Cnm benim gelinliğim yok hala :gitme: Ayakkabıyı hakkındada fikir edniyim diye baktım bi kaç yere ayakkabıyıda istiyorlar birde gelinlik provasında o yüzden yani aklinialirimsmile
Sağ olasın canımolumunekankayizsmile
Evet evet aynen çok güzel olur. Gerçi beyaz ayakkabı kullanmayı beceremiyorum ben pek ya, oraya buraya çarpıveriyorum hemen çiziliyor sonra:gitme:
Benim 4 ağustosa kadar almam lazım ama ya, ramazanı bekleyemem ki. Hemen de başlamam lazım bakmaya, zor karar verenlerdenim ben malesef.
ii akşamla kızlarropuyorumnanaktan
ii akşamla kızlarropuyorumnanaktan
cigdemkok canım sen kadın doğum uzmanıyla görüştün mü? Ya da düşündüğün bir yer, bir doktor var mı?
Topuklu olucağı için öyle pek günlük giyemeyiz zaten canımcım özel günlerde giyersin üzülme yani kaydirigubbakcemile3 Bende öyleyim 3.4 kere gidip bakıyorum alana kadar ablamı annemi götürüyorum tek tekşimdi amacımız belli beyaz olucak ya mecburen biraz daha kolay işimiz o yüzden bende görürsem hemen haber veririm sana merak etme sen toprağamm kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
Gidicektim aslında düşündüm bi ara ama haptan korkuyorum birazda ilerde problem yaşarım belki diye nişanlıma üstü kapalı söyledim sen bilrisin ama bence gerek yok dedi hap içmene :kedi: Sen ne yaptın ?
hb. kızlarr nasılsınızz?
hb. kızlarr nasılsınızz?
Hannecim aynı msjı yazmışız emel 1988'e kaydirigubbakcemile3
Merhaba kızlar benimde düğünüm nasib olursa 9 ekimde ama henüz bi hazırlıklara başlamadım:)
Tamam canımcım paslaşırız. Ben de güzel bir şey görürsem sana haber veririm toprağım
Öyle olacak artık, düğüne, yemeğe vs vs giderken artık. Aynen aynen gider 3-4 kere bakarım ben de öyle alırım
Ben de kullanmayacağım doğum kontrol hapı. Ama yine de bir muayene olayım diyorum. Konuşulur yine bu konularda dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?