• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

lepi cim aynen vücudunu iyi bilmek lazım benim de omuzlarımın altında bölee sivilcede deil de noktalar var bi de zayıf olmamama ragmen kollarımın üstü kalın geliyor bana o yüzden o kalınlıkları kapatmak istioyrum aynen dediğin gibi zaten üstünde ayarlayıp kesiyorlar.kol taktırıp taktırmayacağıma da son provada karar vereceğim bakalımmm şeker hangisiyle rahat olursam kolda dantel çok seviyorum ama baktım boğuyor beni taktırmayacağım

şu erkekleri anlamıyorum incenik askı olsa nolur olmasa nolur
erkekler sadece benim sözüm geçsin peşinde oluyorlar bazen
bua sinir oluom yanialsanaalsanasmile

aynenn yaaaaaaa nası bi egodur bu bilmem nası bi genleri var :D
o askı olmasaaa nolur cıplak mı olacak kız
alalalaaaa hepsi böle ama cidden yanii genetik kodlarının sıralanışı cidden farklı :D:oklava:sempatiksalakcinni

kızlar tam aksam üstü yogunlastı burası bırden neysekı bıtırdım ıslerımı cıkıorum şimdii öpüldünüz sekerler iyi aksamlar

oy oyyyyyyyyyyyyy ben ekle diyesiye kdr eklenmiş çok güzel cnm güle güle kullan

enimse cim canım grşrzzzzzzzzzzz

yok tatlım vals degılde biraz ritmik olur gıbı gelıo parca bıraz hareketlı ya yanı vals yap diye demedım ama düğünden önce bi kaç prova yapınkı müzige ayak uydurabılın hani hareketlı ya bıraz o acıdan
evet hareketli şarkı tam istediğim gibi aslında.
yavaş dans müziklerini sevmiorum bende.

çilek dış çekim olmasa bile sizinkiler gündüz çeksin sizi dışarda bol bol kız
evet cnm haklısın düğünden sonra böyle bir şey yapabiliriz aslında sempatiksalakcinni
Canım ben bakırköyde bir yere sordum 600 tl dış çekin panorama albüm..
Mekan ise florya sahilinde..Oraları bilir misin?Ne kadar süre gerekli dediğimde ise 1 saat yeterli dedi..
Bu arada ben avcılar da oturuyorum. Bizim burası daha pahalı geldi.Elit foto var panorama albüm için 650 dedi ayrıca dış çekim olursa 900 yuhh dedim..
Ha bir yer daha var orasıda çok ilginç fotoğraf sütüdyosunda çekim yapılan yerde arka tarafa doğru bir kapı açılıyor kapıdan içeri bir girdim aman allahımm otantik bir bahçeeee...Doğal mekan tamamen çardak vs. var..Ne güsel dimi hem dış çekim hem süre çok kısa olacak hemde fiyatı 550
walla papatya çok iimiş fiyat kaçırma derim bayanssulusmile
bnm sorduğum yer 4 kişiyle gidiyolarmış dış çekime ışık bilmem ne falan bişeler dedi :)
yağmurlu olunca da birininkini otelde çekmişler :1:
neyse ben dış çekim yaptıramıcam malesef

merhaba kızlar görüşmeyeli baya iş hallettim.. özledim sizi de bi yazıiim dedim.kına için tüm gerekenleri aldım kınalık tepsi yazma çerez poşeti vs vs.. gelinliğe de karar verdim ilk provasını yaptırdım.. yarın da ine göl e gidiorum mobilyab akmaya dua edin bana işlerim ras gelsin. öpüyorum hepinizi soracaklarınız olursa ben burdayımopuyorumnanaktan

şu erkekleri anlamıyorum incenik askı olsa nolur olmasa nolur
erkekler sadece benim sözüm geçsin peşinde oluyorlar bazen
bua sinir oluom yanialsanaalsanasmile

aynen bende anlamıyorum yaa olsa ne olmasa nee ama anlamazlarkii
neymişş aşağı düşmesini engellermiş ancak bi erkek böle düşünebilirr zaten
elçincimm perdelerin çook güzelmiş güle güle kullan

Back