- 15 Mart 2008
- 833
- 23
- 98
- 42
doğru maalesef canım. düğünden sonra olacak. çok uğraştık önce olsun diye ama nasip olmadı
herşeyde bir hayır vardır canım geç olsun güç olmasın inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğru maalesef canım. düğünden sonra olacak. çok uğraştık önce olsun diye ama nasip olmadı
gül canım evini yerleştirdinmi tamamen
delicious tatlımsenin çok kötü denk gelmiş düğünden sonramı nikahın yapılcak yanlış anlamadım dimi
herşeyde bir hayır vardır canım geç olsun güç olmasın inşallah
gülcüm ne yazdırıcaz arabaya yaa offf farklı ve özel bişi olmalı ama ne hiç de beceremem ben böle şeyleri
ben
7 yıl bekledik
murada erdik yazdıracağm
ben
7 yıl bekledik
murada erdik yazdıracağm
niye 7 yıl beklediniz
canım maşşlh bizim gelinlerimizn hepsi sabırlı hepside 4_5_6_7 _8 yıl bekleyen gelinlerimiz var en az bekleyen sabırsızları benim tanışmamız falan nasip olursa evlenmemiz sadce 10 ay içinde olucak :teytey:
yok dilekcim yerleştirmedik henüz agustosun 5inde mobilyalar ve perde ve halılar gelcek 6sında beyaz eşyalar 8inde çeyizlerim görsen bütün eşyalar hazır ama hepsi aldıgımız yerde dıruyor birde kardeşimin odası yayatk yorgan yastık tencere falan herşey yığılı 1agustos 10 da heriş bitmiş olcak allhın izniyle ramazanı dinlenerek geçiricem
canım çok şükür halletmişsiniz çoğunu merkla bekliyoruz resimlerini bu tatlı yorgunluğu ramazandada dinlenerek atarsın üzerinden zemuszemus
yok canım senden daha sabırsız ben varım şubata yında tanıştık temmuz nişan eylülde de düğün. 7 ayda bitiriyoruz :))
canım maşşlh bizim gelinlerimizn hepsi sabırlı hepside 4_5_6_7 _8 yıl bekleyen gelinlerimiz var en az bekleyen sabırsızları benim tanışmamız falan nasip olursa evlenmemiz sadce 10 ay içinde olucak :teytey:
bizim buranın kızları sabırsız oluyor sanırımmbizde kasımda ilk tanıştık hayır dedim bidaha hiç buluşmadıkta konuşmadıkta o hep sabretdi beni istedi olumunekankayizsmilesubatda tekrar teklif etdi 16 subatda teklifini kabul etdim ve hemn oldu herşey seninkiyle aynı zamnda hemen hemen
kzılar bişi sorcam ben anlamıyorum da bizim alacaımız çamaşır makinasının özelliklerinde tek-çift su girişi: hayır yazıor bu ne demek bi anlayan varmı yaa
kzılar bişi sorcam ben anlamıyorum da bizim alacaımız çamaşır makinasının özelliklerinde tek-çift su girişi: hayır yazıor bu ne demek bi anlayan varmı yaa
sabırlıymış canım bravo eşine pes etmemiş :))