2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

hanne 54 cnm hayırlı olsun , nası bi duygu insanın evi olması ? çok merak ediyorum bizim ev tutulunca neler hissedeceğimi:)

Sağ ol tatlım ya darısı başınıza inş. Çok hoş bir duygu. Hele bir çeyiz de serilsin de asıl o zaman duygular tavan yapacak.
Bu arada eldiven için üzülme,ben hoşlanmıyorum eldivenden

İnşallah cnm vardır bi yerde nasibimiz kesin.. Bizim buralarda pek boş ev bulunmuyor boşaldığı gibide tutuluyor hemen o yüzden biraz panik yapıyorum.. Beğendiğim oldu bi kaçtane giydiklerimden hemen hemen hepsi straplezdi 1 milyardı birtanesi 1540 a vardı hep değişiyor işte bir tane giydim 2100 dedi ham ipekmiş tek kolluydu ama bayıldım ama aklım hep onda şimdi keşke denemeseydim kaydirigubbakcemile3

karar verdim kızlar az buçuk dikiş elimden gelirken güzel güzel duvağımı dikeyim, kesemi de dikeyim ooooohhhhh misler gibi, hem niye canımı sıkıyorum değil mikaydirigubbakcemile5

Allah gönlüne göre versin canım benim ya. Umarım en güzelleri kısmet olur sana.olumunekankayizsmile

karar verdim kızlar az buçuk dikiş elimden gelirken güzel güzel duvağımı dikeyim, kesemi de dikeyim ooooohhhhh misler gibi, hem niye canımı sıkıyorum değil mikaydirigubbakcemile5

heh şöylee kaydirigubbakcemile3 Kesinlikle öyle cnm elindende geliyorsa hiç sıkma canını sen istediğin gibi yaparsın hemde sositososito

Bu arada kızlar, Linens'te %50 indirim olacakmış nevresimlerde birkaç güne kadar.. Bazı mağazalarında başlamış bile diğer şehirlerde.Haberiniz olsun. Ben bir bakacağım o kadar nevresim aldım ama hala gözüm nevresimlerde.

İnşallah cnm hepimizin gönlüne göre olsun inşallah kolaylık duası okuyorum sürekli kaydirigubbakcemile3 Cnm ayakkabı işini ne yaptın ?

Aminnn canım inşallah. Aaaa ben de bulayım o duayı netten .Henüz almadım canım ya. 4 ağustostaki provama ayakkabımla gitmem gerekiyor. Bakacağım bakalım her yere. Sen ne yaptın?eyvahedigeldismile

Aminnn canım inşallah. Aaaa ben de bulayım o duayı netten .Henüz almadım canım ya. 4 ağustostaki provama ayakkabımla gitmem gerekiyor. Bakacağım bakalım her yere. Sen ne yaptın?eyvahedigeldismile

Ben hemen msj attım sana özelden lep demeden leblemi hesabı kaydirigubbakcemile3 uzun çarşıya baktım bende bi kaç dükkana pek içime sinen olmadı çark caddesinde migrosun sırasında bi ayakkabıcı varya adını bilmiyorum :)) orda beğendim bir 2 model.. Sonrada giyebiliyim istiyorum.. hemde 65tl dedi :)

Gördüm canımcım, kısacıkmış yahu ben de uzun bir şey zannettiydim de istemedim sendenkaydirigubbakcemile3 Sağ olasın tekrar. Ben de öyle bir kere giyip kenara atacağım bir ayakkabı istem,yorum. Senin de dediğin gibi daha sonra da giyebileceğim bir şey olacak. Bakınmaya başlarım ben de burda artık. Uygun demişler, 65 bir şey değil ya. Rob'a mı baktın canım?

Evt kısacık hemen ezberlemişsindir bile kaydirigubbakcemile3 Rica ederim birbirimize faydamız dokunsun işte opuyorumnanaktan.. yazın kotlarımızla falan giyeriz çok hoş olur birde beyaz çanta alıveririz tamam işte ohh mis kaydirigubbakcemile3 Evt banada çok uygun geldi çok hoştu hemde Rob' da baktım pek model yoktu ordaki bayan gelir dedi acelem yok die öyle göz gezdirdim zaten şimdi ramazanda daha bile ucuzlar cnm bence kaydirigubbakcemile3

Sağ olasın canımolumunekankayizsmile
Evet evet aynen çok güzel olur. Gerçi beyaz ayakkabı kullanmayı beceremiyorum ben pek ya, oraya buraya çarpıveriyorum hemen çiziliyor sonra:gitme:
Benim 4 ağustosa kadar almam lazım ama ya, ramazanı bekleyemem ki. Hemen de başlamam lazım bakmaya, zor karar verenlerdenim ben malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…