• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

günaydın canım. hayırlı olsun nikahın. fotoları bekliyoruz :)) gelinlik işini sen de bitrmişsin ne güzel. ben de geçen hafta gittim provaya ağustosun 5.de bitmiş olarak göreceğim zemuszemus. evimizi nihayet salı günü tuttuk. :)) (hala inanamıyorm ama )

cnm bende tek bi grup mobilya aldım oturma odam yok yemek odasını beyaz aldım bende ama korkuyorum kullanırken problem yaşıcam diye ufacık bi sürtünmede boyası falan kalkacak diye çok dikkatli kullanmak gerek.bilmiyorumkismile

çoğu kişi beyaz almış mobilyaları. ben de beyazdan yanayım ama insan ister istemez tereddütte kalıyor. akannehir[/QUOTE]

Bunu mobilyacılardan duydum. Beyaz mobilyayı kullanmak özellkle lake boyalıları kullanmak zormuş. Zamanla sararma yapıyormuş. çizikleri ahşapta olduğu kadar kolay kapatılamıyormuş. pasta cila gibi bir yöntemle kapatılıyormuş onda da izi kalıyormuş. ama ben bütün bunları göze alarak yatak odamı krem lake tercih ettim; ferah olsun diye.

çoğu kişi beyaz almış mobilyaları. ben de beyazdan yanayım ama insan ister istemez tereddütte kalıyor. akannehir

Bunu mobilyacılardan duydum. Beyaz mobilyayı kullanmak özellkle lake boyalıları kullanmak zormuş. Zamanla sararma yapıyormuş. çizikleri ahşapta olduğu kadar kolay kapatılamıyormuş. pasta cila gibi bir yöntemle kapatılıyormuş onda da izi kalıyormuş. ama ben bütün bunları göze alarak yatak odamı krem lake tercih ettim; ferah olsun diye.[/QUOTE]

yaaa şimdi dahada moralim bozuldu umarım sorun yaşamayız ya benim hem yatak odası hem yemek odam beyaz arada çok az çizgi şeklinde kahveler var ya aldıktan sonra pişman oldum biliyomusunuz evde kurdukları anda ben bunları nasıl kullanacam dedim umarım yüzümü kara çıkarırlarda rahat kullanabilirim.

cnm hayırlı uğurlu olsun inşallah bende merak ediyodum seni nerde diye benimkide önümüzdeki pazartesi olacak umarım ii geçer bakalım.:teytey:

çok sağol canım seninde iyi geçer inşallah. bu tatlı telaşları mutlulukları rabbim herkese nasip eder inşallah:Saruboceq:

niye en ufak bir konu bile bu kadar büyüyor senağlama kavga etmek istemiyorum artıksenağlama

cnm aynen bizde öyleyiz 1 gün ii 3 gün kötüyüz tartışılmıcak konularda bile tartışıyoruz demekki herkes öyle:1:

çok sağol canım seninde iyi geçer inşallah. bu tatlı telaşları mutlulukları rabbim herkese nasip eder inşallah:Saruboceq:

saol cnm inşallah.

kızlar uzun zamandır giremiyorum baya ilerlemiş sayfalar davetiyelerin adını soran olmuş kıvılcım davetiye kızlar hepsi gelin arabası yazıları konuşulmuş değişik fikri olan varsa paylaşsın kızlar ben düşündüm ama farklı bişi bulamadım eşyalar falan alınmış biz de aldık mobilyalarımızı sadece halılarımız kaldı bir de beyaz eşyalarımızı bir yerde beğenmiştik alıcaktık ama elinde kalmamış istediğimiz model başka yerden bakıcaz o yüzden de yatak odamız salon köşe koltuğumuz tv ünitemiz masa sandalyemiz ve oturma odasına koltuğumuz hepsi alındı perdelerimiz de dikiliyor halılar kaldı kızlar sadece bakalım bir gelsin mobilyalar nasıl olucak umarım eksik ya da yanlış olan bir durum çıkmaz ortaya eşyalar gelince en çok ondan korkuyorum ya güzel durmassa ya sığmassa ya evi küçültürse sıkış tepiş olursa diye falan korkuyorum bir de benim bugün nedense feci baş ağrım var regl dönemindeyim sanırım ondan ama çatlıyor başım zor dayanıyorum valla şuanda

çok sağol canımmm enimsecim evet halen alışamadım tuhaf geliyor. gelinlikçide ismimi telefonumu yazdırırken kızlık soyadımı söyledim nişanlım biraz bozuldu sonra baktım ona gülümsedim birşey demedi yazık canım iyiyim çok şükür gelinlik işini hallettik gelinliği önceki gidişimde görmüştüm ama kararsız kalmıştık bu gidişimde bir kaç değişiklikle karar verdik artık ama satmışlardı giyip foto çekemedim sipariş verdiler en çokta sizlerle paylaşamadığıma üzüldüm birşey alınca bakınca aklıma hep sizler geliyorsunuz bu arada kızlar nikahta fidan dağıttık herkes çok beğendi çok hoşuna gitti herkesin bir tane de kendimize ayırdım bugün dikeceğim onunda fotosunu eklerim inşallah

heaven hoşgeldın uzun süredir yoktun özledık senijeanrüzgar sizlerde hoşgeldınız kızlar

çok sağol canımmm enimsecim evet halen alışamadım tuhaf geliyor. gelinlikçide ismimi telefonumu yazdırırken kızlık soyadımı söyledim nişanlım biraz bozuldu sonra baktım ona gülümsedim birşey demedi yazık canım iyiyim çok şükür gelinlik işini hallettik gelinliği önceki gidişimde görmüştüm ama kararsız kalmıştık bu gidişimde bir kaç değişiklikle karar verdik artık ama satmışlardı giyip foto çekemedim sipariş verdiler en çokta sizlerle paylaşamadığıma üzüldüm birşey alınca bakınca aklıma hep sizler geliyorsunuz bu arada kızlar nikahta fidan dağıttık herkes çok beğendi çok hoşuna gitti herkesin bir tane de kendimize ayırdım bugün dikeceğim onunda fotosunu eklerim inşallah

tatlım biz nişanlımla nişan öncesi fotografcıdan yer ayırttırmaya gıttık isim sordular benım soyadımı kendı soyadıyla söyledı kendı adını soyadını söledı adamda güldü dedıkı genelde düğünde öle yazdırıyorlar dedi :D bide abısı falanda benı telefonuna kendı soyısımlerıyle kaydettıler hemen sülaleye ekledıler

günaydın canım. hayırlı olsun nikahın. fotoları bekliyoruz :)) gelinlik işini sen de bitrmişsin ne güzel. ben de geçen hafta gittim provaya ağustosun 5.de bitmiş olarak göreceğim zemuszemus. evimizi nihayet salı günü tuttuk. :)) (hala inanamıyorm ama )

cnm bende tek bi grup mobilya aldım oturma odam yok yemek odasını beyaz aldım bende ama korkuyorum kullanırken problem yaşıcam diye ufacık bi sürtünmede boyası falan kalkacak diye çok dikkatli kullanmak gerek.bilmiyorumkismile

çoğu kişi beyaz almış mobilyaları. ben de beyazdan yanayım ama insan ister istemez tereddütte kalıyor. akannehir[/QUOTE]

çok sağol tatlım evet gelinlik işinide hallettik büyük bir yük kalktı üzerimden evinizde hayırlı olsun canım güle güle oturun inşallah bizde ev bakındık biraz o kadar farklı bir duyguki gerçekten insanın inanası gelmiyor kendime ait bir evim olacak sevdiğimle birlikte olacağız

çoğu kişi beyaz almış mobilyaları. ben de beyazdan yanayım ama insan ister istemez tereddütte kalıyor. akannehir

Bunu mobilyacılardan duydum. Beyaz mobilyayı kullanmak özellkle lake boyalıları kullanmak zormuş. Zamanla sararma yapıyormuş. çizikleri ahşapta olduğu kadar kolay kapatılamıyormuş. pasta cila gibi bir yöntemle kapatılıyormuş onda da izi kalıyormuş. ama ben bütün bunları göze alarak yatak odamı krem lake tercih ettim; ferah olsun diye.[/QUOTE]

Ya öyle diyorlar da neden satıyorlar, 2 seneden beri piyasada doğru düzgün koyu renk mobilya yok. Bizim de tereddütlerimiz vardı mobilyacılarla konuştuk biz de. Öyle durup dururken hiçbir mobilya sararma yapmaz dediler. Güneş ışığı devamlı, önünde hiçbir engel olmadan mobilyaya temas ederse sararır dediler. Ki bu lake mobilyalar araba boyası ile boyanıyormuş. Arabaya bile zarar verir direkt gelen güneş ışığı dedi mobilyacımız. Başka mağazalara da girdik, Showroomlarda camekanlardaki güneşlikleri biz bile kapatıyoruz dediler mobilyacılar. Benim aldığım yer normalde 2 kat boya sürülmüş olarak çıkıyor dedi fabrikadan mobilyalar, biz üstüne 4 kat daha attırıyoruz dedi. Ve mobilyalarımızın hepsi açık renk. Koyu renk mobilyaları babamlar bile beğenmediler düşünün yani, ki koyu renk alın diye de tavsiyede bulunan insanlar bunlar.
Bakalım kullanalım, inşallah memnun kalırız.:Saruboceq:

kızlar uzun zamandır giremiyorum baya ilerlemiş sayfalar davetiyelerin adını soran olmuş kıvılcım davetiye kızlar hepsi gelin arabası yazıları konuşulmuş değişik fikri olan varsa paylaşsın kızlar ben düşündüm ama farklı bişi bulamadım eşyalar falan alınmış biz de aldık mobilyalarımızı sadece halılarımız kaldı bir de beyaz eşyalarımızı bir yerde beğenmiştik alıcaktık ama elinde kalmamış istediğimiz model başka yerden bakıcaz o yüzden de yatak odamız salon köşe koltuğumuz tv ünitemiz masa sandalyemiz ve oturma odasına koltuğumuz hepsi alındı perdelerimiz de dikiliyor halılar kaldı kızlar sadece bakalım bir gelsin mobilyalar nasıl olucak umarım eksik ya da yanlış olan bir durum çıkmaz ortaya eşyalar gelince en çok ondan korkuyorum ya güzel durmassa ya sığmassa ya evi küçültürse sıkış tepiş olursa diye falan korkuyorum bir de benim bugün nedense feci baş ağrım var regl dönemindeyim sanırım ondan ama çatlıyor başım zor dayanıyorum valla şuanda

Hayırlı olsun canım.

Back