2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kızlar mobilyalarınızı aldınız mı? ben sürekli araştırıyorum ama karar veremedim . özellikle salon konusunda kararsıızm

kızlar mobilyalarınızı aldınız mı? ben sürekli araştırıyorum ama karar veremedim . özellikle salon konusunda kararsıızm

cnm ben çoktan aldım geldi bile mobilyalarım doğtaşta çok güzel modeller var ama fiyatları çok yüksek bence acele edin birz çünkü gelmesi bile 1 ayı buluyo sorun çıkarsa geri gidiyo falan şimdi diyorum iyki erken almışım çünkü sorunlar bitmedi hala.

teşekkür ederim evet canım ben de zaten doğtaş ve yataş arasında kararsız kaldım. cumartesi günü bitirmek istiyorum hepsini. pazartesi evimizin içindeki işler bitecek. ( şu an nişanlımın evinde kalıyorum kendi evimdeki gibi rahat edemiyorum haliyle) zemuszemus

iyim tatlım ama cok uykum var nedendır bılınmez geceleri uyuyamamz oldum saga sola dönmekten her yerım agrıo kafamçokkarıştı

strestendir canım düşünmeden yatacan aslında eskiden çok kafaya takar yatamazdım ama artık düşünmeden yatıyorum valla.

tabi cnm insanın kendi evi gibi olmuyo.

strestendir canım düşünmeden yatacan aslında eskiden çok kafaya takar yatamazdım ama artık düşünmeden yatıyorum valla.

tabi cnm insanın kendi evi gibi olmuyo.

bılmıorum cnm olabılır ama şöyle 1 ay herkesten uzaklasıp tek basıma yasamak ıstıyorum hiç bişeyi düşünmeden malesef düşünmedende olmuo

günaydın kızlar nasılsınız pazartesi günü nikahımız kıyıldı :lepi:güzel geçti birkaç foto koyarım birazdan nikahtan sonra nişanlımın memleketine gittik 3 gün iznim vardı gelinliğimi sipariş verdik firmadan istediler 2 haftaya kadar gelir dediler ondan sonra bir prova yapacağız değişiklikler yapılacak bir kaç ev baktık böyle geçti tatilim sizler nasılsınız geçmişi okuyayım neler var neler yok bakayım biropuyorumnanaktan

bizde h.sonu gezdik mobilyacıları aklımıza bi iki model yattı doğtaş ta güzel modeller var... Hem modern hem çok şık...

günaydın tatlım bugun daha iyiyim yenı aldıkların hayırlı olsun sen naslsın canım

Hergeçen gün daha iyi ol emi...
Tşk ederim canım iyiyim benmde.

Günaydın şekerler hepimiz için güzel bir gün olsun. papatyacım aldaıklarını güle güle kullan. aynı setin ben turkuazlı mavili olanını 3 ay önce almıştım.

Memmun kaldın mı peki?? Bende gül kurusu tonları aldım canım..

Birçoğumuz sanırım aldı. Ben salonda oturacağım şöle ferah ferah olsun istedim. Fuşya rengi köşem aldık..Yemek odası mobilyalarımda beyaz....
Oturma odası kutu gibi oldu..Misafir geldiğinde yatıracak bir yerim olsun diye oturma grubu aldım (çekyat gibi olanlardan ) hem sandığından yararlanırım hem yatağından :) Kışında oraya geçmeyi düşünüyorum..

cnm hayırlı uğurlu olsun inşallah bende merak ediyodum seni nerde diye benimkide önümüzdeki pazartesi olacak umarım ii geçer bakalım.:teytey:

Birçoğumuz sanırım aldı. Ben salonda oturacağım şöle ferah ferah olsun istedim. Fuşya rengi köşem aldık..Yemek odası mobilyalarımda beyaz....
Oturma odası kutu gibi oldu..Misafir geldiğinde yatıracak bir yerim olsun diye oturma grubu aldım (çekyat gibi olanlardan ) hem sandığından yararlanırım hem yatağından :) Kışında oraya geçmeyi düşünüyorum..
[/QUOTE]

cnm bende tek bi grup mobilya aldım oturma odam yok yemek odasını beyaz aldım bende ama korkuyorum kullanırken problem yaşıcam diye ufacık bi sürtünmede boyası falan kalkacak diye çok dikkatli kullanmak gerek.bilmiyorumkismile

tatlım hoşgeldınn hayırlı ugurlu olsun yalnız bişi dıkkatımı cektı nikahtan sonra nişanlımın memleketi yazmıssın ya hanı orası artık nısanlının degıl eşinin memleketi olmus ayrıca senın memlekette sayılır :) nasılsın bakalım çok keyıflı görünüyosun

inş tatlım iyi dileklerin için teşekkürler ama kadınlar klubünün bana çok faydası var kafamı dagıtabılıyorum en azından burda biraz uzaklasabılıyorum herseyden

herkese günaydın. Bugün alabilirsek aydınlatmalarımızı almak istiyoruz. Siz aldınız mı? bana önerebileceğiniz yerler var mı?

dilek_36 hayırlı olsun canım, Allah bir yastıkta kocatsın.
Bu arada yeni alınan şeyleri de güle güle kullanın kızlar.

bizde h.sonu gezdik mobilyacıları aklımıza bi iki model yattı doğtaş ta güzel modeller var... Hem modern hem çok şık...

evet canım modeller gerçekten çok şık

Memmun kaldın mı peki?? Bende gül kurusu tonları aldım canım..[/B]

daha kullanmadım canım. 19 eylülden sonra inşallah :))

[/QUOTE]

biz de dün nişanlımla konuştuk bu konuyu canım. kışın boşuna koca salonu ısıtmaya gerek yok 2 kişi için. oturma odasında geçireceğiz kışı. yemek odası için de sadece masa - sandalye ve küçük bir vitrin almaya karar verdik. onu da salona koyacağız. kırmızı beyaz olacak ikeadan bakmıştık. fiyatı da uygun geldi. kaydirigubbakcemile2

=bol;14293319]Birçoğumuz sanırım aldı. Ben salonda oturacağım şöle ferah ferah olsun istedim. Fuşya rengi köşem aldık..Yemek odası mobilyalarımda beyaz....
[/QUOTE]

cnm bende tek bi grup mobilya aldım oturma odam yok yemek odasını beyaz aldım bende ama korkuyorum kullanırken problem yaşıcam diye ufacık bi sürtünmede boyası falan kalkacak diye çok dikkatli kullanmak gerek.bilmiyorumkismile[/QUOTE]

günaydın canım. hayırlı olsun nikahın. fotoları bekliyoruz :)) gelinlik işini sen de bitrmişsin ne güzel. ben de geçen hafta gittim provaya ağustosun 5.de bitmiş olarak göreceğim zemuszemus. evimizi nihayet salı günü tuttuk. :)) (hala inanamıyorm ama )

cnm bende tek bi grup mobilya aldım oturma odam yok yemek odasını beyaz aldım bende ama korkuyorum kullanırken problem yaşıcam diye ufacık bi sürtünmede boyası falan kalkacak diye çok dikkatli kullanmak gerek.bilmiyorumkismile[/QUOTE]

çoğu kişi beyaz almış mobilyaları. ben de beyazdan yanayım ama insan ister istemez tereddütte kalıyor. akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…