tatlım sen neden istemıosun gıtmesınıı
ya ben olmadan gitmesini istemiyorum napcak orda sürekli aklım onda kalacak ondan sonrada öff yaa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım sen neden istemıosun gıtmesınıı
hoşgeldin elcintih....iyiyiz sen nasılsın mersinde havalar nasıl haftaya gelicem büyük ihtimalle:)
yok be çok pahalı bişiy değil bide hafif bir makyaj yaparsın uçuk tonlarda güzel olur diye düşünüyorum
ya ben olmadan gitmesini istemiyorum napcak orda sürekli aklım onda kalacak ondan sonrada öff yaa.
bozuk fönde aynıymış ya ondan dedim şekercim kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederim fikrin için bu hafta ayakkabı işini halletcem sonra da saç baş tamamdır kaydirigubbakcemile5
valla cnm ona babam izin verirmi bilmiyorum aslına bakarsan düğün olmadanhım anladım tatlım sende ızne cıkınca bırlıkte gıdelım dıosun yanii
ya ne demek napıcak orda kuzeni varmış yaaa kız sen kıskançlığındanmı yapıyosun yoksa bu hırçınlığı:)
nasıl ayakkabı almayı düşünüyosun jean
lame:gümüş:gri kaydirigubbakcemile3 böyle karar aldık kızlarla aksam gümüş düşünüyordum zaten lame de gümüş demekmiş onu öğrendim öyle bi ayakkabı alacağım için ilginç yanı ben daha önce hiç topuklu ayakkabı giymedim ki CADIARZU
bu makyajı çook sevdim kızlar tavsiye derim size gelinciklerim bakın
How To Apply Wedding Day And Bridal Make-Up (Beauty & Style: Wedding Make-Up)
lame:gümüş:gri kaydirigubbakcemile3 böyle karar aldık kızlarla aksam gümüş düşünüyordum zaten lame de gümüş demekmiş onu öğrendim öyle bi ayakkabı alacağım için ilginç yanı ben daha önce hiç topuklu ayakkabı giymedim ki CADIARZU
tam bnden bu kız makyaj yapmaz tpouklu gymmez ben gelinliğimin altına bile azıcık topuklu aldım napimmmmmmmm:kedi:
teşekkür ederim canım evet açık düşünüyoruz su dalgası,bozuk-kırık fön flan diyorduk tam sen geldin canımanca okudum geçmişiiiiiiiii
hannem yaa gözlerim doldu ayrılık anınızı okurken Allah bu duygunuzu hiç bozmasın
dilekcim nikah olmuş hayırlı olsun.
jean cim bence de topuz fln değil açık bırak daha doğal olsun saçını
kızlar biz de yatak almıştık araştırmalarımı size de söyleyeyim ilk işbire gittik ben visco çok istiyordum çok pahalı geldiii indirim de pek yapmayınca yataşa gittik.orda da visco var.ordaki bayan sunu dedi.bakın dedi iki tür visco var dedi.biri tamamen yaysız biri de yayların içine özel yerleştirilmiş visco malzeme dedi.ben yaylısını öneriyorum çünkü dedi yaysız viscolarda bir süre sonra şikayet olarak çökme yaptığını duyuyoruz dedi.sürekli aynı yere yattığınızda deformeler oluyor dedi.biz de yaylı olanınıı aldık.ama gene visco rahatlığında fakat çökme olmuyormuş.
bilginizeeee.......
bu arada bikaç gündür gerginim sıkıntılıyım.hep okudum yazdıklarınızı ama yorum yazamadım.şimdi de kadın doğuma dr una gideceğim bi genel kontrol amaçlı.bakalım evlenemden önce yapılacak bişiler anlatırsa gelir size anlatırım ben de.
öpüldünüz
jean kızın bakışları beni kopardı yaaaa:roflol:
o zaman çok fazla topuklu alma normal giyinebileceğin tarz olsun
ay sorma yaa jean:))))))))))))))))
fatihe gitmekle iyi yaparsın çok güzel şeyler var fatihte