Tabi cnm bundan sonraki konularımızda bebişlerimiz olur bakarsınız kaydirigubbakcemile3 Ne bilelim adamda öyle anlatınca kandık hemen sırnaşık şey eve gelince anladık hata yaptığımızıdaBen aşkı msağ olsun diyemiyorum yaa 2mizde minyonuz biz kaydirigubbakcemile3
aynen canım şans işi aminnn
çiğdemcimm aranız biraz bozuktu nişanlınla barışmışsnz sanırım çook sevindim:1hug:
olurmuu dış görünüşüdee önemliiikaydirigubbakcemile3
benim kaynanam dedi çocuk olunca içinee girsnn sorarım ben sizee alahım yaa mantığa bakk kaydirigubbakcemile3
Evt cnm barıştık ama ara ara var tabi kavgalarımız hala 2mizde çok inadız biz eskiden 1 gün aramadan duramazdı şimdi kavga edince oda uzatıyor dün eşyalar için kavga ettik yine annenle gidin bakın beğenin bana söyleyin diyor çalıştığım için gelemem diyor sinirlendim bende ya annemlemi oturucam ben dedim beraber yapılır böyle şeyler dedim tartıştık kapattık bugün hiç konuşmadık ev bakıcaktık güya senağlama
Aminnnn, canım inşallah:CüvCüv:
Sizi kandırmak kolay desenekaydirigubbakcemile3
Olsun boyu boyuna olmuş sizinkikaydirigubbakcemile3. Benim aşkım benden uzun yaw, topukluya alışmam lazım. Ama babete de bayılıyorummmmmmkaydirigubbakcemile2
Evt cnm barıştık ama ara ara var tabi kavgalarımız hala 2mizde çok inadız biz eskiden 1 gün aramadan duramazdı şimdi kavga edince oda uzatıyor dün eşyalar için kavga ettik yine annenle gidin bakın beğenin bana söyleyin diyor çalıştığım için gelemem diyor sinirlendim bende ya annemlemi oturucam ben dedim beraber yapılır böyle şeyler dedim tartıştık kapattık bugün hiç konuşmadık ev bakıcaktık güya senağlama
O ne beee, o mantık ne öylekaydirigubbakcemile3
Kayınvaliden korku filmi izlemiş sanırım bol miktarda :roflol:
Evt öyle gerçekten her gören çok yakıştırıyor.. Benimde tam tersi kuzumcumla aynı boydayız hemen hemen bende topukluya bayılıyorum o zamanda kısa kalıyor kaydirigubbakcemile3
Bende aslında diktirmek istiyorum nişanlığımı hendekte diktirdim gerçi memnun kaldım ama adayıda bakmak istiyorum hendekli olarak adada işinde uzaman bi yer bilmiyorum aysiraya şimdi bakıyorum peki sen memnunmusun diktirmiş olduğun moda evinden?
eee bunlar da tuzu biberi canım, oluyor arada böyle şeyler her ilişkide. Ben de pek beceremem, hatta itiraf ediyorum hiç beceremem, uzatmamayı. Çok kaprisliyimdir söylemesi ayıp, ama aşkım-Allah ondan razı olsun- alttan alır. Ben aramam o arar sorar sağ olsun. Ama haklısın sen şimdi bu konuda canım birlikte bakmanız lazım.
Ya ufak tefek şeyler öyle gerçektende böyle uzatalınca hiç hoş olmuyor o yüzden zaten ben sürekli dua ediyorum hayırlısı olsun diye hep böyle devam etmesinde.. Almıyor benimki pek alttan.. dün abartısız öyle dedi bana pek sevmez çıkıp alışveriş yapsın mağaza mağaza gezsin... Annenle bakıp beğenirsiniz sonra ben gider alırım dedi ben şok tabi sinirlendim haliyle ben annemle gidip bakmam birlikte karar vermemiz gerekiyor sonuçta dedim birlikte bakıcaz o mobilyalara dedim bugünde hiç aramadı işte.. sabırla bekiyorum ne diycek diye uzatırsa bu sebepten bitirebile bilirim kızlar alsanaalsanasmile
bende ramazan girmeden halletmem lazım gelinliğimii
benim bi arkadaşım istanbul-ümraniye aysirada diktirdi memnun kaldı oraya bakıcam mutlaka bende
Canımcım hayırlısı olsun ama sen de alttan al bazı durumlarda hatalıysan özelikle. Bu konuda haklısın bir şey demiyorum şimdi. Mobilyacılar artık 21.00a kadar açıklar. o saatlerde gtmeyi öner sen bir bakalım ne diyecek? Öfkeyle kalkma da...lmaz:
saol canımm ii gecelerr kızlar ben çıkıyorumm malum yarın iş varr
Cnm onun kendi işi istese istediği saatte çıkar sonuçta illa boş bi zamanı oluyor dimi gidip bakabiliriz.. Ama o sevmiyormuş işte öyle şeyi annenle bak beğen gezmiyim ben sonra gidiyim alıyım diyor aklım sırrım ermiyor öfkeliyim gerçekten ama söyledim güzelliklede ısrar ederse gelmiyorum falan derse dediğim gibi bitti diycem ozaman bakalım ne yapıcak ben tekmi kullanıcam o mobilyaları kafayı yedi çocuk düğün üstü ya tanıyamıyorum :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?