merhaba kızlar
merhaba cnm hoşgeldın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar
enimse , hanne hb kızlar sağolun
çok az kaldı ya ama ben hala dans parçası bulamadım
pasta şarkısı, giriş müziği falanda gerekliymiş sanırım
fikri olan var mı?
Kolay gelsin canım şimdiden.
Ben henüz düşünmeye başlamadım hiç canım:)
günaydın kızlar hepinize gülcüm sana şimdiden kolay gelsin yardıma ihtiyacın varsa geliyim hemen![]()
merhaba kızlar
benden 2 hafta önce evleniyosun galiba cnm sen
hayırlı olsun hepimizinki
bulucaz artık yavaş yavaş eyvahedigeldismile
valla saol tatlım yardıma okadar çok ihtiyacım varki anlatamm bütün kızlar el atında temizliği hemen bitirelimolumunekankayizsmile
valla saol tatlım yardıma okadar çok ihtiyacım varki anlatamm bütün kızlar el atında temizliği hemen bitirelimolumunekankayizsmile
dans parçam------------pervane zuhal olcay
ilk giriş müziğim------ fan fan
pasta müziği-----------senden başkasenden başka senden başka sevemem ben hiç kimseyi
şimdilik böle düşünüyorum ama bakalımmmmmmmm
hemen gelıorum cnm malum ben ev acmayacagım için temızlıktı ceyızdı bılmem ne hiç bi hazırlık yok valızlerı alıp ucucaz inş zaten bılıosundur yaklasık 25 gun önce abımı trafık kazasında kaybettım o yüzden bı hazırlıgım olsaydıda hiç bişi yapmak istemezdim heralde
hemen gelıorum cnm malum ben ev acmayacagım için temızlıktı ceyızdı bılmem ne hiç bi hazırlık yok valızlerı alıp ucucaz inş zaten bılıosundur yaklasık 25 gun önce abımı trafık kazasında kaybettım o yüzden bı hazırlıgım olsaydıda hiç bişi yapmak istemezdim heralde
tatlım günaydın hadi hayırlısı olsun
hoşgeldin pelerin cimmm hayırlı olsunnn gelinliğin
heyoooooooo hayırlı olsun canım evinizzzzzzzzzzzzz Allah mesut etsin yuvanızda
Teşekkür ederim şekerler kaydirigubbakcemile5 diğer topiklere gideyim dedim bir geldim yine yetişemedim sizlere :))
Birbirimize yakın olsaydık, her gün birimizin evini temizlerdik ne güzel olurdu.olumunekankayizsmile
enimse , hanne hb kızlar sağolun
çok az kaldı ya ama ben hala dans parçası bulamadım
pasta şarkısı, giriş müziği falanda gerekliymiş sanırım
fikri olan var mı?
Selam kıslar
Nasılsınız???
Biraz canım sıkkın..Alınacak birkaç eksiklerim var ama başka taksitleri ödemekten alamıyorum..:çok üzgünüm:[/QUOT
hiç canını sıkma canım. çoğumuz seninle aynı durumdayız. en gerekli şeyleri aldıktan sonra diğerleri evlendikten sonra da olur acelesi yokbence. sağlıkla mutlulukla yuvamızı kuralım da yavaş yavaş alırız zemuszemus
çok saol canım benim söylemen yeterli keşke yakın olsakta bende senin herşeyine yardımcı olurdum . allh bi yoluna koyar herşeyi merak etme düğünün çok güzel olcak inşallh çok güzelde bir yuvan olcak
Allah rahmet eylesin ya sabırlar versin Allah.