- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu erkekleri anlamıyorum incenik askı olsa nolur olmasa nolur
erkekler sadece benim sözüm geçsin peşinde oluyorlar bazen
bua sinir oluom yanialsanaalsanasmile
kızlar s,ize perdemi ekliyim
elcintih perdene bayıldım canı güle güle kullanın inş.
Bu arada merhaba kızlar.
buda yatak odama
buda yatak odama
bu da çok hoş tatlım.
harıka tatlım
evet hareketli şarkı tam istediğim gibi aslında.yok tatlım vals degılde biraz ritmik olur gıbı gelıo parca bıraz hareketlı ya yanı vals yap diye demedım ama düğünden önce bi kaç prova yapınkı müzige ayak uydurabılın hani hareketlı ya bıraz o acıdan
evet cnm haklısın düğünden sonra böyle bir şey yapabiliriz aslında sempatiksalakcinniçilek dış çekim olmasa bile sizinkiler gündüz çeksin sizi dışarda bol bol kız
walla papatya çok iimiş fiyat kaçırma derim bayanssulusmileCanım ben bakırköyde bir yere sordum 600 tl dış çekin panorama albüm..
Mekan ise florya sahilinde..Oraları bilir misin?Ne kadar süre gerekli dediğimde ise 1 saat yeterli dedi..
Bu arada ben avcılar da oturuyorum. Bizim burası daha pahalı geldi.Elit foto var panorama albüm için 650 dedi ayrıca dış çekim olursa 900 yuhh dedim..
Ha bir yer daha var orasıda çok ilginç fotoğraf sütüdyosunda çekim yapılan yerde arka tarafa doğru bir kapı açılıyor kapıdan içeri bir girdim aman allahımm otantik bir bahçeeee...Doğal mekan tamamen çardak vs. var..Ne güsel dimi hem dış çekim hem süre çok kısa olacak hemde fiyatı 550
şu erkekleri anlamıyorum incenik askı olsa nolur olmasa nolur
erkekler sadece benim sözüm geçsin peşinde oluyorlar bazen
bua sinir oluom yanialsanaalsanasmile