• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

emel erkekler erkek akıllarıyla herşeyi bilio zannediolar bazen:1:
ne dümesi straplezler artık bi durdumu aşağı inmioki
çeksen düşmezkaydirigubbakcemile3

buarada günaydınlarrrkaydirigubbakcemile4

Selam kıslar
Nasılsınız?
Dün eksik olan eşyalarımdan klozet takımını aldım limangoda %40 ind.vardı. Days Colorsun (3 tanede havlusu var yazıyor ama ayak havlusu mu bilmiyorum)

Günaydın şekerler hepimiz için güzel bir gün olsun. papatyacım aldaıklarını güle güle kullan. aynı setin ben turkuazlı mavili olanını 3 ay önce almıştım.

Kızlar günaydın...

Elcin canım perdelerin çok şıkmış güle güle kullan... Dün fotoğraf albümünden bahsetmişsiniz papatya hem dış çekim hem panoromik bi albüm için gayet uygun fiyat almışsın... Panoromik albüm çok güzel duruyor biz nişan albümünü öle yapalım demiştik baktık biraz daha pahalı düğünde yaparız inş. demiştik...

öylemiii ne güzel aynı yıl ve aynı gün geliniyiz bayram gelinleri :):)..kınan birgün öncemi olacak

evet tatlım aynen öle kına bır gun önce olcak yanı bayramın ikinci günü ama öle cok abartı olmayacak sadece kına yakılcak adet yerını bulsun die öle eğlence falan olmayacak

Back