2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

evet bende severim fatihi eski oturduğum yere çok yakındı daha sık giderdim hep fatihe gitmemde annem döner ısmarlardı ....evet ya tam gelinlik yeri fatih değişik bir havası var oranın dimi jean

Süpersin canım, git gel de bize de anlat ben de gideceğim ama doktor araştırmalarım devam edior hala, karar verbilmiş değilim.
Teşekkür ederim canımcım bu arada inşallah tüm sevenlerin sevgisi kat be kat artar her geçen gün.:Saruboceq:

jean benim dediğim ışıltı öyle abartı bir şey değil. yüzüne baktığında çok makyaj değil sadece hafiften ışıltılar olabilir demek istemiştim. Bunu en iyi beyaz simli farla yapabilirsin.

Benim de aslında gitmem gerekiyor nişanlım gidelimdiyor ama gidemiyorum bir türlü tırsıyorum çekiniyorum yaww . ozzy sen git gel bize de anlat bakalım.

valla cnm ona babam izin verirmi bilmiyorum aslına bakarsan düğün olmadan(

evt canım baya kıskanç bir insanım ben ama ben gidecek olsam eminim oda bana aynını yapardı.

ee tatlım öleyse sen nie cocuga engel oluyosun bırak gıtsın dinlensın biraz

Kızlar, misafir gelecekmiş de pasta börek işlerine giriştim arada geliyorum muhabete girerim. Öptüm sizleri.

jean benim dediğim ışıltı öyle abartı bir şey değil. yüzüne baktığında çok makyaj değil sadece hafiften ışıltılar olabilir demek istemiştim. Bunu en iyi beyaz simli farla yapabilirsin.

anladım canım sağol yaptırınca burda paylaşacağım

evet bende severim fatihi eski oturduğum yere çok yakındı daha sık giderdim hep fatihe gitmemde annem döner ısmarlardı ....evet ya tam gelinlik yeri fatih değişik bir havası var oranın dimi jean

evet canım seviyorum fatihi çok kalabalık ama güzel yerler gözün alabildiği kadar gelinlik var bakması keyifli ama kuzenim gelinlik kiralıyor 1.500 tl akannehir kiralık hemde

ya işte ne bilim((( <ama o artık evli bir adam olacakkkkkkkkkk...:gitme:

anladım cnm tipik kıskanclık bi kere nişanlım hocasının yanına soru sormaya gıtmıs ben nie telefonu acmıosun diye kıyametı koparmıstım tabı gencklık öle oluo :dance:

valla evet jean güzel gelinlikler var valla parasıda iyiymiş:)

valla evet jean güzel gelinlikler var valla parasıda iyiymiş:)

valla duyunca çok şaşırdım burda yazıyorlar 600 e kiraladım flan onu duyunca şok oldum ama şimdi evlilik sezonu ya fatihtekilernde burnu hayadaymış bir az nasılsa alacak deyip kimse kolay kolay indirim yapmıyormuş eğer yaza düğüne karar verildiyse kıştan başlatmak gerekiyor gelinlik hazırlığını ancak o zaman indirim oluyor,ben geçerken görüyordum kışın kaç gelinlikçi kapandı hiç açmadı ne hafta içi ne hafta sonu neredeyse hiç müşteri yoktu şimdi bakıyorum akın akın müşteri var herkes almış ailesini hep gelinlik bakıyorlar hem vitrinden hem içerden boshayallersmile

neden çekiniyosun anlamadım sirkencubin anlet bakem

Çekinmemin sebebi nişanlımla gidecek olmam. O ben de geleyim diyor çok da haklı aslında. Yoksa öncesinde tek başıma çok gittim; adet düzensizliği lekelenme problemlerim vardı önceden onun için rutin kontrollerim oluyordu.

çekinme kız kocan o senin kaydirigubbakcemile2 a.s

nişanlınla gitmen den neden çekiniyosunki kocan olucak kız o senin biririniz bildikten sonra ne sorun olabilirki

nişanlınla gitmen den neden çekiniyosunki kocan olucak kız o senin biririniz bildikten sonra ne sorun olabilirki

Bence hiç bir sorun yok hatta çok daha güzel ama bunu annem ilk duyduğunda resmen kükremişti. Tek git benle git ama nişanlıyla gidilmez diyip duruyor.

heeee tamam o konuda haklı ben desem mesela asla banada babam izin vermez ama annem izin verir çünkü bana güveni sonsuz mesela benim erkek arkadaşım izmirde yaşıyo 2 senedir birlikteyiz eyllül gibi sözlenicez....arada izmire giderim onlara ama ailesi falan var yani gider gelirim güvenirler bana ....ama bu annenin sana güvenmediğinden değil aslında herkesin fikri tabiki ffarklı yani kızma ona

Bence hiç bir sorun yok hatta çok daha güzel ama bunu annem ilk duyduğunda resmen kükremişti. Tek git benle git ama nişanlıyla gidilmez diyip duruyor.

kötü örnek olacağım ama bazı şeyleri ailenden saklaman gerekiyor canım boshayallersmile her iki tarafı da mutlu etmek zor o yüzden biz yaşadığımız herşeyi anlatmamalıyız diye düşünüyorum -gerekmedikçevereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…