günaydın kızlar geçmişi okuyup gelene kadar ne kadar çok zamn geçti maşşlh akşam iyi kaynatmışsınız kaydirigubbakcemile3
Günaydın canım, nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar geçmişi okuyup gelene kadar ne kadar çok zamn geçti maşşlh akşam iyi kaynatmışsınız kaydirigubbakcemile3
Günaydın canım, nasılsın?
iyiym canım valla işlerle boğusuyorum. bugün evimizin bütün işi bitiyor artık bu hafta temizlik yapıcaz
Sağ ol tatlım tavsiyelerin için. Şu eylülü bir atlatalım da tavsiyelerine yeniden baş vururumolumunekankayizsmile
iyiym canım valla işlerle boğusuyorum. bugün evimizin bütün işi bitiyor artık bu hafta temizlik yapıcaz
rica ederim canım inş hayırlısıyla atlatırsınız birde şey dicem öğretmenlere evlilik izni flan oluyor mu yani okul açıldığında hemen başlayacak mısın?
günaydın kızlar hepinize gülcüm sana şimdiden kolay gelsin yardıma ihtiyacın varsa geliyim hemen![]()
İnşallah canım. Bir hafta yokum tatlım, tatil yapıp döneceğiz. 5 gün iznimiz var nikah izni.:lepi:
Selam kıslar
Nasılsınız???
Biraz canım sıkkın..Alınacak birkaç eksiklerim var ama başka taksitleri ödemekten alamıyorum..:çok üzgünüm:
çok şükür kızlar ya , geçen cumartesi gelinliğimi aldım kızlar, ama duvağını hiç beğenmedim
inş resmini ekliycem gelinlik gelince,
duvağımı kendim yapabilir miyim diye nete bakıyordum bende:)
ohhhhhh herşey bitmiş hannemmmmmm.hayırlı olsunEvet canım ya ne zaman canım muhabbet istese kimse olmuyor buralarda, iyiki geldinzemuszemus. Canım evimizi tuttuk. Kalorifer petekleri takılıyor, duşakabin yapılacak. Bir de bir balkonu kapatacakmış ev sahibi. Onları bekliyorum temizlik için. Temizliğe gittiğimde foto çekeceğim silerle paylaşacağım inşallah. Mobilyalarımızı aldık.opuyorumnanaktan. Beyaz eşya tamam. Gelinlik dikiliyor zaten. Düğün salonları tutuldu. Halı perde olayını evi döşedikten sonra halledeceğiz. Böyle işte. Sen neler yapıyorsun tatlım?
canımcımmmm keşke benim elimden dikiş gelse de ben de yapabilsem.düşünsene bana böle bişi olsa kendim de yapamam.ne güzel sen yeteneğini konştur canını sıkmakarar verdim kızlar az buçuk dikiş elimden gelirken güzel güzel duvağımı dikeyim, kesemi de dikeyim ooooohhhhh misler gibi, hem niye canımı sıkıyorum değil mikaydirigubbakcemile5
Ayy sistem bakımdan dolayı hizmet veremiyor yazdı dedim bizi kesin attılar kaydirigubbakcemile3
Aldım cnm diyoları gereken yerede lağiyle ulaştırdım kaydirigubbakcemile3
Topikdekiler bıktık çiğdemdende nişanlınsındanda diycekler yarınAma hannecim yola getiriyor beni emeğine sağlık cnm benim... Kocamannnn Öpüyorum seniiiopuyorumnanaktan
heyoooooooo hayırlı olsun canım evinizzzzzzzzzzzzz Allah mesut etsin yuvanızdaGünaydın şekerler nihayet bizim de bir evimiz oldu. dün akşam sözleşmemizi imzaladık zemuszemus
artık mobilya bakma zamanı ..... opuyorumnanaktan
Selam kıslar
Nasılsınız???
Biraz canım sıkkın..Alınacak birkaç eksiklerim var ama başka taksitleri ödemekten alamıyorum..:çok üzgünüm:
ohhhhhh herşey bitmiş hannemmmmmm.hayırlı olsun
herkese günaydın kızlarrrrrrr
son 51 güneyvahedigeldismile
evimizi tutmuştuk kuzey olduğu için vazgeçtik.onun haricinde ne eşya var ne başka birşey mafoldumben
bir sürü taksit var düğüne kadar yetişmeyecek galibamafoldumben
Selam canım, iyiyiz Allah'a şükür. Benim de var canım. Sıkma canını çok. Yetişebildiğin kadar alırsın. Evlendikten sonra tamamlarsınız olmadı.
Yapacak bişi yok evlendikten sonra halledeceğiz inş.
merhaba kızlar