• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

yok be çok pahalı bişiy değil bide hafif bir makyaj yaparsın uçuk tonlarda güzel olur diye düşünüyorum

bozuk fönde aynıymış ya ondan dedim şekercim kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederim fikrin için bu hafta ayakkabı işini halletcem sonra da saç baş tamamdır kaydirigubbakcemile5

he he mersine ilk geldiğim gün kız kalesine gitmiştim plajda sıcaktan bayılmıştım gözümü bir açtım bütün yakışıklı erkekler başıma toplanmış eniştem kovmuştu hepsini :)))))))))))))) hepsinin yardımseverliği tutmuştu elcintih:))))))))))))) canım akdeniz sitesine gidicez mersinde sitelerde kuzenimin yazlığı var

ya ben olmadan gitmesini istemiyorum napcak orda sürekli aklım onda kalacak ondan sonrada öff yaa.

ya ne demek napıcak orda kuzeni varmış yaaa kız sen kıskançlığındanmı yapıyosun yoksa bu hırçınlığı:)

bozuk fönde aynıymış ya ondan dedim şekercim kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederim fikrin için bu hafta ayakkabı işini halletcem sonra da saç baş tamamdır kaydirigubbakcemile5

nasıl ayakkabı almayı düşünüyosun jean

hım anladım zuzucum evet çok sıcak bizim buralar ya çokkk yardım severlerdir çokk akdeniz sitesi tam bilmiyorum canım yazlık tarafındamı

hım anladım tatlım sende ızne cıkınca bırlıkte gıdelım dıosun yanii
valla cnm ona babam izin verirmi bilmiyorum aslına bakarsan düğün olmadan:((

ya ne demek napıcak orda kuzeni varmış yaaa kız sen kıskançlığındanmı yapıyosun yoksa bu hırçınlığı:)

evt canım baya kıskanç bir insanım ben ama ben gidecek olsam eminim oda bana aynını yapardı.

nasıl ayakkabı almayı düşünüyosun jean

lame:gümüş:gri kaydirigubbakcemile3 böyle karar aldık kızlarla aksam gümüş düşünüyordum zaten lame de gümüş demekmiş onu öğrendim öyle bi ayakkabı alacağım için ilginç yanı ben daha önce hiç topuklu ayakkabı giymedim ki CADIARZU

anca okudum geçmişiiiiiiiii

hannem yaa gözlerim doldu ayrılık anınızı okurken Allah bu duygunuzu hiç bozmasın

dilekcim nikah olmuş hayırlı olsun.

jean cim bence de topuz fln değil açık bırak daha doğal olsun saçını

kızlar biz de yatak almıştık araştırmalarımı size de söyleyeyim ilk işbire gittik ben visco çok istiyordum çok pahalı geldiii indirim de pek yapmayınca yataşa gittik.orda da visco var.ordaki bayan sunu dedi.bakın dedi iki tür visco var dedi.biri tamamen yaysız biri de yayların içine özel yerleştirilmiş visco malzeme dedi.ben yaylısını öneriyorum çünkü dedi yaysız viscolarda bir süre sonra şikayet olarak çökme yaptığını duyuyoruz dedi.sürekli aynı yere yattığınızda deformeler oluyor dedi.biz de yaylı olanınıı aldık.ama gene visco rahatlığında fakat çökme olmuyormuş.

bilginizeeee.......

bu arada bikaç gündür gerginim sıkıntılıyım.hep okudum yazdıklarınızı ama yorum yazamadım.şimdi de kadın doğuma dr una gideceğim bi genel kontrol amaçlı.bakalım evlenemden önce yapılacak bişiler anlatırsa gelir size anlatırım ben de.
öpüldünüz

Son düzenleme:
evet elcin offf seneler oluyo gitmeyeli unuttum ne tarafta kalıyo merkeze yakın ama hatırladığım....gidince ilk işim tantuni yemek bide kral büfede ki hala duruyosa künefe yemek:)))))))))))

lame:gümüş:gri kaydirigubbakcemile3 böyle karar aldık kızlarla aksam gümüş düşünüyordum zaten lame de gümüş demekmiş onu öğrendim öyle bi ayakkabı alacağım için ilginç yanı ben daha önce hiç topuklu ayakkabı giymedim ki CADIARZU

tam bnden bu kız makyaj yapmaz tpouklu gymmez ben gelinliğimin altına bile azıcık topuklu aldım napimmmmmmmm:kedi:

o zaman çok fazla topuklu alma normal giyinebileceğin tarz olsun

anca okudum geçmişiiiiiiiii

hannem yaa gözlerim doldu ayrılık anınızı okurken Allah bu duygunuzu hiç bozmasın

dilekcim nikah olmuş hayırlı olsun.

jean cim bence de topuz fln değil açık bırak daha doğal olsun saçını

kızlar biz de yatak almıştık araştırmalarımı size de söyleyeyim ilk işbire gittik ben visco çok istiyordum çok pahalı geldiii indirim de pek yapmayınca yataşa gittik.orda da visco var.ordaki bayan sunu dedi.bakın dedi iki tür visco var dedi.biri tamamen yaysız biri de yayların içine özel yerleştirilmiş visco malzeme dedi.ben yaylısını öneriyorum çünkü dedi yaysız viscolarda bir süre sonra şikayet olarak çökme yaptığını duyuyoruz dedi.sürekli aynı yere yattığınızda deformeler oluyor dedi.biz de yaylı olanınıı aldık.ama gene visco rahatlığında fakat çökme olmuyormuş.

bilginizeeee.......

bu arada bikaç gündür gerginim sıkıntılıyım.hep okudum yazdıklarınızı ama yorum yazamadım.şimdi de kadın doğuma dr una gideceğim bi genel kontrol amaçlı.bakalım evlenemden önce yapılacak bişiler anlatırsa gelir size anlatırım ben de.
öpüldünüz
teşekkür ederim canım evet açık düşünüyoruz su dalgası,bozuk-kırık fön flan diyorduk tam sen geldin canım

jean kızın bakışları beni kopardı yaaaa:roflol:

hatunun ingilizceye gel sen buruş bizin bıraşı buruş diye telafuz ediyor sanırım bu hatun avusturalyalıydı

o zaman çok fazla topuklu alma normal giyinebileceğin tarz olsun

evet canım öyle bakacağım netten model bakmıyorum çünkü hiç nette gördüğümü gerçekte görmedim,gerçekte gördüğümü nette görmedim fatihte bakınacağım aykkabıcılara kaydirigubbakcemile5

ay sorma yaa jean:))))))))))))))))
fatihe gitmekle iyi yaparsın çok güzel şeyler var fatihte

ay sorma yaa jean:))))))))))))))))
fatihe gitmekle iyi yaparsın çok güzel şeyler var fatihte

zemuszemus fatihi seviyorum hatta yarın gideceğim kuzenimin gelinlik provası var 11 de ona da gideceğim ilk kez gelinliğe bu kadar yakın olacağım heyecanlıyım hihoyyyt

Back