2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

gerçekten çok zor canım yaşadığın. Allah geride kalanlara sabır versin söylenecek çok şey olmuyor bu durumlarda . (

mrb canım hoşgeldin aramıza bende daha müziklere karar vermedim onlara sıra gelmedi. hepimiz bir ara onuda el atarız

Evet canım benim. İnşallah, hayırlı olsunolumunekankayizsmile
Evet fikir alacağız artık birbirimizden.opuyorumnanaktan
evet hep birlikte karar veririz kızlar

hemen dinliyorum

Müziklerdende sadece dans müziğimin ne olduğuna karar verdim diğerlerine bakmadım bilem..
BryanAdams--everythingido---Çok sevdiğim müziktir..Direk aklıma bu geldi.Dinledim gayette güsel..Hadi sizde dinleyinnnn

cnm ya çok tşkler bu şarkı çok güzel anlamlı kaydettim bunu da.rafeti çok severim ben.
ama bunda illaki vals mi yapmak gerekir? ben bilmiyorum vals yapmayı ama ders alsak diyorum
şimdi bide vals dansı videosuna bakayım :)))

yok tatlım vals degılde biraz ritmik olur gıbı gelıo parca bıraz hareketlı ya yanı vals yap diye demedım ama düğünden önce bi kaç prova yapınkı müzige ayak uydurabılın hani hareketlı ya bıraz o acıdan

çilek dış çekim olmasa bile sizinkiler gündüz çeksin sizi dışarda bol bol kız

ya ben fotografcıyla görüştüm fiyatlar süper 350 tl den baslıo 850 tl ye cıkıo dedı sızın istedıgınız özellıklere gmre dedı ama yapılan işler süper metalık baskı sıcak baskı krıstal baskı özel albumler falan filan insanın valla hepsinde gözü kalıo

ben özlemedim hıhhhh:)))))))))o beni unuttu msj çekmiyo artık bana aramıyo hıhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…