tatlım ne güzel konusmussun sen öle ya
Tşkler canım yaaa.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım ne güzel konusmussun sen öle ya
saol örtmenim:))))))))))))))))
geldim yemeğimi yedim
hoşbulduk papatya ben bol mantarlı pizza yedim):
ee başkaaaaa
Duydum canım..ısmarlamaz mıyım hemen :)
Eeee karnımızı güzelce doyurduktan sonra miss kokulu türk kahvesine hayır demem
tememm türk kahvelerı bendennn kendı ellerımle yapmayı cok isterdım ama bı türlü beceremıorum yahuu ya cok tatlı oluo yada acı benı istemeye geldıklerınde allahtan ben yapmadım kahveyı yoksa almazlardıkaydirigubbakcemile2
ben güzel yaparım...ama benim kahvem bol şekerli olsun enimse ben şekerli içerim iş yerinde benim kahvemi hep ayrı yaparlar bol şekerli:)
Ben h.sonları çay ocağında biri yoksa kendim yaparım o kadar güsel yapıyorumki bol köpüklüüü tadı tam yerinde..Gel görki aynı kahveyi evde yapamıyorum..Ne köpürüyor ne tadı yerinde oluyor...Ne yapsam beceremedim..Bu iş yerinin hikmeti olsa gerek..Suyundan mıdır çezvesinden mi havasından mı anlamadım kiii..
İstemeye geldiklerinde yaptım ama isteme söz aynı anda oldu..Kahve yapmaya kalktım anam oda ne evde var 30 kişi...akannehir Yaptığımda çorbaya benzedi affedersinizzzsırnaşık şey Eeee çay demliğinde yapılırsa o kalabalığa cezve mi dayanırrrrrrrrrrr