• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

seper derler ya öyle olur inşallah canım
kızlar nişanlıma kızdım bugün gitti sanki her şeyimiz hazır olmuş gibi araba almaya kızayım mı tepki vereyim mi, ne dersiniz?

kızlar nişanlıma kızdım bugün gitti sanki her şeyimiz hazır olmuş gibi araba almaya kızayım mı tepki vereyim mi, ne dersiniz?

bilmiyorumkismile bence kızma ama konuş sakince neden böyle bişey istediğini flan sor düğün üstü sıkışırız yuvamızı kuralım gidip beraber alırız flan de ama eğer çok zenginse alsın gelin arabanız olur boshayallersmile

Benjamin_ipek, sirkencubin+

selam kızlar ben geldim

lepicim gelin çiçeğin çok güzelmiş.Ben de renkli düşünüyorum da etrafımdakılere biraz tuhaf geliyor.Nişanlım destek veriyor ama.Sanırım beyaz çiçeklerin arasına ya pembiş ya da krem rengi çiçekler yerleştirtcem

mesela,

canli-beyaz-renkli-gelin-cicek-modeli.jpg

selam ruzgarr bence de iyi düşünmüşsün daha soft renkler tercih etmek gerek malum elalemin ağzı torba değilki büzesin kaydirigubbakcemile3

bence de sakince nedenini sorman en akıllıcası olur canım.Öyle çok sıkmaya gelmiyor bu erkekler :olmaz: Düğün masraflarını göze alarak kendi hesabını yaparak almaya karar vermiştir heralde canım

selam ruzgarr bence de iyi düşünmüşsün daha soft renkler tercih etmek gerek malum elalemin ağzı torba değilki büzesin kaydirigubbakcemile3

selam canım, zaten laf vermemeye çalışıyorum kimseye:) kendi gönlüme göre yapsam bi dert yapmasam bi dert... En iyisi böyle orta yolu bulmak.Her kafadan bir ses çıkıyor bazen çok bunalıyorum

bende çok beğendim gelinlikle beraber düşününce saflık ve masumluğu hatırlattı bana..

çok güzelmiş cnm ama benım bı fıkrım var el çiçeğimi kendım hazırlamak ıstıyorum gereklı malzemeler bakıcam begendıklerımı alıcam degısık olsun istiyorum tabı sadece fikir tüllerle süslemesinide gelınlıkcımle bırlıkte yapıcam

çok sıkışmayacağız ama ne gerek vardı düğün önü deyince ben nişanlımı kendi arabamda gezdiririm diyor gelin arabamızı kendi sürmek yıllardır hayaliydi zaten bu yüzden çok sesimi çıkaramıyorum ya. bilmiyorum hele bi gelsin belki kendimi tutamam söylenirim bir iki :mymeka:

Benjamin_ipek, sirkencubin+

selam kızlar ben geldim

lepicim gelin çiçeğin çok güzelmiş.Ben de renkli düşünüyorum da etrafımdakılere biraz tuhaf geliyor.Nişanlım destek veriyor ama.Sanırım beyaz çiçeklerin arasına ya pembiş ya da krem rengi çiçekler yerleştirtcem

mesela,

canli-beyaz-renkli-gelin-cicek-modeli.jpg

25631
kızlar bu nasıl?

ikincisine bayıldım canım
eğerki renkli istiosan
çok cırt olmayacak
göze batmayacak renkerle yönel derim
tozz pembe gibi
yada bu eşkilde aralara yeşil tonlu yapraklar tomurcuklar kattır
bana şuan kimse bişi demio
sanırsam uyuz olduğumdan tepkilerimi biliolar hehe:d
ama nişanlım bana destek istediğin gibi yap dio kime ne milletten dio
ben de aldım toz pembe çiçeklerimi
bu tomurcuklardan da bulursan belkim eklerim aralarınaboshayallersmile
bende çok beğendim gelinlikle beraber düşününce saflık ve masumluğu hatırlattı bana..

selam canım, zaten laf vermemeye çalışıyorum kimseye:) kendi gönlüme göre yapsam bi dert yapmasam bi dert... En iyisi böyle orta yolu bulmak.Her kafadan bir ses çıkıyor bazen çok bunalıyorum

öyle canım doğru ama hayalindekini yaşa derim yani bu içine sinmezse de yaptırma bir az çılgınlık yapabilirsin ama beyaz + pembe ya da beyaz + ..... daha hoş oluyor bence de olumunekankayizsmile

ay tekrar baktım bu tomurcuklardan istiyorum
nerde vardır acabaasempatiksalakcinni

aaay canim ellerin dert görmesin cook güzel bunlaaar:asigim:
heleki sondaki beyaz..

ya kizlar nikahdada istiyorum ben..abez olmaz dimi:uhm:

Back