yerinde..Gel görki aynı kahveyi evde yapamıyorum..Ne köpürüyor ne tadı yerinde oluyor...Ne yapsam beceremedim..Bu iş yerinin hikmeti olsa gerek..Suyundan mıdır çezvesinden mi havasından mı anlamadım kiii..
İstemeye geldiklerinde yaptım ama isteme söz aynı anda oldu..Kahve yapmaya kalktım anam oda ne evde var 30 kişi...akannehir Yaptığımda çorbaya benzedi affedersinizzzsırnaşık şey Eeee çay demliğinde yapılırsa o kalabalığa cezve mi dayanırrrrrrrrrrr

VALA CANIM BENİMDE SÖZÜMDE 54 KİŞİ VARMIŞ MECBUREN KAHVE YAPILIYOR TABİ BİZDE ÇAYDANLIKTA YAPMIŞTIK ALLHTAN KÖPÜKLÜ OLDU AMA BEN YAPMAMIŞTIM TANBİ HEYECANDAN ELİM AYAGIM DOLAŞTIGI İÇİN YENGEMLERE YAPTIRMIŞTIM AMA GENEL OLARAK KAHVEYİ ÇOK GÜZEL YAPARIM BOL KÖPÜKLÜ OLUR :içelim:

ya büyük kahve makinaları var onda olmazmı ....bide enimse evde söz nişan yapmayı düşünüyorum bende sen nasıl yaptın nasıl oldu anlatsana

ay ben çok yaparım türk kahvesi bak canım suyu koyduktan sonra koyma kahveyi ilk önce kahve koy cezveyem sonra şeker biraz su koy karıştır ondan sonra su ekle

aaa tatlım aşkolsun o kadarını bılıorum ama tadını tutturamıorum benneyvahedigeldismile

öğretme değil ama ufak bir öneri diyelimohaoldumsmile

anladım canım enimseninde kocası sevmiyormuş zaten o bakımdan rahat kendisinde deneyim yapa yapa ögrenir gider vallla bende çok güzel ve köpüklü yaparım ama malesef çok kalabalık olunca elim ayagım titriyor çok panik yapıyorm istemeye geldiklerinde ve ailemle tanışmaya geldiklerinde ben yapmamıştım kahvelri yengemler yapmışlardı saolsunlar ama şimdi geldiklerinde alıştıgım için ben yapıyorum artık

ya büyük kahve makinaları var onda olmazmı ....bide enimse evde söz nişan yapmayı düşünüyorum bende sen nasıl yaptın nasıl oldu anlatsana

tatlım tamamen kargasadan baska hiç bişi degıl bizim evimiz baya bi büyük sıgmakta problem yok ayrıca koskocamanda bi bahçemız var nişanda olunca müzikli oldu bahçeye cıktık 10 ekim hava bıraz serındı donduk donduk :D:D bılsem o kadar kalabalık gelceklerını salon tutardım önce isteme oldu benım kahve içildi sonra ama tatlım ben yüzük takılana kadar cıkmadım kahvelerden sonra yüzük takılacagı zaman nişanlımla birlikte cıktık işte yüzük takıldı el öpüldü eve sıgmayanlar dısardaydı
orayada cıktık sonrada bı daha eve gırmedık ama en sınır tarafı bır suru tanımadıgın adamı öpmek bide ben cok agladım yanı sıktım dişimi ama tam takı takılırken koyverdım sonradan cok utandım tabı fotolarda canavar gıbı cıkmısım :D neyse ben takıdan önce annemle yengemı öpmeye gıttım annem genctır bende tek kızım yengemde abımın eşi erken evlendıler 21 yasında bize geldı aynı evde yasıoruz tatlım kardes gıbı olduk onunla bana bı sarıldı ben orda koptum işte :( sonrada takı takıldı o sıra ben aglıodum bilmiyorumkismile

tatlım tamamen kargasadan baska hiç bişi degıl bizim evimiz baya bi büyük sıgmakta problem yok ayrıca koskocamanda bi bahçemız var nişanda olunca müzikli oldu bahçeye cıktık 10 ekim hava bıraz serındı donduk donduk :D:D bılsem o kadar kalabalık gelceklerını salon tutardım önce isteme oldu benım kahve içildi sonra ama tatlım ben yüzük takılana kadar cıkmadım kahvelerden sonra yüzük takılacagı zaman nişanlımla birlikte cıktık işte yüzük takıldı el öpüldü eve sıgmayanlar dısardaydı
orayada cıktık sonrada bı daha eve gırmedık ama en sınır tarafı bır suru tanımadıgın adamı öpmek bide ben cok agladım yanı sıktım dişimi ama tam takı takılırken koyverdım sonradan cok utandım tabı fotolarda canavar gıbı cıkmısım :D neyse ben takıdan önce annemle yengemı öpmeye gıttım annem genctır bende tek kızım yengemde abımın eşi erken evlendıler 21 yasında bize geldı aynı evde yasıoruz tatlım kardes gıbı olduk onunla bana bı sarıldı ben orda koptum işte :( sonrada takı takıldı o sıra ben aglıodum bilmiyorumkismile

bende evde yapmayı düşünüyorum söz nişanı ama o kadar kalabalık istemiyorum yaaaaa bilmiyorum bakalım ben napıcam....eyvahedigeldismile

Back