günaydın tatlım hoşgeldın nasılsın bakalımm
kızlar mobilyalarınızı aldınız mı? ben sürekli araştırıyorum ama karar veremedim . özellikle salon konusunda kararsıızm
cnm ben çoktan aldım geldi bile mobilyalarım doğtaşta çok güzel modeller var ama fiyatları çok yüksek bence acele edin birz çünkü gelmesi bile 1 ayı buluyo sorun çıkarsa geri gidiyo falan şimdi diyorum iyki erken almışım çünkü sorunlar bitmedi hala.
iyim tatlım ama cok uykum var nedendır bılınmez geceleri uyuyamamz oldum saga sola dönmekten her yerım agrıo kafamçokkarıştı
teşekkür ederim evet canım ben de zaten doğtaş ve yataş arasında kararsız kaldım. cumartesi günü bitirmek istiyorum hepsini. pazartesi evimizin içindeki işler bitecek. ( şu an nişanlımın evinde kalıyorum kendi evimdeki gibi rahat edemiyorum haliyle) zemuszemus
strestendir canım düşünmeden yatacan aslında eskiden çok kafaya takar yatamazdım ama artık düşünmeden yatıyorum valla.
tabi cnm insanın kendi evi gibi olmuyo.
günaydın tatlım bugun daha iyiyim yenı aldıkların hayırlı olsun sen naslsın canım
Günaydın şekerler hepimiz için güzel bir gün olsun. papatyacım aldaıklarını güle güle kullan. aynı setin ben turkuazlı mavili olanını 3 ay önce almıştım.
Birçoğumuz sanırım aldı. Ben salonda oturacağım şöle ferah ferah olsun istedim. Fuşya rengi köşem aldık..Yemek odası mobilyalarımda beyaz....kızlar mobilyalarınızı aldınız mı? ben sürekli araştırıyorum ama karar veremedim . özellikle salon konusunda kararsıızm
günaydın kızlar nasılsınız pazartesi günü nikahımız kıyıldı :lepi:güzel geçti birkaç foto koyarım birazdan nikahtan sonra nişanlımın memleketine gittik 3 gün iznim vardı gelinliğimi sipariş verdik firmadan istediler 2 haftaya kadar gelir dediler ondan sonra bir prova yapacağız değişiklikler yapılacak bir kaç ev baktık böyle geçti tatilim sizler nasılsınız geçmişi okuyayım neler var neler yok bakayım biropuyorumnanaktan
günaydın kızlar nasılsınız pazartesi günü nikahımız kıyıldı :lepi:güzel geçti birkaç foto koyarım birazdan nikahtan sonra nişanlımın memleketine gittik 3 gün iznim vardı gelinliğimi sipariş verdik firmadan istediler 2 haftaya kadar gelir dediler ondan sonra bir prova yapacağız değişiklikler yapılacak bir kaç ev baktık böyle geçti tatilim sizler nasılsınız geçmişi okuyayım neler var neler yok bakayım biropuyorumnanaktan
Hergeçen gün daha iyi ol emi...
Tşk ederim canım iyiyim benmde.
Memmun kaldın mı peki?? Bende gül kurusu tonları aldım canım..
Birçoğumuz sanırım aldı. Ben salonda oturacağım şöle ferah ferah olsun istedim. Fuşya rengi köşem aldık..Yemek odası mobilyalarımda beyaz....
Oturma odası kutu gibi oldu..Misafir geldiğinde yatıracak bir yerim olsun diye oturma grubu aldım (çekyat gibi olanlardan ) hem sandığından yararlanırım hem yatağından :) Kışında oraya geçmeyi düşünüyorum..
bizde h.sonu gezdik mobilyacıları aklımıza bi iki model yattı doğtaş ta güzel modeller var... Hem modern hem çok şık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?