• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

biz siemensden aldık beyaz eşyalarımızı baya oldu ama buzdolabımı değiştrcem alttan buzluklu aldım ama içi küçük bi üst modelini alıcamm ilerde pişman olucağıma

Beyaz eşyayı nerden düşünüyorsunuz canım siz? Biz çoook uzun bir düşünme sürecinden sonra Bosch almaya karar verdik, iyi mi yaptık bilmiyorum. Umarım pişman olmayız.

Bizde ilk gittik dış görnüşüne aldanarak arıston aldık hepsini kızdı bize bi kaç kişi pek iyi değil diye değiştirdik sonra bizimde Bosch kaydirigubbakcemile3

Tamam anlaştık olumunekankayizsmile Ruh ikizim :))) Bende kullanmayacağım.. Hemen bebek istemiyoruz nişanlım korusun o yüzden.. :kedi: Evt cnm onu bende düşündüm ne olur olmaz bakılmasında fayda var içimiz rahat olur en azından... kaydirigubbakcemile5

Anlaştık ruh ikizimolumunekankayizsmile
Bizde de öyle olacak,bakalım artık. Ultrasyonla yumurtalıklara bakıyormuş sorun olup olmadığına. Adet zamanınla ilgili konuşuluyormuş normal mi değil mi vs vs. Bir de ben rahim ağzı kanseri aşısı ile ilgili bilgi alamak istiyorum ama nereye,kime gideceğime karar vermedim henüz.

Güle güle kullanalım o zaman. Simens'te Bosch ile aynı zaten. Modelleri falan. Aynı firmay aitler. Ben de alttan buzluklu aldım çok seviyorum ama dediğin gibi bozluk kısmı çok küçük canım ya. O kadar çekmece yapacaklarına boş bıraksalarmış daha çok yer kalırmış.

Ahaa, sanırım bir Sakaryalı daha var???
Para varsa her şey hemen halloluyor merak etme canımkaydirigubbakcemile3

Aaaa evt aramıza hoşgeldin kaydirigubbakcemile3 Benimde 25 eylülde pek hazırlık yok ev bulamadık çünkü henüz Hanneciğime katılyıorum par varsa hemen halledersiniz

benm şimdi aldığım 3 çekmeceli buzluk kısmı büyük ama üst bölümü daha küçük ondan değişicem kaynanamda dio buzluk daha önemli ben dedim şimdi 5 sene sonra pişman olucağıma yetmicek içi flan ondan şimdiden değiştiriym

benm şimdi aldığım 3 çekmeceli buzluk kısmı büyük ama üst bölümü daha küçük ondan değişicem kaynanamda dio buzluk daha önemli ben dedim şimdi 5 sene sonra pişman olucağıma yetmicek içi flan ondan şimdiden değiştiriym

Allah'ım kısmet eder de ev alırsak, hayalim hep gardrop tipi buzdolabı. O zaman kocamannnn alacağım buzdolabımı, dondurucumu da. Ama şimdilik idare etsin bizi ya. Gönül ister ki ikisi de büyük olsun ama olmuyor.

benim kaynanam beyaz eşyaları almadan öncee dedi vestelden alcam herşeyi flan bende araştırdım hiç iyi değilmiş nişanlıma dedim ben istemiyrum vestel kimse önermiyo flan oda konuşmuş ailesiye siemens aldıkkaydirigubbakcemile3

benim kaynanam beyaz eşyaları almadan öncee dedi vestelden alcam herşeyi flan bende araştırdım hiç iyi değilmiş nişanlıma dedim ben istemiyrum vestel kimse önermiyo flan oda konuşmuş ailesiye siemens aldıkkaydirigubbakcemile3

Bizim bir dost var, onun akrabası Vestel'de çalışıyor. Kendi çalışanı bile önermedi Vestel'i ya. O kadar yani. En iyisini yapmışsınız. Gerçi bu teknolojik aletler şans işi biraz da. Herkese iyi çıkanşey sana çıkmayabiliyor. Ya da tam tersi.
Allah yüzümüzü güldürsün beyaz eşya ve mobilya konusunda da inşallah.:Saruboceq:

Anlaştık ruh ikizimolumunekankayizsmile
Bizde de öyle olacak,bakalım artık. Ultrasyonla yumurtalıklara bakıyormuş sorun olup olmadığına. Adet zamanınla ilgili konuşuluyormuş normal mi değil mi vs vs. Bir de ben rahim ağzı kanseri aşısı ile ilgili bilgi alamak istiyorum ama nereye,kime gideceğime karar vermedim henüz.

Evt cnm benimde adet sancılarım ağrılı geçiyor onun için gidiyim diyorum bi baksın evlendikten sonrada tekrar gideriz zaten ne olur ne olmaz diye.. Kadın doğum bilgi verir cnm aşı için bence ailede öyle bi durummu vardı korunmak için mi aşı ?
Allah sizi. En son alınacak markayı almışlar gidip de

Ne yapalım çamaşır makinesi çok güzeldi 2mizde anlamıyoruz zaten aldık geldik bizde kaydirigubbakcemile3 Benimde buzluğum altta çok hevesim vardı onlara zaten boyumda pek uzun değil nişanlıma diyorum ki en üst rafı kullanamıycaz oda kısa çünkü kaydirigubbakcemile3 Oda alay ediyor benimle tabure koyarız buzdolabın yanına diye kaydirigubbakcemile3

Bizim bir dost var, onun akrabası Vestel'de çalışıyor. Kendi çalışanı bile önermedi Vestel'i ya. O kadar yani. En iyisini yapmışsınız. Gerçi bu teknolojik aletler şans işi biraz da. Herkese iyi çıkanşey sana çıkmayabiliyor. Ya da tam tersi.
Allah yüzümüzü güldürsün beyaz eşya ve mobilya konusunda da inşallah.:Saruboceq:

Bana kesin kötüsü çıkar kaydirigubbakcemile3 Çok şanslıyımdır kaydirigubbakcemile3

aynen canım şans işi aminnn
çiğdemcimm aranız biraz bozuktu nişanlınla barışmışsnz sanırım çook sevindim:1hug:

h.b hanne hemşeriyiz bu arada benim sana ve diğer sakaryalı arkadaşa bi sorum olcaktı gelinliğinizi aldınız mı bana tavsiye edebileceğininz bi yer var mı ben hendekliyim adada pek bi yer bilmiyorum

Evt cnm benimde adet sancılarım ağrılı geçiyor onun için gidiyim diyorum bi baksın evlendikten sonrada tekrar gideriz zaten ne olur ne olmaz diye.. Kadın doğum bilgi verir cnm aşı için bence ailede öyle bi durummu vardı korunmak için mi aşı ?

Ne yapalım çamaşır makinesi çok güzeldi 2mizde anlamıyoruz zaten aldık geldik bizde kaydirigubbakcemile3 Benimde buzluğum altta çok hevesim vardı onlara zaten boyumda pek uzun değil nişanlıma diyorum ki en üst rafı kullanamıycaz oda kısa çünkü kaydirigubbakcemile3 Oda alay ediyor benimle tabure koyarız buzdolabın yanına diye kaydirigubbakcemile3

Yok canımcım, Allah'a şükür öyle bir durum yok. Ama tırmanıştaymış bu hastalık da Türkiye'de, bilgi alayım dedim bir. Evlendikten sonra da gidilir. Çocuk düşünüldüğü zaman falan...

Sanki dekoratif bir şey alıyorsunuz canımcım yaaa, çok güzeldi diyor:1::1: Ben de çok seviyorum o modeli o yüzden de öyle aldım. Benim boy uzun dedil ama nişanlım uzun. Aşkım sağ olsun:1:

Yok canımcım, Allah'a şükür öyle bir durum yok. Ama tırmanıştaymış bu hastalık da Türkiye'de, bilgi alayım dedim bir. Evlendikten sonra da gidilir. Çocuk düşünüldüğü zaman falan...

Sanki dekoratif bir şey alıyorsunuz canımcım yaaa, çok güzeldi diyor:1::1: Ben de çok seviyorum o modeli o yüzden de öyle aldım. Benim boy uzun dedil ama nişanlım uzun. Aşkım sağ olsun:1:

Tabi cnm bundan sonraki konularımızda bebişlerimiz olur bakarsınız kaydirigubbakcemile3 Ne bilelim adamda öyle anlatınca kandık hemen sırnaşık şey eve gelince anladık hata yaptığımızıda :utangac: Ben aşkı msağ olsun diyemiyorum yaa 2mizde minyonuz biz kaydirigubbakcemile3

h.b hanne hemşeriyiz bu arada benim sana ve diğer sakaryalı arkadaşa bi sorum olcaktı gelinliğinizi aldınız mı bana tavsiye edebileceğininz bi yer var mı ben hendekliyim adada pek bi yer bilmiyorum

Ben diktiriyorum canım. Şengül Moda Evi'nde. Kent iş merkezinin arasından girince orada. Sorarsan gösterirler herhalde. Uzun Çarşı'da mıydı sanırım orda AYSİRA GELİNLİK var. Hatta sitesi de var. Oraya bakabilirsin. Bir de İçözler var birkaç kişiden duyduğum. Oranın yerini tam bilmiyorum ama

Back