Kızlar ayrıldık bitti dün msjlaştık ayrıldıkkkk... Hiç iyi değilim kızlar cnm çok yanıyor gözyaşlarıma hakim olamıyorum.. Çok kırıldım çok gücüme gitti ilk aşkımdı 10 yılımı verdim ben ona kızlar eşim olucaktı bütün hayallerimde oda vardı hepsi bittiiii... :gitme: benim hayallerim buraya kadarmış sizlere hepinize mutluluk diliyorum...
Bitti iştee sonunda sudan çıkmış balık gibiyim okadar inandırmışımki kendimi evleniceğime beynim kabul etmiyor sanki hala evlenicekmişim gibi davranıyorum psikolojim alt üst oldu cnm çok acıyor kızlarrrr... Sakinleşince anlatırım nerden başlıyım ne anlaytıcağımı hiç bilemiyorum çünkü ben bunları haketmedim en çokta canımı yakan bu senağlama
jean zaten en çok morelimi bozan troid hastaları zor hamile kalıyomuş eğer hamileysede riskli geçiyomuş ama ermeni hastanesinde dr.garbis yakupyana gittim sordum yok öle bişey dedi ama ne bilim yaaa
jean zaten en çok morelimi bozan troid hastaları zor hamile kalıyomuş eğer hamileysede riskli geçiyomuş ama ermeni hastanesinde dr.garbis yakupyana gittim sordum yok öle bişey dedi ama ne bilim yaaa
sinir yapiyomus snrm cnm zaten tiroid...ay inşallah ya jean ....bende aşırı sinirliyim zaten alerjimde bu sinirimden dolayı napıcam bu siniri bilmiyorum çok aşırı sinirliyim
ay inşallah ya jean ....bende aşırı sinirliyim zaten alerjimde bu sinirimden dolayı napıcam bu siniri bilmiyorum çok aşırı sinirliyim
cnm benim bi arkadasim da tiroid hastasiydi biraz ugrastilar once evet hatta sutle ilgili bi duruma neden oluyomus gogusteki sut orani artinca sanirim biraz zorlasiyormus gebe kalmak ama su an 1 yasinda bebisi var,sıkıntı yapma yani ona gore ilac kullanirsin ayrica gebeligi super otesi gecti hiiiic bi sorun da yasamadi masallah...Bebegi de su an baya tombul sutu iyi yariyo masallah..
sinir yapiyomus snrm cnm zaten tiroid...
cnm benim bi arkadasim da tiroid hastasiydi biraz ugrastilar once evet hatta sutle ilgili bi duruma neden oluyomus gogusteki sut orani artinca sanirim biraz zorlasiyormus gebe kalmak ama su an 1 yasinda bebisi var,sıkıntı yapma yani ona gore ilac kullanirsin ayrica gebeligi super otesi gecti hiiiic bi sorun da yasamadi masallah...Bebegi de su an baya tombul sutu iyi yariyo masallah..
sorma canım ben neler çektim annemin sinirinden çok zor annemde çok pişman oluyordu sinirine ama ne yapsın önüne geçemiyordu maalesef sakin olmaya çalış canım benim
Kızlar düğün üstü yaşanan geçici gerginlik değil bu bitti gerçekten burdan anlatması çok uzun olduğu için anlatamıyorum.. Yarın sabah bensiz bir hayat uyanıcaksın dedi ve bitti zaten facedende silmiş beni ilişki yok yapmış.. Buraya kadarmış:gitme:
fıstık ayakkabi tercihin renk olarak gayet mantikli olmus hem elbiseyi de gosterir..Elbisen de gayet guzel,Ben cok begendim.alkisalkisalkisMoru severim zaten..Makyaji nereye yaptircaksin anlastin mi bi yerle..missim bak bakayım beğenecek misin kuzenimin düğünde giycem ayakkabı lame rengi olacak saçımı dağınık bişeyler makyaj kararsız bilmiyorumkismile yorumların şekerim
Kızlar düğün üstü yaşanan geçici gerginlik değil bu bitti gerçekten burdan anlatması çok uzun olduğu için anlatamıyorum.. Yarın sabah bensiz bir hayat uyanıcaksın dedi ve bitti zaten facedende silmiş beni ilişki yok yapmış.. Buraya kadarmış:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?