düğünüm bi şeklde olcak zaten yanı nikah cünkü butun hersey hazır sayılır salon tutuldu malesef erteleme sansımız yok ama içimde çok sey kalcak emınım yapmak ıstedıgım butun hersey içimde kalcak ama napalım hayırlısı olur inş
gerçekten çok zor canım yaşadığın. Allah geride kalanlara sabır versin söylenecek çok şey olmuyor bu durumlarda .(
mrb canım hoşgeldin aramıza bende daha müziklere karar vermedim onlara sıra gelmedi. hepimiz bir ara onuda el atarız
evet hep birlikte karar veririz kızlarEvet canım benim. İnşallah, hayırlı olsunolumunekankayizsmile
Evet fikir alacağız artık birbirimizden.opuyorumnanaktan
dans parçam------------pervane zuhal olcay
ilk giriş müziğim------ fan fan
pasta müziği-----------senden başkasenden başka senden başka sevemem ben hiç kimseyi
şimdilik böle düşünüyorum ama bakalımmmmmmmm
slm kızlarrrr
Selam kıslar
Nasılsınız???
Biraz canım sıkkın..Alınacak birkaç eksiklerim var ama başka taksitleri ödemekten alamıyorum..:çok üzgünüm:[/QUOT
hiç canını sıkma canım. çoğumuz seninle aynı durumdayız. en gerekli şeyleri aldıktan sonra diğerleri evlendikten sonra da olur acelesi yokbence. sağlıkla mutlulukla yuvamızı kuralım da yavaş yavaş alırız zemuszemus
Sıkmıyorumda canım evlendikten sonrada yaklaşık 1 yıl kredi taksidi ödicez..Bende arta kalanlarla ufak eskikliklerimi alırım inş..
Bu arada kıslar düğün albümü araştırıyorum...Fiyatlar çok yüksek..Bilginiz var mı??
tatlım dans için rafet el roman ömrümün sahıbı sarkısı var ya o çok güzel ve anlamlı ama biraz ritimli o sarkı ben onu istiyorum fakat öncesınde bıraz calısma yapmak lazım çünkü ritimli parca ayak uydurmak aısından biraz vals havası katılabılır ben bılıorum vals yapmayı fakat nişanlım bilmio suan burdada degıl dugunden 10 gun önce gelcek zamanımız yok malesef pasta şarkısıda harketlı eğlenceli bişi olmasını tavsıye edebilirim cıkış sarkısıda tabıkı yanı insanlar şöle bi noluyo gibi baksınlar dikkat cekıcı olsun ama aklıma gelenleri sana yazarım tatlım merak etme herşey gönlüne göre olur inşş
cnm ii sen nasılsın?slm enimse hoşbuldum nasılsınız bakim...
çilek naber
Müziklerdende sadece dans müziğimin ne olduğuna karar verdim diğerlerine bakmadım bilem..
BryanAdams--everythingido---Çok sevdiğim müziktir..Direk aklıma bu geldi.Dinledim gayette güsel..Hadi sizde dinleyinnnn
Sıkmıyorumda canım evlendikten sonrada yaklaşık 1 yıl kredi taksidi ödicez..Bende arta kalanlarla ufak eskikliklerimi alırım inş..
Bu arada kıslar düğün albümü araştırıyorum...Fiyatlar çok yüksek..Bilginiz var mı??
biz bi yere girdik 350lik paket var 450, 700 lük paketler var
tam içeriği aklımda yok şuan ama 450 olandan yaptırmayı düşünüyoruz cnm
aslında dış çekim istiyodum ben ama 3 ekim hem havaya güvenim yok hemde düğünüm gündüz
fotoğrafçı dış çekim için 4 saat istedi o kdrda vaktimiz yok
cnm ya çok tşkler bu şarkı çok güzel anlamlı kaydettim bunu da.rafeti çok severim ben.
ama bunda illaki vals mi yapmak gerekir? ben bilmiyorum vals yapmayı ama ders alsak diyorum
şimdi bide vals dansı videosuna bakayım :)))
slm enimse hoşbuldum nasılsınız bakim...
çilek naber
canım benm nişanlım fotoğrafçı biz kristal albüm yaptırdık nişanda satış fiyatı 750 lira ama en güzel albüm.cam gibi.yine de pazarlığı sıkı tutun çünkü fotoğraf sektörü çok yüksek karla çalışıyor.maliyetin 10 katı işçilik ödüyorsunuz pazarlıkta üstün çıkın Çok üzgünüm çoook söylediğimi bilse çok kızar çok :teytey:
biz bi yere girdik 350lik paket var 450, 700 lük paketler var
tam içeriği aklımda yok şuan ama 450 olandan yaptırmayı düşünüyoruz cnm
aslında dış çekim istiyodum ben ama 3 ekim hem havaya güvenim yok hemde düğünüm gündüz
fotoğrafçı dış çekim için 4 saat istedi o kdrda vaktimiz yok
Canım ben bakırköyde bir yere sordum 600 tl dış çekin panorama albüm..
Mekan ise florya sahilinde..Oraları bilir misin?Ne kadar süre gerekli dediğimde ise 1 saat yeterli dedi..
Bu arada ben avcılar da oturuyorum. Bizim burası daha pahalı geldi.Elit foto var panorama albüm için 650 dedi ayrıca dış çekim olursa 900 yuhh dedim..
Ha bir yer daha var orasıda çok ilginç fotoğraf sütüdyosunda çekim yapılan yerde arka tarafa doğru bir kapı açılıyor kapıdan içeri bir girdim aman allahımm otantik bir bahçeeee...Doğal mekan tamamen çardak vs. var..Ne güsel dimi hem dış çekim hem süre çok kısa olacak hemde fiyatı 550
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?