2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Öyle şeyler yapamıyorum ki hemen sinirleniyorum yani sinirlendiğimi ona belli etmedim çok üzüldüm onada söyledim çok üzdün beni dedim neden böyle yapıyor anlamıyorum bendede hata var yok değil onu kullanmayı isteidğim yola çekmeyi beceremiyorum sinirleniyor oda hemen.. sıkılgan biraz dedim onada yorgunluktan ölene kadar bakmıycazya bakarız bi kaç yere alırız dedim ( Tam dayaklık gerçekten naz yapması problem çıakrması benken o çıkarıyor:gitme: Bende bunaldım bu tavırlarıda korkutuyor beni kestirip atıyorum direk o yüzden :sinifsinif:senağlama

Anlaşıldı senin kur yapma dersi alman gerekiyorkaydirigubbakcemile3
Şaka bir yana sinirlenmemeyi dene mesela şu an mesaj at ona, eviniz, eşyalarınız ve sizinle ilgili hayallerinizi barındıran bir mesaj oolsun ama. Karşı koyamayacağı bir mesaj olsun. Beni konuşturuyorsun gece gece :kedi:. Güzellikle halletmeyi dene bakalım. Ama güzellikle lütfen. Ona duygularından bahset, kendini ifade et ondan sonra. Hissettiklerini güzelce anlat ona akabince. Kızmadan, hiddetlenmeden. Bu tavırlarının seni korkuttuğunu ifade et, aranızın böyle olmasını istemediğini ne bileyim işte. Ama sen kur mu dersin, naz mı dersin ne dersen de artık bunu da yap. Kırılganlığını ona hissettir. Konuşamıyorsan mesajla anlat kendini ona. Ya da bir kalem kağıt al. Yaz hissettiğin her şeyi. Olmasını istediğin, yaşanınca mutlu olacağın her şeyi. Onu deli gibi mutlu etmek istediğinden bahset. Romantik ol. Hırçın olma.Sonra bu yazdıklarını ona ver ya da gönder.

Son düzenleme:

Ders almam konusunda kesinlikle haklısın :).. Döktürmüşsün resmen ağsızn dilin yazan ellerin dert görmesin bende burdaki gelin adaylarının hepsi okumalı bu mesajı... İşte hata bende derken anlatmaya çalıştığım buydu ki sen çok güzel dile getirmişsin zaten sanırım bende artık hemen sinirleniyorum eşyalara kendin bak dediğinde bir süre kendime gelemedim.. Sen hiç susma konuş bence :)) saat 12 geçti zaten :)) ben hep hırçın oldum galiba akannehir Hannecim rahat yazamıyorsan burdan özelden at bende atıcağım msjı sakince yazmayı deniyim şu durumda pek sakin yazmam mümkün değil ama senağlama

Ben de Nur Kokulum'a mesaj atayım, iki çift güzel laf edeyim. Bir süredir kesintiye uğradı işlerden, bak bir şeye daha vesile oldun canımkaydirigubbakcemile3

Canım şu aralar hepimizin stresli olduğu dönemler, hele ki biz daha duygusal ve kırılgan oluyoruz ne yazık ki. Hemen sinirleniveriyoruz bende de oluyor bu. Ama bunu çok uzatmamak lazım. Aminnn, hiçbirimizin ağzı dili yazan elleri dert görmesin:). Moderatör bizi şutlar kulüpten kız, saat 24.00 çocuklar uyudu demezkaydirigubbakcemile3. Sen ilk önce sakin ol. Özelden sana tiyolar vermeye çalışayım. Kıs ben çok utangacım da bakma beni görmüyorsun ya onun rahatlığı var. Ama biz tanışmayalım yaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ben de Nur Kokulum'a mesaj atayım, iki çift güzel laf edeyim. Bir süredir kesintiye uğradı işlerden, bak bir şeye daha vesile oldun canımkaydirigubbakcemile3

At at bak her şerde bi hayır vardır diye boşuna dememişler kaydirigubbakcemile3

Bizde öyle uzatma gibi bi durum oluştu işte :gitme: Tmm kulüpten olmıyalım bide :)) Bende öyleyim ama burasının bu güzelliği var işte.. Neden tanışmayalım senağlama

Özelden tiyolar verdim biraz canımcım, bunlar sadece örnekti yaratıcılığına inanırıyorum sen daha iyilerini yaparsın sen tatlımkaydirigubbakcemile3
Şaka yaptım kıszemuszemus
Bu arada topiğin saygıdeğer sakinleri şifreli yayına geçtik kusura bakmayınız, özelden devamkaydirigubbakcemile3

Ayy sistem bakımdan dolayı hizmet veremiyor yazdı dedim bizi kesin attılar kaydirigubbakcemile3
Aldım cnm diyoları gereken yerede lağiyle ulaştırdım kaydirigubbakcemile3
Topikdekiler bıktık çiğdemdende nişanlınsındanda diycekler yarın Ama hannecim yola getiriyor beni emeğine sağlık cnm benim... Kocamannnn Öpüyorum seniiiopuyorumnanaktan

Selam kızlar,istemeden sohbetinize dahil oldum kusuruma bakmayın artık ) Bu günleri olabilecek en stresli şekilde yaşamış biri olarak sizlere tavsiyem, tadını çıkarın İnsan gerçekten çok gergin oluyor,kafası sürekli dolu oluyor,bazen söylediğiniz gibi nişanlınızı tanıyamıyorsunuz ama bu geçici bir süreç ve sadece düğün gerginliğinden kaynaklanan bir durum.Düğün günü öyle çabuk ve rüya gibi geçiyor ki, bu kadarcık mıydı diyorsunuz.Ve aynı yastığa baş koyduğunuzda bu streslerin hiçbiri kalmıyor.Şimdi düşünüyorum da ne güzel günlermiş.Birbirinize destek olun ve dediğim gibi tadını çıkarmaya bakın...

günaydınnnn
canımmmm çok sevindim hayırlı uğurlu olsun darısı nişan düğün haberlerine inşallah kaydirigubbakcemile5

kızlar bana akıl verin biz mobilyamızla birlikte yatağımızı da alfemodan almıştık. halıları aldığımız dükkan sahibi nişanlımın ve ailesinin de benm aileminde tanıdığı.bize alfemo yatak yerine soley best alın diyor iptal edelim mi alfemoyu yoksa soleyi düşünmeyelim mi?
alfemo yataktaki özellikler:
Multi yay özellikli Alfemo nanotech Full Yatak full ortopediktir.
Nanotex kumaş ve Hycare teknolojisiyle;

* Astım ve alerjik reaksiyonlara karşı koruma sağlar.

* Antibakteriyeldir, yataktaki bakteri oluşumunu engeller.

* Mantar ve küf oluşumuna izin vermez.

* Toz akarlarına karşı kalıcı koruma sağlar

* Nefes alan kumaşıyla son derece sağlıklıdır.

soleyde hiç açıklama yok sitesinde.sadece full ortopedik olduğunu ve vücuda göre şekil aldığını nanotek olduğunu biliyorum ne diyorsunuz ne yapayım bugün karar vermemiz gerekiyor

yavrum benim zümreme bak edebiyat yakmış hocammm süpersin olumunekankayizsmile
bende bu durumlarda Shakespeare'in sonelerini türkçeye çevirip atıyorum yorum katarak zemuszemus tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış hannem senden öğrenecek çok şeyim var onu anladım :1hug:

ay canım hoşgeldin ne kadar güzel anlatmışsın Allah mutluluğunuzu daim etsin a.s.

günaydınnnn
canımmmm çok sevindim hayırlı uğurlu olsun darısı nişan düğün haberlerine inşallah kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim canım bende çok mutluyum inş her şey çok güzel geçer,rüyamda isteme merasimini gördüm hayırdır valla kaydirigubbakcemile2

canım soley ve alfemo kullanmadık ama sanırım alfemo daha iyidir çünkü soleyin havluları bile kötü kaydirigubbakcemile3 tavsiye etmeyeceğim ve kullandığım marka bellona yatak olacak daha geçen yıl aldık yatakta çöküntüler oldu hiç sevmedim,önereceğim ve üstünde yattığım merinos yatak çok yumuşak birde işbir yatak çok iyiymiş boshayallersmile

Günaydın şekerler nihayet bizim de bir evimiz oldu. dün akşam sözleşmemizi imzaladık zemuszemus
artık mobilya bakma zamanı ..... opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…