Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok obur gördüm sizi kaydirigubbakcemile3
Ben h.sonları çay ocağında biri yoksa kendim yaparım o kadar güsel yapıyorumki bol köpüklüüü tadı tam yerinde..Gel görki aynı kahveyi evde yapamıyorum..Ne köpürüyor ne tadı yerinde oluyor...Ne yapsam beceremedim..Bu iş yerinin hikmeti olsa gerek..Suyundan mıdır çezvesinden mi havasından mı anlamadım kiii..
İstemeye geldiklerinde yaptım ama isteme söz aynı anda oldu..Kahve yapmaya kalktım anam oda ne evde var 30 kişi...akannehir Yaptığımda çorbaya benzedi affedersinizzzsırnaşık şey Eeee çay demliğinde yapılırsa o kalabalığa cezve mi dayanırrrrrrrrrrr
buyur tatlım birlikte yıyelımm
Ooo ben geldimn kızlar bakıyorum kahveler içiliyor banadayokmu
gel gel gül olmazmı kız nasıl içersin kahveni benimki bol şekerli papatyada sırma soda ısmarlıyo bana oh daha ne istiyim:)))))))
ay ben çok yaparım türk kahvesi bak canım suyu koyduktan sonra koyma kahveyi ilk önce kahve koy cezveyem sonra şeker biraz su koy karıştır ondan sonra su ekle
gel tatlım bana kahve yapmayı öğretiyolar :dance:
olur ben de kahvenin yanına çifte kavrulmuş lokum çıkartırım =)
yaaa bilmiyormuydun kızzz :mymeka: öğertiziz merak etme tatlım
aaa tatlım aşkolsun o kadarını bılıorum ama tadını tutturamıorum benneyvahedigeldismile
öğretme değil ama ufak bir öneri diyelimohaoldumsmile
ya büyük kahve makinaları var onda olmazmı ....bide enimse evde söz nişan yapmayı düşünüyorum bende sen nasıl yaptın nasıl oldu anlatsana
tatlım tamamen kargasadan baska hiç bişi degıl bizim evimiz baya bi büyük sıgmakta problem yok ayrıca koskocamanda bi bahçemız var nişanda olunca müzikli oldu bahçeye cıktık 10 ekim hava bıraz serındı donduk dondukbılsem o kadar kalabalık gelceklerını salon tutardım önce isteme oldu benım kahve içildi sonra ama tatlım ben yüzük takılana kadar cıkmadım kahvelerden sonra yüzük takılacagı zaman nişanlımla birlikte cıktık işte yüzük takıldı el öpüldü eve sıgmayanlar dısardaydı
orayada cıktık sonrada bı daha eve gırmedık ama en sınır tarafı bır suru tanımadıgın adamı öpmek bide ben cok agladım yanı sıktım dişimi ama tam takı takılırken koyverdım sonradan cok utandım tabı fotolarda canavar gıbı cıkmısımneyse ben takıdan önce annemle yengemı öpmeye gıttım annem genctır bende tek kızım yengemde abımın eşi erken evlendıler 21 yasında bize geldı aynı evde yasıoruz tatlım kardes gıbı olduk onunla bana bı sarıldı ben orda koptum işte
sonrada takı takıldı o sıra ben aglıodum bilmiyorumkismile