• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Lepik google görsellerde dalya organzeye baktım benim kumaşıma çok benziyor. Benimkine de vual şifon ya da vual organze deniliyormuş terzim öyle söyledi. Ne organzeler kadar sert duruşlu ne de şifon kadar uçuşuyor. Tok bir şifon sanki.

drape gelniliğin üst kısmında kullanılıyor pile pile katlanmış oluyor ya kumaş düzenli ya da düzensiz.. İşte onlara drape deniyor. Kumaş türlerinden ben de pek anlamıyorum. Benim siparişini verdigim gelinlik şifondan dikiliyor.

Teşekkür ederim canım çok rahatladım şimdi birazdan örnek gelinlik ekliycem siz bana söyleyin kaydirigubbakcemile3

Hannecim missimizde gelmiş bende sizi yalnız bırakmayayım dedim olumunekankayizsmile

lepim inş bende anlayacağım bu işlerden boshayallersmile

herkese günaydın kızlarrrrrrr

lepi cim çiçeklerine bayıldımmmm şans getirsinler sana.

sirkencubin cim malum sen de ankaradasın :D eğer öle çiçeklerden bulursan bana da buradan haber verir misin?????

gelinlik siparişleri verenlere de hayırlı olsun

öpüldünüzzzzzz

Teşekkür ederim canım çok rahatladım şimdi birazdan örnek gelinlik ekliycem siz bana söyleyin kaydirigubbakcemile3

Hannecim missimizde gelmiş bende sizi yalnız bırakmayayım dedim olumunekankayizsmile

lepim inş bende anlayacağım bu işlerden boshayallersmile

İyi yapmışsın tatlımolumunekankayizsmile. Nasılsın görüşmeyeli? Bu arada pinky yatak tepsisini nerden aldım demişti canım? Bun design mi demişti?

herkese günaydın kızlarrrrrrr

lepi cim çiçeklerine bayıldımmmm şans getirsinler sana.

sirkencubin cim malum sen de ankaradasın :D eğer öle çiçeklerden bulursan bana da buradan haber verir misin?????

gelinlik siparişleri verenlere de hayırlı olsun

öpüldünüzzzzzz

Elbette tatlım mutlkaa haber veririim. Haftaya uygun olduğumz bir ara ulusta suluhan çarşısına gidecez nişanlımla. Kapım için süs alacaz. Pazar akşamı bir arkadaşımın düğününe katılmıştım o gelin çiçeğini moda çarşısından aldığını söylemişti ama hiç gidip bakmadım.

Elbette tatlım mutlkaa haber veririim. Haftaya uygun olduğumz bir ara ulusta suluhan çarşısına gidecez nişanlımla. Kapım için süs alacaz. Pazar akşamı bir arkadaşımın düğününe katılmıştım o gelin çiçeğini moda çarşısından aldığını söylemişti ama hiç gidip bakmadım.

hmm moda çarşısı.doru ya aklıma gelmedi ben bi sorim benim gelinlikçiye o bana vermeyecekse -çünkü aksesuralrı beraber seçeriz demişti-ben bi bakim oraya haberleşiriz o zman neredr güzel bulursak.bi de suluhan da cici şeyler varsa onu da söleee :D

kızlar kına gecesi için ne giyeceksiniz ayarladınız mı? Bizimkiler diktirelim diyorlar. Abiye bakabileceğim bilidğiniz web siteleri var mı?

inşallah jean:))))

ozzy teşekkrüler canım
çiçeği beğenen herkese çok teşekkürler:kedi:
daha daha güzelleri sizlerin olsun
ben örnek amaçlı koydum fiyatı bilin
kimsenin cebinden fazladan para çıkmasın:))

sirkeciibun bakıom hemen kumaşına ahatta gittiğimde sorarım
merak ettim

hmm moda çarşısı.doru ya aklıma gelmedi ben bi sorim benim gelinlikçiye o bana vermeyecekse -çünkü aksesuralrı beraber seçeriz demişti-ben bi bakim oraya haberleşiriz o zman neredr güzel bulursak.bi de suluhan da cici şeyler varsa onu da söleee :D

suluhana çok küçükken gitmiştim hayal meyal hatırlıyorum hep incik boncuk çiçekler filan vardı. Annemin dediğnie göre değişmemiş hala aynıymış. Çiçeğinin gelinlikçiye bırakma sen bak araştır seç.

İyi yapmışsın tatlımolumunekankayizsmile. Nasılsın görüşmeyeli? Bu arada pinky yatak tepsisini nerden aldım demişti canım? Bun design mi demişti?

sağol hannecim iyiyim sen nasılsın?saat 3 te bi dersaneyle iş görüşmesine gideceğim canım pinky limango dan almış sürekli geliyor siteyi takip et dedi ben limangoya baktım bugün yine aynı şeyler gelmiş days in colors flan hepsi aynı ama o tepsi gelmedi gitti :1ninca:

inşallah jean:))))

ozzy teşekkrüler canım
çiçeği beğenen herkese çok teşekkürler:kedi:
daha daha güzelleri sizlerin olsun
ben örnek amaçlı koydum fiyatı bilin
kimsenin cebinden fazladan para çıkmasın:))

sirkeciibun bakıom hemen kumaşına ahatta gittiğimde sorarım
merak ettim

bu hazırlık süresince en korkulan şey zaten para hep en kaliteli en ucuz arıyoruz deli olacağız yakında sempatiksalakcinni birde bazı insanlar sırf evlilik diye daha çok para kopartmak istiyor kuaförler flan dahil :umursamaz:

sağol hannecim iyiyim sen nasılsın?saat 3 te bi dersaneyle iş görüşmesine gideceğim canım pinky limango dan almış sürekli geliyor siteyi takip et dedi ben limangoya baktım bugün yine aynı şeyler gelmiş days in colors flan hepsi aynı ama o tepsi gelmedi gitti :1ninca:

Bol şans canım görüşmen iyi geçer inşallah.
Senin için sordun canım. Bir indirim sitesinde gördüm de bun design indirime girecekmiş. Tepsi var mı indirimde bilmiyorum ama sana haber vereyim dedim. Markyı öyle hatırlıyorum yanılıyor da olabilirim ama...

şifon gelinlik şöyle aşağı doğru düz inen A şeklinde gelinlikler gördüğüm kadarıyla kaydirigubbakcemile2
dalya organze tül gibi ipekli tüle benzettim sirkencubinin dediği gibi vual organzeyle aynı gibi

Allah kolaylık versin zor işler

Bol şans canım görüşmen iyi geçer inşallah.
Senin için sordun canım. Bir indirim sitesinde gördüm de bun design indirime girecekmiş. Tepsi var mı indirimde bilmiyorum ama sana haber vereyim dedim. Markyı öyle hatırlıyorum yanılıyor da olabilirim ama...

olumunekankayizsmile ay canım benim teşekkür ederim bi bakayım bende valla ilk çeyiz eşyam o olacak sanırım.

Dilsadonder günaydın canım naber? opuyorumnanaktan

şimdi baktım drapeli bir yerde büzgü ve hareketlilik varsa o demek oluyor sanırım dimi?
ben bunu beğeniyorum sanırım bu da mı drapeli kaydirigubbakcemile2

Evet jean büxzgülere drape deniliyor. Eklediğin gelnilik çok şıkmış. göğüs altında çok az drape var sanırım dimi?

evet canım bende bu tarz gelinlikleri seviyorum birde hileli bu gelinlik bele doğru drapeler toplandığı için eğer göbüşünüz varsa saklıyor göbek belli olmuyor bu tarzlarda :1hug:

Back