Canım benim de ince askılı olacak çok ince askı tercih edebilirsin
canım straplez yakada askı hoş durmuyo gibi geliyo bana tülden askı olsn diyorum onada karşı biraz anlayışı olsalar nolur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim de ince askılı olacak çok ince askı tercih edebilirsin
canım baktımda pek hoşuma gitmedi
enimse canm bana gelinlik gösteriyo askısını örnek veriyo ince askı olsa nolcak olmasa ama straplez olmayan kalın askılılarda çok hoş ama onlarda gösü açık oluyo biras
bu hafta arkadaşlarımla gezcez moda evlerini karar verip göstercem nişanlımaa
inş. bizde ortak yol bulurz
tatlım en zorlandıgım nokta buydu yanı hem onu kırmak ıstemıyorum hemde istedıgım gıbı olsun ıstıyorum bıraz sabırla orta yolu bulduk cnm ama sabır gereklı arkadaslarım sendekı sabırda peygamber sabrıymıs dıyolarkaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3 sen halletmişsn ne güzel
bakalım ben ne yapcam inş.bizde bulurz orta yolu ama ben gelinlikte çok taviz vermk istemiyorum içimde upte kalmasını istemiyorm ben düğün gününe kadar görmesini istemiyorum biraz heycanlansn meraklansın diyee straplezmi yaptırsamm acaba![]()
ohh ohh ne güzel karnımda acıktı sayılır bekle 5 çayına gelıyorum
bekleyın benideee burda çiziye mahkum kaldımm
hb.kızlar iim siz nasılsınz
benimde 30 ekimde ama daha yoğunluğum yok nikah işlemlerini halletk geçen hafta ramazan girmeden geliinliğimi halletsem rahatlıcamm
nişanlım strapleze izin vermiyo askılı olcak dio straplezde askı güzel durmuyoo benim fikrim sizce:kedi: kalın askılı straplez olmayan modeller var hoş duruyo ondada göğsü açık flan derr of napçamm
lepi cime kaılıyorum ayrıca ben dantele bayılıyorum kayık yaka falan düşünmez misin?gelinlik modelleri kısmında "şu koca dünyada straplez sevmeyen bir tek ben miyim" gibi bir konu vardı oradaki modellere bakarsan çoooookkkk güzel modeller bulabilirsinnnn emel cik
ozzy cim rahatlığına göre ayarlat kollarını
bu kollar ellerini yukarı kaldırdığında seni rahatsız etmeyecek şekilde olmalı
ben ikinci eklediğimin göğüs kısmı kapalısını yaptırıorum
tam olarak o değil ama askıları bu şekilde kalın olacak ve m şeklinde olacak önü
önce kadın iğneledi sonra kesti en son biraz daha kesti
ben de çatal neyim olmayınca dekolte mekolte firikik olmuo haha
yani siz ayarlıosunuz birlikte kime sorsan senin üstünde ayarlicaz merak etme der