• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

enimse , hanne hb kızlar sağolun
çok az kaldı ya ama ben hala dans parçası bulamadım :(
pasta şarkısı, giriş müziği falanda gerekliymiş sanırım
fikri olan var mı?

valla saol tatlım yardıma okadar çok ihtiyacım varki anlatamm bütün kızlar el atında temizliği hemen bitirelimolumunekankayizsmile

hemen gelıorum cnm malum ben ev acmayacagım için temızlıktı ceyızdı bılmem ne hiç bi hazırlık yok valızlerı alıp ucucaz inş zaten bılıosundur yaklasık 25 gun önce abımı trafık kazasında kaybettım o yüzden bı hazırlıgım olsaydıda hiç bişi yapmak istemezdim heralde

dans parçam------------pervane zuhal olcay
ilk giriş müziğim------ fan fan
pasta müziği-----------senden başka :D senden başka senden başka sevemem ben hiç kimseyi :D

şimdilik böle düşünüyorum ama bakalımmmmmmmm

dans parçam------------pervane zuhal olcay
ilk giriş müziğim------ fan fan
pasta müziği-----------senden başka :D senden başka senden başka sevemem ben hiç kimseyi :D

şimdilik böle düşünüyorum ama bakalımmmmmmmm

Bak canım böyle bulan arkadaşlardan kopya çekeriz artık:roflol:

hemen gelıorum cnm malum ben ev acmayacagım için temızlıktı ceyızdı bılmem ne hiç bi hazırlık yok valızlerı alıp ucucaz inş zaten bılıosundur yaklasık 25 gun önce abımı trafık kazasında kaybettım o yüzden bı hazırlıgım olsaydıda hiç bişi yapmak istemezdim heralde

çok saol canım benim söylemen yeterli keşke yakın olsakta bende senin herşeyine yardımcı olurdum . allh bi yoluna koyar herşeyi merak etme düğünün çok güzel olcak inşallh çok güzelde bir yuvan olcak

Allah rahmet eylesin ya sabırlar versin Allah.

enimse , hanne hb kızlar sağolun
çok az kaldı ya ama ben hala dans parçası bulamadım :(
pasta şarkısı, giriş müziği falanda gerekliymiş sanırım
fikri olan var mı?

tatlım dans için rafet el roman ömrümün sahıbı sarkısı var ya o çok güzel ve anlamlı ama biraz ritimli o sarkı ben onu istiyorum fakat öncesınde bıraz calısma yapmak lazım çünkü ritimli parca ayak uydurmak aısından biraz vals havası katılabılır ben bılıorum vals yapmayı fakat nişanlım bilmio suan burdada degıl dugunden 10 gun önce gelcek zamanımız yok malesef pasta şarkısıda harketlı eğlenceli bişi olmasını tavsıye edebilirim cıkış sarkısıda tabıkı yanı insanlar şöle bi noluyo gibi baksınlar dikkat cekıcı olsun ama aklıma gelenleri sana yazarım tatlım merak etme herşey gönlüne göre olur inşş

Selam kıslar
Nasılsınız???
Biraz canım sıkkın..Alınacak birkaç eksiklerim var ama başka taksitleri ödemekten alamıyorum..:çok üzgünüm:
[/QUOT

hiç canını sıkma canım. çoğumuz seninle aynı durumdayız. en gerekli şeyleri aldıktan sonra diğerleri evlendikten sonra da olur acelesi yokbence. sağlıkla mutlulukla yuvamızı kuralım da yavaş yavaş alırız zemuszemus

çok saol canım benim söylemen yeterli keşke yakın olsakta bende senin herşeyine yardımcı olurdum . allh bi yoluna koyar herşeyi merak etme düğünün çok güzel olcak inşallh çok güzelde bir yuvan olcak

düğünüm bi şeklde olcak zaten yanı nikah cünkü butun hersey hazır sayılır salon tutuldu malesef erteleme sansımız yok ama içimde çok sey kalcak emınım yapmak ıstedıgım butun hersey içimde kalcak ama napalım hayırlısı olur inş

Back