anca okudum geçmişiiiiiiiii
hannem yaa gözlerim doldu ayrılık anınızı okurken Allah bu duygunuzu hiç bozmasın
dilekcim nikah olmuş hayırlı olsun.
jean cim bence de topuz fln değil açık bırak daha doğal olsun saçını
kızlar biz de yatak almıştık araştırmalarımı size de söyleyeyim ilk işbire gittik ben visco çok istiyordum çok pahalı geldiii indirim de pek yapmayınca yataşa gittik.orda da visco var.ordaki bayan sunu dedi.bakın dedi iki tür visco var dedi.biri tamamen yaysız biri de yayların içine özel yerleştirilmiş visco malzeme dedi.ben yaylısını öneriyorum çünkü dedi yaysız viscolarda bir süre sonra şikayet olarak çökme yaptığını duyuyoruz dedi.sürekli aynı yere yattığınızda deformeler oluyor dedi.biz de yaylı olanınıı aldık.ama gene visco rahatlığında fakat çökme olmuyormuş.
bilginizeeee.......
bu arada bikaç gündür gerginim sıkıntılıyım.hep okudum yazdıklarınızı ama yorum yazamadım.şimdi de kadın doğuma dr una gideceğim bi genel kontrol amaçlı.bakalım evlenemden önce yapılacak bişiler anlatırsa gelir size anlatırım ben de.
öpüldünüz
valla cnm ona babam izin verirmi bilmiyorum aslına bakarsan düğün olmadan(
evt canım baya kıskanç bir insanım ben ama ben gidecek olsam eminim oda bana aynını yapardı.
Benim de aslında gitmem gerekiyor nişanlım gidelimdiyor ama gidemiyorum bir türlü tırsıyorum çekiniyorum yaww . ozzy sen git gel bize de anlat bakalım.
ee tatlım öleyse sen nie cocuga engel oluyosun bırak gıtsın dinlensın biraz
jean benim dediğim ışıltı öyle abartı bir şey değil. yüzüne baktığında çok makyaj değil sadece hafiften ışıltılar olabilir demek istemiştim. Bunu en iyi beyaz simli farla yapabilirsin.
evet bende severim fatihi eski oturduğum yere çok yakındı daha sık giderdim hep fatihe gitmemde annem döner ısmarlardı ....evet ya tam gelinlik yeri fatih değişik bir havası var oranın dimi jean
Kızlar, misafir gelecekmiş de pasta börek işlerine giriştim arada geliyorum muhabete girerim. Öptüm sizleri.
ya işte ne bilim((( <ama o artık evli bir adam olacakkkkkkkkkk...:gitme:
valla evet jean güzel gelinlikler var valla parasıda iyiymiş:)
neden çekiniyosun anlamadım sirkencubin anlet bakem
Çekinmemin sebebi nişanlımla gidecek olmam. O ben de geleyim diyor çok da haklı aslında. Yoksa öncesinde tek başıma çok gittim; adet düzensizliği lekelenme problemlerim vardı önceden onun için rutin kontrollerim oluyordu.
nişanlınla gitmen den neden çekiniyosunki kocan olucak kız o senin biririniz bildikten sonra ne sorun olabilirki
Bence hiç bir sorun yok hatta çok daha güzel ama bunu annem ilk duyduğunda resmen kükremişti. Tek git benle git ama nişanlıyla gidilmez diyip duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?