2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Topuklu olucağı için öyle pek günlük giyemeyiz zaten canımcım özel günlerde giyersin üzülme yani kaydirigubbakcemile3 Bende öyleyim 3.4 kere gidip bakıyorum alana kadar ablamı annemi götürüyorum tek tek şimdi amacımız belli beyaz olucak ya mecburen biraz daha kolay işimiz o yüzden bende görürsem hemen haber veririm sana merak etme sen toprağamm kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

cigdemkok canım sen kadın doğum uzmanıyla görüştün mü? Ya da düşündüğün bir yer, bir doktor var mı?

cigdemkok canım sen kadın doğum uzmanıyla görüştün mü? Ya da düşündüğün bir yer, bir doktor var mı?

Gidicektim aslında düşündüm bi ara ama haptan korkuyorum birazda ilerde problem yaşarım belki diye nişanlıma üstü kapalı söyledim sen bilrisin ama bence gerek yok dedi hap içmene :kedi: Sen ne yaptın ?

Tamam canımcım paslaşırız. Ben de güzel bir şey görürsem sana haber veririm toprağımopuyorumnanaktan
Öyle olacak artık, düğüne, yemeğe vs vs giderken artık. Aynen aynen gider 3-4 kere bakarım ben de öyle alırım

Gidicektim aslında düşündüm bi ara ama haptan korkuyorum birazda ilerde problem yaşarım belki diye nişanlıma üstü kapalı söyledim sen bilrisin ama bence gerek yok dedi hap içmene :kedi: Sen ne yaptın ?

Ben de kullanmayacağım doğum kontrol hapı. Ama yine de bir muayene olayım diyorum. Konuşulur yine bu konularda dedim.

Beyaz eşyayı nerden düşünüyorsunuz canım siz? Biz çoook uzun bir düşünme sürecinden sonra Bosch almaya karar verdik, iyi mi yaptık bilmiyorum. Umarım pişman olmayız.

Ben de kullanmayacağım doğum kontrol hapı. Ama yine de bir muayene olayım diyorum. Konuşulur yine bu konularda dedim.

Tamam anlaştık olumunekankayizsmile Ruh ikizim :))) Bende kullanmayacağım.. Hemen bebek istemiyoruz nişanlım korusun o yüzden.. :kedi: Evt cnm onu bende düşündüm ne olur olmaz bakılmasında fayda var içimiz rahat olur en azından... kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…