• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

gül canım evini yerleştirdinmi tamamen

yok dilekcim yerleştirmedik henüz agustosun 5inde mobilyalar ve perde ve halılar gelcek 6sında beyaz eşyalar 8inde çeyizlerim görsen bütün eşyalar hazır ama hepsi aldıgımız yerde dıruyor birde kardeşimin odası yayatk yorgan yastık tencere falan herşey yığılı 1agustos 10 da heriş bitmiş olcak allhın izniyle ramazanı dinlenerek geçiricem

gülcüm ne yazdırıcaz arabaya yaa offf farklı ve özel bişi olmalı ama ne hiç de beceremem ben böle şeyleri

ayy canım ya bende daha bulamadım ama bulunca hemen yazıcam burda merak etme bende değişik ve özel bişey istiyorum bakalım artık bulamzsakta hazır bi yazı var nasıl olsa dimi dünya oydu oda benim oldu :1::1:

canım maşşlh bizim gelinlerimizn hepsi sabırlı hepside 4_5_6_7 _8 yıl bekleyen gelinlerimiz var en az bekleyen sabırsızları benim tanışmamız falan nasip olursa evlenmemiz sadce 10 ay içinde olucak :teytey:

yok canım senden daha sabırsız ben varım şubata yında tanıştık temmuz nişan eylülde de düğün. 7 ayda bitiriyoruz :))

yok dilekcim yerleştirmedik henüz agustosun 5inde mobilyalar ve perde ve halılar gelcek 6sında beyaz eşyalar 8inde çeyizlerim görsen bütün eşyalar hazır ama hepsi aldıgımız yerde dıruyor birde kardeşimin odası yayatk yorgan yastık tencere falan herşey yığılı 1agustos 10 da heriş bitmiş olcak allhın izniyle ramazanı dinlenerek geçiricem

canım çok şükür halletmişsiniz çoğunu merkla bekliyoruz resimlerini bu tatlı yorgunluğu ramazandada dinlenerek atarsın üzerinden zemuszemus

kzılar bişi sorcam ben anlamıyorum da bizim alacaımız çamaşır makinasının özelliklerinde tek-çift su girişi: hayır yazıor bu ne demek bi anlayan varmı yaa

yok canım senden daha sabırsız ben varım şubata yında tanıştık temmuz nişan eylülde de düğün. 7 ayda bitiriyoruz :))

bizim buranın kızları sabırsız oluyor sanırımm :1::1: bizde kasımda ilk tanıştık hayır dedim bidaha hiç buluşmadıkta konuşmadıkta o hep sabretdi beni istedi olumunekankayizsmilesubatda tekrar teklif etdi 16 subatda teklifini kabul etdim ve hemn oldu herşey seninkiyle aynı zamnda hemen hemen

ayy kızlar bilen yokmu hiç valla tuhaf bişi almayalın satıcılar da net bi iblgi vermio satmak için zaten herşeye ne sorarsak evet diolar ama sora ters bişi çıkıor

canım maşşlh bizim gelinlerimizn hepsi sabırlı hepside 4_5_6_7 _8 yıl bekleyen gelinlerimiz var en az bekleyen sabırsızları benim tanışmamız falan nasip olursa evlenmemiz sadce 10 ay içinde olucak :teytey:

bizim buranın kızları sabırsız oluyor sanırımm :1::1: bizde kasımda ilk tanıştık hayır dedim bidaha hiç buluşmadıkta konuşmadıkta o hep sabretdi beni istedi olumunekankayizsmilesubatda tekrar teklif etdi 16 subatda teklifini kabul etdim ve hemn oldu herşey seninkiyle aynı zamnda hemen hemen

sabırlıymış canım bravo eşine pes etmemiş :))

kzılar bişi sorcam ben anlamıyorum da bizim alacaımız çamaşır makinasının özelliklerinde tek-çift su girişi: hayır yazıor bu ne demek bi anlayan varmı yaa

canım ben senin için sordum öğrendim :)) çift su girişlilerde eğer evde doğalgaz kombin falan varsa suyu ısıtmak için beklemiyormuş doğğrudan sıcak suya geçiyormuş. tek su girişlilerde soğuk olan suyu ısıtmak için bi süre geçiyormuş.

Selam kızlar, nasılsınız görüşmeyeli? :))

Tek su girişli makineler daha iyi, zaten A sınıfı makineler tek su girişli oluyor. Çift su girişli olduğu zaman iki musluk oluyo. Birinden sıcak su, birinden soğuk su temin ediliyo. Hani güneş enerjisiyle ısınan sular oluyo ya, onlar varsa çift girişli kullanılabilir.

Bu arada bizde 6. yılımızı bitirdikten sonra evleniyoruz. hihoyyyt

Back