• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

heeee tamam o konuda haklı ben desem mesela asla banada babam izin vermez ama annem izin verir çünkü bana güveni sonsuz mesela benim erkek arkadaşım izmirde yaşıyo 2 senedir birlikteyiz eyllül gibi sözlenicez....arada izmire giderim onlara ama ailesi falan var yani gider gelirim güvenirler bana ....ama bu annenin sana güvenmediğinden değil aslında herkesin fikri tabiki ffarklı yani kızma ona

annemin lafı "ben sana güveniyorum ama etrafa güvenmiyorum" ne güzel seninkiler izin veriyor bana vermezler hayatta :gitme:

annemin lafı "ben sana güveniyorum ama etrafa güvenmiyorum" ne güzel seninkiler izin veriyor bana vermezler hayatta :gitme:

annem anlayışlıdır ama tabiki öle herşeye izin verir diye bişey yok yaşım 31 olucak jean çocuk değilimki yani bide annem ailesini tanıyo yani aileler tanıştı biliyo nasıl olduklarını yani ama babam duysa öldürür:)))))))))))))))

pembe yalanlar diyelim ufak ve zararsız:)dimi jean

aynen bir az yalana devam ne yapayım yoksa olmasss ,ben burda okuyup öğrendiklerimle konuştum yani mantıklısı bu

annem anlayışlıdır ama tabiki öle herşeye izin verir diye bişey yok yaşım 31 olucak jean çocuk değilimki yani bide annem ailesini tanıyo yani aileler tanıştı biliyo nasıl olduklarını yani ama babam duysa öldürür:)))))))))))))))

kaydirigubbakcemile3 aynen benimde öyle annem babamdan anlayışlı o kesin doğru, ay ne güzel aileler tanışmış kız azıcık baskı yap ne sözü veletler yüzük takıyo söz diyor de nişan yapın nişan opuyorumnanaktan kanına girdim biraz kaydirigubbakcemile5

yok ulen söz nişan bir arada olucak ona kalsa geçen sene gelicekti istemeye ben ipe un seriyorum evet geçen sene annesi geldi abisi almayadan geldi istanbula bende annemi kardeşimi aldım yemeğe falan gittik

yok ulen söz nişan bir arada olucak ona kalsa geçen sene gelicekti istemeye ben ipe un seriyorum evet geçen sene annesi geldi abisi almayadan geldi istanbula bende annemi kardeşimi aldım yemeğe falan gittik

:nazar: hayırlısı olsun canım inş seninde güzel haberini duyarız burda kız profiline baktım ne güzel yemekler yapmışsın sen sarmalara bayıldım valla ellerine sağlık canım oraya da yazdım buraya da yazayım dedim çeyisinde varmış oh,hayırlı olsun iyi günlerde kullan canım

saol şekerim evet mutfak olayını severim yemek konusunda mütevazilik yapamıcam ama iyiyimdir:)
evet çeyizim var ben küçüklükten hazırlamaya başlamıştım tabak çanak ama hala hoşuma gittikçe alıyorum eve sığmıyo artık eşyalar):

jean ben de öyle düşünmeye başladım artık. Tek gittim diyip nişanlımla gidecem sanırım eğer çok ısrar ederse.zuzu anneme kızmıyorum. Hatta onun dediklerini hep dikkate alırım ön sezileri inanılmaz kuvvetlidir.

saol şekerim evet mutfak olayını severim yemek konusunda mütevazilik yapamıcam ama iyiyimdir:)
evet çeyizim var ben küçüklükten hazırlamaya başlamıştım tabak çanak ama hala hoşuma gittikçe alıyorum eve sığmıyo artık eşyalar):

bende çok severim canım aynen ama sen zayıfsın yahu benim popom var :( şişmanın ben yapıp yapıp yiyorum mafoldumben

jean ben de öyle düşünmeye başladım artık. Tek gittim diyip nişanlımla gidecem sanırım eğer çok ısrar ederse.zuzu anneme kızmıyorum. Hatta onun dediklerini hep dikkate alırım ön sezileri inanılmaz kuvvetlidir.

tamam canım öyle yap orta yolu bul yoksa kavga çıkıyor maalesef :( tabii ki anne sözünden çıkılmaz ama bu ikiniz arasında bir şey bence sormana -söylemene gerek yok

kız ben de çok kiloluydum ama troid hastasıyım kilo verdim ama şimdi 3 kilo aldım çok seviniyorum bana zayıflık yakışmıyo

kız ben de çok kiloluydum ama troid hastasıyım kilo verdim ama şimdi 3 kilo aldım çok seviniyorum bana zayıflık yakışmıyo

aa geçmiş olsun canım annemde triod hastası ameliyat oldu şimdi hep hap içiyor hatta teyzem ve şimdi evlenecek olan kuzenimde troid hastası :( tedavi oluyorsun dimi?inş ameliyatlık bişey yoktur eyvahedigeldismile

ay jean neler çektim neler nisan ayından bu yana tedavi görüyorum benim troid bezleri az çalışıyo normalde kilo almam gerekirken benim bünye kilo verdirdi dr gittim çünkü ayaklarımın altı cayır cayır yanıyodu hep suya sokuyodum gece ayaklarımı kovanın içinde uyuya kalıyodum öle ellerim yanıyo şişiyo dr gittim vucudumda ne vitamin kalmış ne demir kalmış mahvolmuş anlıcağın sonra bir hafta akşamları hastç kaldım damardan ilaç verdiler delik deşik oldum damarım ince olduğu için elden giriş yaptılar falan bir sürü şey ama hala şikayetlerim devam ediyo en son geçen hafta ermeni hastanesine gittim bakalım tedavimi oraya aldırdım bide alerji rahatsızlığım var vucudum kurdeşen gibi döküyo dudağım şişiyo falan ama kaç dr gittim bulamadılar sinirselmiş anlıcağıun günlerim hastanede geçiyo jeancım

Kızlar ayrıldık bitti dün msjlaştık ayrıldıkkkk... Hiç iyi değilim kızlar cnm çok yanıyor gözyaşlarıma hakim olamıyorum.. Çok kırıldım çok gücüme gitti ilk aşkımdı 10 yılımı verdim ben ona kızlar eşim olucaktı bütün hayallerimde oda vardı hepsi bittiiii... :gitme: benim hayallerim buraya kadarmış sizlere hepinize mutluluk diliyorum...

Kızlar ayrıldık bitti dün msjlaştık ayrıldıkkkk... Hiç iyi değilim kızlar cnm çok yanıyor gözyaşlarıma hakim olamıyorum.. Çok kırıldım çok gücüme gitti ilk aşkımdı 10 yılımı verdim ben ona kızlar eşim olucaktı bütün hayallerimde oda vardı hepsi bittiiii... :gitme: benim hayallerim buraya kadarmış sizlere hepinize mutluluk diliyorum...

ya cnm noldu yaaaa...

ay jean neler çektim neler nisan ayından bu yana tedavi görüyorum benim troid bezleri az çalışıyo normalde kilo almam gerekirken benim bünye kilo verdirdi dr gittim çünkü ayaklarımın altı cayır cayır yanıyodu hep suya sokuyodum gece ayaklarımı kovanın içinde uyuya kalıyodum öle ellerim yanıyo şişiyo dr gittim vucudumda ne vitamin kalmış ne demir kalmış mahvolmuş anlıcağın sonra bir hafta akşamları hastç kaldım damardan ilaç verdiler delik deşik oldum damarım ince olduğu için elden giriş yaptılar falan bir sürü şey ama hala şikayetlerim devam ediyo en son geçen hafta ermeni hastanesine gittim bakalım tedavimi oraya aldırdım bide alerji rahatsızlığım var vucudum kurdeşen gibi döküyo dudağım şişiyo falan ama kaç dr gittim bulamadılar sinirselmiş anlıcağıun günlerim hastanede geçiyo jeancım

ay canım çok üzüldüm ya seninki farklıymış anneminkide çok çalışıyor o bi ara çok kilo verdi sonra tekrar çok kilo aldı ameliyattan sonra düzeldi şimdi normal bize tek olumsuz kısmı annem hamileyken bunu kimsenin farkedememesi ve kardeşimin 6 aylık ölü doğması maalesef :( o yüzden tek çocuğum ben,neyse canım çok geçmiş olsun moralini yüksek tut inş en yakın zamanda iyileşirsin annemin doktoru da çok iyiydi Tevfik Özpaçacı kendisi okmeydanı hastanesinde birde şişlide muaynesi var özel nette araştırma yaparsan hemen görürsün zaten bayağı başarılı kendisi

Back