• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Selam kızlar,istemeden sohbetinize dahil oldum kusuruma bakmayın artık ;)) Bu günleri olabilecek en stresli şekilde yaşamış biri olarak sizlere tavsiyem, tadını çıkarın ;) İnsan gerçekten çok gergin oluyor,kafası sürekli dolu oluyor,bazen söylediğiniz gibi nişanlınızı tanıyamıyorsunuz ama bu geçici bir süreç ve sadece düğün gerginliğinden kaynaklanan bir durum.Düğün günü öyle çabuk ve rüya gibi geçiyor ki, bu kadarcık mıydı diyorsunuz.Ve aynı yastığa baş koyduğunuzda bu streslerin hiçbiri kalmıyor.Şimdi düşünüyorum da ne güzel günlermiş.Birbirinize destek olun ve dediğim gibi tadını çıkarmaya bakın...

Kesinlikle katılıyorum sana canım. Bu günlerin hepsi de geride kalacak. Baktığımızda güleceğiz bunlar yüzünden mi kavga etmiş, tartışmışız diye.

kızlar bana akıl verin biz mobilyamızla birlikte yatağımızı da alfemodan almıştık. halıları aldığımız dükkan sahibi nişanlımın ve ailesinin de benm aileminde tanıdığı.bize alfemo yatak yerine soley best alın diyor iptal edelim mi alfemoyu yoksa soleyi düşünmeyelim mi?
alfemo yataktaki özellikler:
Multi yay özellikli Alfemo nanotech Full Yatak full ortopediktir.
Nanotex kumaş ve Hycare teknolojisiyle;

* Astım ve alerjik reaksiyonlara karşı koruma sağlar.

* Antibakteriyeldir, yataktaki bakteri oluşumunu engeller.

* Mantar ve küf oluşumuna izin vermez.

* Toz akarlarına karşı kalıcı koruma sağlar

* Nefes alan kumaşıyla son derece sağlıklıdır.

soleyde hiç açıklama yok sitesinde.sadece full ortopedik olduğunu ve vücuda göre şekil aldığını nanotek olduğunu biliyorum ne diyorsunuz ne yapayım bugün karar vermemiz gerekiyor

Bence Soley'i tercih etme canım. Hiç duymadım ben valla o kadar araştırdık. Yatağı da mı varmış. Fiyat farkı da kendisiini ele verir zaten. Biz İşbir aldık son karar olarak. Sağlıklı, mutlu, huzurlu günler geçirelin inşallah yataklarımızda. Şimdiden hayırlı olsun.

yavrum benim zümreme bak edebiyat yakmış hocammm süpersin olumunekankayizsmile
bende bu durumlarda Shakespeare'in sonelerini türkçeye çevirip atıyorum yorum katarak zemuszemus tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış hannem senden öğrenecek çok şeyim var onu anladım :1hug:

kaydirigubbakcemile3 Eee edebiyatçıdan başka ne beklenir kızımkaydirigubbakcemile3 Sen bir de özelden yazdıklarımı okusan:roflol:
Gerçekten de tatlı dil çok etkili, karşınızdaki kim olursa olsun. Yardımcı olabildiğim sürece mutlu oluyorum KK arkadaşlarıma. Ama benim de senden öğreneceklerim vardır eminim. En başta da İNGİLİZCEEEEEEEEEEkaydirigubbakcemile3

Bence Soley'i tercih etme canım. Hiç duymadım ben valla o kadar araştırdık. Yatağı da mı varmış. Fiyat farkı da kendisiini ele verir zaten. Biz İşbir aldık son karar olarak. Sağlıklı, mutlu, huzurlu günler geçirelin inşallah yataklarımızda. Şimdiden hayırlı olsun.

canım öle çok bi fiyat farkı yok ama ben alfemo diyorumo tanıdığa ayıp olmasın diyor offoff neyse alsanaalsanasmile

kaydirigubbakcemile3 Eee edebiyatçıdan başka ne beklenir kızımkaydirigubbakcemile3 Sen bir de özelden yazdıklarımı okusan:roflol:
Gerçekten de tatlı dil çok etkili, karşınızdaki kim olursa olsun. Yardımcı olabildiğim sürece mutlu oluyorum KK arkadaşlarıma. Ama benim de senden öğreneceklerim vardır eminim. En başta da İNGİLİZCEEEEEEEEEEkaydirigubbakcemile3

başımın üstünde yerin var hannecim sen konulara ufaktan çalış ben sana ince detaylarıyla anlatırım,yapamadığın sorulara beraber bakarız canım hiç sorun değil sev seve olumunekankayizsmile

Ayy sistem bakımdan dolayı hizmet veremiyor yazdı dedim bizi kesin attılar kaydirigubbakcemile3
Aldım cnm diyoları gereken yerede lağiyle ulaştırdım kaydirigubbakcemile3
Topikdekiler bıktık çiğdemdende nişanlınsındanda diycekler yarın :1: Ama hannecim yola getiriyor beni emeğine sağlık cnm benim... Kocamannnn Öpüyorum seniiiopuyorumnanaktan

Ben de aynı şeyi düşündüm valla canım, hatta güldüm hıs kıskaydirigubbakcemile3
İyi haberlerini bekliyoruz topik sakinleri olarak. Niye bıkalım canım aranız düzelsin yeter kizemuszemus. Ben de seni kocaman öptüm, geldiğinde burda olamam belkiopuyorumnanaktan

canım öle çok bi fiyat farkı yok ama ben alfemo diyorumo tanıdığa ayıp olmasın diyor offoff neyse alsanaalsanasmile
Neden ayıp olsun canım, biz araştırdık biraz olsun deyin kararımız Alfemo deyin. Sonuçta siz uyuyacaksınız üstünde allah ömür verirse senelerce. Biz mobilyalarla birlikte yatağı da aldık. Nşanlımın babası vardı yanımızda, sadece fikrini söyledi siz uyuyacaksınız üstünde dediler siz karar verin dediler. Mıncıkladık, oturduk, hatta kısaelbise olmasaydı üzerimde yatacaktım da:roflol: ve karar verdik umarım pişman olmayızkaydirigubbakcemile3

başımın üstünde yerin var hannecim sen konulara ufaktan çalış ben sana ince detaylarıyla anlatırım,yapamadığın sorulara beraber bakarız canım hiç sorun değil sev seve olumunekankayizsmile

Allah razı olsun canımcım. Şaka maka şu evlilik koşuşturmacası bitsin de doktora için çalışmaya başlayacağım, çok iyi bir kurs bulsam bir de ohhhh yeme de yanında yat. Yaa evde çalışmayla ÜDS'den 50 alabilir miyim ki jean canım?

Neden ayıp olsun canım, biz araştırdık biraz olsun deyin kararımız Alfemo deyin. Sonuçta siz uyuyacaksınız üstünde allah ömür verirse senelerce. Biz mobilyalarla birlikte yatağı da aldık. Nşanlımın babası vardı yanımızda, sadece fikrini söyledi siz uyuyacaksınız üstünde dediler siz karar verin dediler. Mıncıkladık, oturduk, hatta kısaelbise olmasaydı üzerimde yatacaktım da:roflol: ve karar verdik umarım pişman olmayızkaydirigubbakcemile3

işbir yatak çok iyiymiş hannecim hep öyle duydum benim mobilyalarım bellone yatakta bellone ama hiç memnun değilim 1 sene oldu alalı yatakta çöküntüler oldu alsanaalsanasmile mobilyalarınız flan hangi marka canım?

Allah razı olsun canımcım. Şaka maka şu evlilik koşuşturmacası bitsin de doktora için çalışmaya başlayacağım, çok iyi bir kurs bulsam bir de ohhhh yeme de yanında yat. Yaa evde çalışmayla ÜDS'den 50 alabilir miyim ki jean canım?

50 mi yapman gerekiyor canım?emin ol çok üstü yaparsın bende sandım 75-80 e uğraşıyorsun ondan tedirginsin sandım meğer kaydirigubbakcemile3 50 çok rahat yaparsın canım ortalama bir kelime bilgin olsun,dilbilgisini hallet 50 az bile daha çok yaparsın hiç deneme çözdün mü peki?(Allah senden de razı olsun canım benim)

işbir yatak çok iyiymiş hannecim hep öyle duydum benim mobilyalarım bellone yatakta bellone ama hiç memnun değilim 1 sene oldu alalı yatakta çöküntüler oldu alsanaalsanasmile mobilyalarınız flan hangi marka canım?

Mobilyalarımı Çokal Mobilya'dan aldım. Sakarya ve Kocaeli'de şubeleri var. Öyle yurt çağında tanına bir markadan beğenemedim. Baba evlerinde İstikbal-Bellona kullanılıyor ama biz kendi evimiz için beğenemedik. Kumaşları pek hoşuma gitmiyor benim. Sitesi mevcut canım bakabilirsin istersen. Gerçi benim aldığım mobilyalar sitesinde yok, olsaydı ekleyecektim. Memnun kalmazsak yatağı geri verebiliyormuşuz. Sadece 65 tl alez parasını iade etmiyor geri kalan paranın hepsi iade. Yaşasın müşteri memnuniyetiikaydirigubbakcemile3

50 mi yapman gerekiyor canım?emin ol çok üstü yaparsın bende sandım 75-80 e uğraşıyorsun ondan tedirginsin sandım meğer kaydirigubbakcemile3 50 çok rahat yaparsın canım ortalama bir kelime bilgin olsun,dilbilgisini hallet 50 az bile daha çok yaparsın hiç deneme çözdün mü peki?(Allah senden de razı olsun canım benim)

Yok canım ya deneme falan hak getire, koşturmacadan hiç ona vakit ayıramadım. Bir ara sözlük çantamda dolaşıyordum, kelime ezberliyordum onu da bıraktım. 50 alt sınır. 50 ve üstü yetiyor ama ben bir 60-62 yapsam ilk aşamada yeter. Bakalım artık kısmet. :Saruboceq:

Yok canım ya deneme falan hak getire, koşturmacadan hiç ona vakit ayıramadım. Bir ara sözlük çantamda dolaşıyordum, kelime ezberliyordum onu da bıraktım. 50 alt sınır. 50 ve üstü yetiyor ama ben bir 60-62 yapsam ilk aşamada yeter. Bakalım artık kısmet. :Saruboceq:

bence yaparsın canım hemde çok rahat yaparsın ama dediğin gibi koşuşturmadan insan fırsat bulamıyor birde kk beni bağlıyor sanırım ispanyolca çalışmam gerek ama burda sohbet etmek tatlı geliyor yasaklayamıyorum kendime burayı kaydirigubbakcemile3 ben sana en çok çıkan kelimeler listesini vereyim onları öğrenince daha kolay halledersin canım ama ilk tavsiyem dilbilgisini hallet,küçük oyunları öğren sonra kelime ve bol bol deneme çözmelisin olumunekankayizsmile

bence yaparsın canım hemde çok rahat yaparsın ama dediğin gibi koşuşturmadan insan fırsat bulamıyor birde kk beni bağlıyor sanırım ispanyolca çalışmam gerek ama burda sohbet etmek tatlı geliyor yasaklayamıyorum kendime burayı kaydirigubbakcemile3 ben sana en çok çıkan kelimeler listesini vereyim onları öğrenince daha kolay halledersin canım ama ilk tavsiyem dilbilgisini hallet,küçük oyunları öğren sonra kelime ve bol bol deneme çözmelisin olumunekankayizsmile

Sağ ol tatlım tavsiyelerin için. Şu eylülü bir atlatalım da tavsiyelerine yeniden baş vururumolumunekankayizsmile

günaydın kızlar geçmişi okuyup gelene kadar ne kadar çok zamn geçti maşşlh akşam iyi kaynatmışsınız kaydirigubbakcemile3

Back