Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seni çok iyi anlıyorum canım ama hayat devam ediyor. sana bişey anlatıcam sen ne demek istediğimi anlarsın zaten bizim birtane komsumuz vardı okadında babasına inalımaz düşkün 2yıl önce düğün yapcaklardı tam kına gecesinde babbası vefat etdi onu ögleden sonra gödüler akşamına kına gecesine gitdiler düşün biz hatda oynamıcaktım ama kendisi ısrar etdi bu günü çocuklarım için en güzel geçmesini saglıvcam dedi herkez normal hiçbişey olmaış gibi davrandiler ertesi günde öyle kendisi bile oynadı sordum ben senin için çok zor muştur diye eger ben kalkmasaydım yada salona gelmeseydim oğlumla gelinimin en güzel unutulmaz günleri kötü geçicekti güzel bi anı olara kalsın istedim benim evden dışarı çıkmamm yada evde sürekli ağlamm onu gere getircekmi en azından çocuklarımın en mutlu gününde yanında oldun onları mutlu etdim dedi ve taktir etdim kendisini sende iyi düşün isteklerini ve içine sinen herseyi yap ki yıllar sonra düğününü keşke şöyle yapsaydım diye hatırlama herşey gönlünce olsun canım sonuçta hayat herşeye ragmen devm ediyorolumunekankayizsmile
h.b tatlim nasilsin?
çok üzüldüm yaaaa içim bir garip oldu ben olsam direk nikah yapardım tabi bu benim fikrim ben düğün yapamazdım çok yeni çünkü yaaa millet güler yaaa bence 25 günlükken düğün yapmak garip bence
düğün 25 gunlukken olmıcak zaten eylülde düğün cnm
hayırlısı olsun canım
sen bilirsin canım siz karar vericeksiniz tabiki.....offff ya çok üzüldüm kaç yaşındaydı abin
bende zaten dalga geçtim yani artık hep bu yazı var onu demek istedim:))))))))
iyiyim canım ne olsun işlerle boğusuyorum
saol canım benim aminn çok şükür her iş bitdi undoyu özendik 2haftada herişi bitirdik ama 2ayın nasıl geçicegini hiç düşünmedim
kolay gelsin tatlisim.senin maasallah pek bir iisin kalmadi
darisi basimiza artik ne diyim kaydirigubbakcemile3
Bende de nişanlımda da çok kararsızlık var canım .Biz hem düğünü hem de nikahı da yapcaz ama nikah düğünden önce mi yoksa düğünde mi olsun onun kararını veremedik.Şimdilik düğünde yapılcak gibi
Bİzde de aynı durum var canım. hem düğün hem nikah olacak. düğün salonunda istediğimiz günde yer olmamasından dolayı düğünü önce yapacağız. 2 gün sonra da nikah olacak.
50li sayıları da gördük umarım tek rakamlıları da görürüz:)) zaman nasıl geçiyor farkında olmadan ,daha dün 90dı boshayallersmile
gerçekten çok çabuk geçiyor zaman canım. eşyaydı - evdi derken o telaşla inan anlamayacağız bile düğünün geldiği günü :))
slm canımslm kızlar
selam kizlaaaar :teytey:
nasilsiniz bakalim?
gecmisi birazcik okudum..
alinan her esya hayirli olsun alkisalkisalkis
hannecim, deliciouscum evler hayirli olsun opuyorumnanaktan
saol canım büyük olayı atlattık sanıırm. uykularım kaçıyordu nasıl bulacağız evi nereden olacak diye. Allaha şükür o da bitti. sıra evimizi güzelleştirmeye geldi zemuszemus
enimsecim canımmmm benim başın sağolsun çok üzüldüm gerçekten hayatımmm Allah sabır versin ani ölüm zordur benim de abim gibi sevdiğim bir akrabam iki çocuğu bir karısını geride bıraktı trafik kazası geçirdi öldü o da zor oluyor bilirim ama Allah sabrını veriyor bir şekilde hayat devam ediyor yaşadığımız müddetçe de devam edicek bizim için bitanem sen bugünlere bir daha dönemeyeceğini düşünüp düğünün için en iyisinin yapılması için odaklan eminim abin de böle olmasını isterdi tatlım tekrar başın sağolsun canımmm
delicious tatlımsenin çok kötü denk gelmiş düğünden sonramı nikahın yapılcak yanlış anlamadım dimi
doğru maalesef canım. düğünden sonra olacak. çok uğraştık önce olsun diye ama nasip olmadı
doğru maalesef canım. düğünden sonra olacak. çok uğraştık önce olsun diye ama nasip olmadı