2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

yahuuu ne oldu hanne ne dedi sana çiğdemcim yapma sakin ol

Bitti iştee sonunda sudan çıkmış balık gibiyim okadar inandırmışımki kendimi evleniceğime beynim kabul etmiyor sanki hala evlenicekmişim gibi davranıyorum psikolojim alt üst oldu cnm çok acıyor kızlarrrr... Sakinleşince anlatırım nerden başlıyım ne anlaytıcağımı hiç bilemiyorum çünkü ben bunları haketmedim en çokta canımı yakan bu senağlama

jean zaten en çok morelimi bozan troid hastaları zor hamile kalıyomuş eğer hamileysede riskli geçiyomuş ama ermeni hastanesinde dr.garbis yakupyana gittim sordum yok öle bişey dedi ama ne bilim yaaa

çiğdemcim düğün üstü ikinizde çok streslisiniz oyüzden tartışmaların dozu biraz fazla olmuş olabilir sen yinede hiç üzme aranızdaki ilişkiyi tam bilmiyorum ama 10 yıllık bi geçmiş var diyosun kolay kolay bitmez bence canım

ozz hoşgeldin canım teşekkür ederim çiğdem şuan gerginsin bu yüzden böyle şeyler düşünüyorsun tatlım biraz sakinleşmeye çalış

jean zaten en çok morelimi bozan troid hastaları zor hamile kalıyomuş eğer hamileysede riskli geçiyomuş ama ermeni hastanesinde dr.garbis yakupyana gittim sordum yok öle bişey dedi ama ne bilim yaaa

annem çok uzun yıllar önce hamile kaldı canım o zaman hasta olduğunu bilmiyordu ama boynunda şişlik varmış doktora gitmiş yağ bezesi demiş geçmiş adam ama annem çok sinirliydi hastalık belli ediyordu kendini ama doktor öyle deyince bişey yapmadık doğumdan sonra anladık o zaman tedavi başladı şimdi tıp daha da gelişti eğer doktor öyle diyorsa doğrudur canım

ay inşallah ya jean ....bende aşırı sinirliyim zaten alerjimde bu sinirimden dolayı napıcam bu siniri bilmiyorum çok aşırı sinirliyim

cnm benim bi arkadasim da tiroid hastasiydi biraz ugrastilar once evet hatta sutle ilgili bi duruma neden oluyomus gogusteki sut orani artinca sanirim biraz zorlasiyormus gebe kalmak ama su an 1 yasinda bebisi var,sıkıntı yapma yani ona gore ilac kullanirsin ayrica gebeligi super otesi gecti hiiiic bi sorun da yasamadi masallah...Bebegi de su an baya tombul sutu iyi yariyo masallah..

ay inşallah ya jean ....bende aşırı sinirliyim zaten alerjimde bu sinirimden dolayı napıcam bu siniri bilmiyorum çok aşırı sinirliyim

sorma canım ben neler çektim annemin sinirinden çok zor annemde çok pişman oluyordu sinirine ama ne yapsın önüne geçemiyordu maalesef sakin olmaya çalış canım benim

ay maaşallah bebişe canım bak hiç korkma ne güzel örnekleri var

sinir yapiyomus snrm cnm zaten tiroid...

evet canım maalesef birde kendini kaybediyordu sinir gelince ama engel olamıyordu sonra pişman olup ağlıyordu annem :gitme:

flashlı çekim

flashsız

belki belli olmuyor ama alttaki kısım parlak saten kumaş üstünde şal gibi tüller sarkıyor askılardan şekerlerim

missim bak bakayım beğenecek misin kuzenimin düğünde giycem ayakkabı lame rengi olacak saçımı dağınık bişeyler makyaj kararsız bilmiyorumkismile yorumların şekerim

Kızlar düğün üstü yaşanan geçici gerginlik değil bu bitti gerçekten burdan anlatması çok uzun olduğu için anlatamıyorum.. Yarın sabah bensiz bir hayat uyanıcaksın dedi ve bitti zaten facedende silmiş beni ilişki yok yapmış.. Buraya kadarmış:gitme:

ya ne bilim öle sürekli millet diyince birden morelim bozuldu şu an tam sıkı tedavi görüyorum ömür boyu hap kullanıcam

sorma canım ben neler çektim annemin sinirinden çok zor annemde çok pişman oluyordu sinirine ama ne yapsın önüne geçemiyordu maalesef sakin olmaya çalış canım benim

elimde değil be jean acayip sinir yapıyorum hatta benimkine sürekli sinir yapıyorum

Çiğem çok üzüldüm..Düğün öncesi gerginlikler istemeden yapılan hareketler sözler kırılan kalpler inan hepsi atlatılr. Zaman ver şimdilik..Düzelebilir..Sakin ol iyice düşün.Hakkında hayırlısı olsun.

çigdemkok canımmm çok üzüldüm ya neden böle oldu düğün üstü bırden kestirip atmayın öle belki gecici zamanla toparlarsınız inşş

missim bak bakayım beğenecek misin kuzenimin düğünde giycem ayakkabı lame rengi olacak saçımı dağınık bişeyler makyaj kararsız bilmiyorumkismile yorumların şekerim
fıstık ayakkabi tercihin renk olarak gayet mantikli olmus hem elbiseyi de gosterir..Elbisen de gayet guzel,Ben cok begendim.alkisalkisalkisMoru severim zaten..Makyaji nereye yaptircaksin anlastin mi bi yerle..

Ne olduğunu bilmiyorum canım ama şimdi okudum ve çok üzüldüm yasenağlama. papatya arkadaşımın da dediği gibi biraz zaman geçsin,durulsun bir ortalık. Ama hakkında her zaman hayırlısı olsun arkadaşım.olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…