• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ben de netten vermicem siparişi zaten davetiyecilerde her marka oluyordur sanırım değilmi bilemiyorum ama beğenip gidip bakıcaz öle bastırıcaz biz de tatlım

arkadaşlar ya hangi hatla görüşüyorsunuz nişanlılarınızla
zaten elimiz sıkışık evleneceğizz
bir sürüde cep telefonu için para ödüyoruz
hangi hattı kullanıyorsunuz
ben değiştirmeyi düşünüyorum
evlendikten sonra ailelerimizle daha çok görüşeceğimiz için uygun bir tarife olmalıbilmiyorumkismile

Bizde vodafone un 55 tl lik kampanyasındayız... Kendi arasında sınırsız diğer operatör ve sabit hatlara da bedavası var... Süpper oluyor yani... Gerçi bu tarifenin aynısı kamuda yarı fiyatına bi kamulu varsa onun tarifesinden yararlansanız güzel olur... Biz bi denk getiremedikte...

hoşgeldin tatlım hayırlı olsun merakla bekliyoruz fotoları

ayy canım sağol, hoşbuldumm hatta dur bak şimdi de bakabilirsiniz.. hürriyet emlaktan buldum :) ekliim linki
..Hürriyet Emlak : Kiralık Konut İlan Detayı - Kiralık | Apartman Dairesi | İzmir | Balçova | Teleferik | 850 TL | 130 m2 | 3 oda | 1 salon | kolej of.gay.SIFIR jeotermalli daire | 10374-678 | 06.07.2010

işte bu inşallah olucak evimiz

ben de netten vermicem siparişi zaten davetiyecilerde her marka oluyordur sanırım değilmi bilemiyorum ama beğenip gidip bakıcaz öle bastırıcaz biz de tatlım

valla canım biz ilk gittiğimiz yerden yani koza davetiyeden verdik siparişi.. ama bilmem ki bulabilir misiniz?

ayy canım sağol, hoşbuldumm hatta dur bak şimdi de bakabilirsiniz.. hürriyet emlaktan buldum :) ekliim linki
..Hürriyet Emlak : Kiralık Konut İlan Detayı - Kiralık | Apartman Dairesi | İzmir | Balçova | Teleferik | 850 TL | 130 m2 | 3 oda | 1 salon | kolej of.gay.SIFIR jeotermalli daire | 10374-678 | 06.07.2010

işte bu inşallah olucak evimiz

valla canım biz ilk gittiğimiz yerden yani koza davetiyeden verdik siparişi.. ama bilmem ki bulabilir misiniz?

çok güzelmiş canım Allah sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah

yeni gelen kızlar hoşgeldiniz... listemizin en son hali buydu.. var mı yeni gelen gelinler??olumunekankayizsmile

:nazar:10 Ağustos 2010 PeriKizi2010 Nikah

:nazar:2 Eylül 2010 papatya2507 Nikah

:nazar:2 Eylül 2010 H_E_A_V_E_N Nikah

:nazar:8-10 Eylül 2010 selcan Düğün

:nazar:11 Eylül 2010 bol Düğün

:nazar:11 Eylül 2010 enimse Düğün

:nazar:11 Eylül 2010 TUYA Düğün

:nazar:12 Eylül 2010 DaMla Düğün

:nazar:12 Eylül 2010 ceyda_1984 Düğün

:nazar:13 Eylül 2010 ozzy_mim Düğün

:nazar:14 Eylül 2010 dilsadonder Düğün

:nazar:14-18 Eylül 2010 duuyyygggguuuu Düğün

:nazar:17 Eylül 2010 gulse84 Düğün

:nazar:17 Eylül 2010 delicious_77 Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 FE.OZ Nikah

:nazar:18 Eylül 2010 gul1984 Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 ruzgarr Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 sedaemra Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 ashkmelegi Nikah

:nazar:18 Eylül 2010 luxxor Nikah

:nazar:19 Eylül 2010 undomiel Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 dilek_36 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 elvin06 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 sereia Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 Honest Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 asiasena Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 papatya2507 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 HayaL61 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 tomrukceylan Nikah

:nazar:19 Eylül 2010 delicious_77 Nikah

:nazar:19 Eylül 2010 hanne54 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 ysmnmawi Düğün

:nazar:19-23 Eylül 2010 elizhaa Düğün

:nazar:23 Eylül 2010 clementine212 Düğün

:nazar:24 Eylül 2010 ayazz Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 Hatige Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 sirkencubin Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 miss_curious Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 SBNM Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 soulmate84 Nikah

:nazar:25 Eylül 2010 luxxor Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 cigdemkok Düğün

:nazar:26 Eylül 2010 mvldas Düğün

:nazar:26 Eylül 2010 BtL Düğün

:nazar:26 Eylül 2010 papatya.06 Düğün

:nazar:26 Eylül 2010 izmirim_ Düğün

:nazar:29 Eylül 2010 hilaal Düğün

:nazar:2 Ekim 2010 bhr20 Düğün

:nazar:2 Ekim 2010 H_E_A_V_E_N Düğün

:nazar:3 Ekim 2010 lepi Düğün

:nazar:3 Ekim 2010 pelerinli Düğün

:nazar:3 Ekim 2010 cilek Düğün

:nazar:3 Ekim 2010 sukut Nikah

:nazar:4 Ekim 2010 meltem_d83 Düğün

:nazar:8-10 Ekim 2010 dyyser Düğün

:nazar:8-10 Ekim 2010 dkb Düğün

:nazar:10 Ekim 2010 MELTEMRE Düğün

:nazar:10 Ekim 2010 kanatsiz_angel Nikah

:nazar:16 Ekim 2010 jasmin27 Düğün

:nazar:16 Ekim 2010 perimsin Düğün

:nazar:17 Ekim 2010 zeynep_ist21 Düğün

:nazar:17 Ekim 2010 fersoy85 Düğün

:nazar:23 Ekim 2010 bebikyüzlü Düğün

:nazar:23 Ekim 2010 NektaR Düğün

:nazar:23 Ekim 2010 mayaiolp Düğün

:nazar:30 Ekim 2010 emel_1988 Düğün

:nazar:30 Ekim 2010 emili07 Düğün

:nazar:30 Ekim 2010 PeriKizi2010 Düğün

:nazar:7 Kasım 2010 msore Düğün

hihoyyyt yaşasın eylül & ekim gelinleri hihoyyyt

liste baya hareketlenmiş aynı şekilde sayfada.Baya uzun süredir yoktum benim düğünüm buyuk bi ihtimal nikaha dönebılır bilmiyorum bi degısıklık olursa bildiririm

Bizde vodafone un 55 tl lik kampanyasındayız... Kendi arasında sınırsız diğer operatör ve sabit hatlara da bedavası var... Süpper oluyor yani... Gerçi bu tarifenin aynısı kamuda yarı fiyatına bi kamulu varsa onun tarifesinden yararlansanız güzel olur... Biz bi denk getiremedikte...

canım babamdan dolayı kamu hattı alabiliriz ama
vodofonun kamu tarifesi sadece kamulularla indirimli diğerleri ile baya az dakikası
kamuda bi ben bi eşim olur herkeste yokkibilmiyorumkismile

aveanın kamusu cazip geliyo ama sizinde önerilerinizle hattımı değiştiricem
öyle ya yemek yaparken annemizi ararız özleriz ararız kardeşlerimizi filan
eskisi gibi olmaz insan özlem duydukça aramak ister

Merhabalar kızlar. (Kaç günden beri giremiyorum, yok sayfaya erişilemiyor yok bakımda) Ama yine de bayağı muhabbet etmişsiniz. Geçmişe bakayım azıcık merak ettim.
Bu arada bugün kayınvalidemler geldiler. Yemeği bizde yedikten sonra mobilyalarımızı almaya gideceğizzz.

Güzelim vodafone un tarifeleri daha cazip gelmişti bize... Vodafone un dışındakilerle 750 dk konuşturan tarifesi de var ama epey bi pahalıya geliyo ölede...

Bence vodafone un 55 tllik kampanyası olursa annene de bi vodafone hat alırsın aranızda bedava konuşursunuz... Kardeşlerinle felanda operatör uymazsa diğer operatör hakkını kullanırsın...

Fark ettim :) Geceleri ayakta gündüz uyuyor oluyorum ben...Ben de beyz esyaları aldım ıste fırın ve ocagım yok ankastre olabılır dıye almadım.Küçük çeyizlerde hazır.Yatak odamıda aldım.Şu an gelinliğim yok birde ev... Kına için kırmızı mı alacaksın elbiseni? Bindallı aldım ama benimde elbisem yok henüz boshayallersmile

Benim bindallım hazır canım, elbise alıcam bi de kına için. Kına yakılırken bindallı giyinicem.

Kızlar burdayım bende ama ölüyorum karnımın ağrısından :sinifsinif:yatıyorum o yüzden ara sıra gelip bakıyorum konuşulanlara yerimseniben

Geçmiş olsun canım, majezik iç bişeyin kalmaz. opuyorumnanaktan

kızlar bana yardım edin sizce hangi davetiye

Bence de 5. davetiye tatlım. boshayallersmile

Öğleden sonra gelnilk provam var kayınvalidem vegörümcem de geliyor kızlar bana şans dileyin her şey yolunda gitsin ortam pek gerilmesin olur mu?

Bol şanslar canım. Kulaklarını birazcık tıka. sempatiksalakcinni

arkadaşlar ya hangi hatla görüşüyorsunuz nişanlılarınızla
zaten elimiz sıkışık evleneceğizz
bir sürüde cep telefonu için para ödüyoruz
hangi hattı kullanıyorsunuz
ben değiştirmeyi düşünüyorum
evlendikten sonra ailelerimizle daha çok görüşeceğimiz için uygun bir tarife olmalıbilmiyorumkismile

Benim nişanlım arar beni sürekli, faturalı onun Turkcell. Benim kontörlü, aylık belli bi ücret ödeyip her yöne belli bir süre konuşabiliyor.

selam kızlar ben geldiiimm opuyorumnanaktan

salı günü ev bakmaya gittik kızlar cem ile.. ayaklarımıza kara sular indi ama sanırım nihayet bir ev bulduk.. bugün kısmet olursa kontrat yapmaya gidicez kaydirigubbakcemile2 size de evimin ilkfotoları artık yarın eklerim olumunekankayizsmile

bu arada yine geçmişi okumaya üşendim eyvahedigeldismile yeni gelen gelinimiz var mı aramızda??

Hayırlı olsun canım. Sende evi tutuyosun demek, inşallah bizde gönlümüze göre bi yer buluruz. opuyorumnanaktan

Hayırlı olsun canım. Sende evi tutuyosun demek, inşallah bizde gönlümüze göre bi yer buluruz. opuyorumnanaktan

canım bakalım bu akşam belli olucak işte.. saat 18.30 da gidicez kontrat yapmak için ama bi ev daha bulmuş Cem. önce ona bi bakalım dedi. onun kirası 700TL'ymiş.. şimdi tutma hayali içinde olduğumuz evin kirası 800TL de maalesef acayip pahalı bir muhitte oturucaz Cem'in inadı yüzünden.. bakalım inşallah evlendikten sonra kendimizi toparlarız da hemen kendi evimizi alabiliriz.

canım bakalım bu akşam belli olucak işte.. saat 18.30 da gidicez kontrat yapmak için ama bi ev daha bulmuş Cem. önce ona bi bakalım dedi. onun kirası 700TL'ymiş.. şimdi tutma hayali içinde olduğumuz evin kirası 800TL de maalesef acayip pahalı bir muhitte oturucaz Cem'in inadı yüzünden.. bakalım inşallah evlendikten sonra kendimizi toparlarız da hemen kendi evimizi alabiliriz.

ay inşallah allahım evi olmayan herkese en kısa zamanda ev almayı nasip eder çok istiyorum bende kendi evimin olmasını bu 800 tl lik ev baya güzel gözüküyo tatlım ama pahalıymış gerçekten.

selam kızlar ben geldiiimm opuyorumnanaktan

salı günü ev bakmaya gittik kızlar cem ile.. ayaklarımıza kara sular indi ama sanırım nihayet bir ev bulduk.. bugün kısmet olursa kontrat yapmaya gidicez kaydirigubbakcemile2 size de evimin ilkfotoları artık yarın eklerim olumunekankayizsmile

bu arada yine geçmişi okumaya üşendim eyvahedigeldismile yeni gelen gelinimiz var mı aramızda??

selam canım.. evi bulmana çok sevindim hayırlısı olsun. bekliyoruz fotoları opuyorumnanaktan
biz de pazartesi emlakçıyla görüşmeye gideceğiz. yarın gelinlik provam var. hafta sonu da annemler memlekete taşınacaklar. eşyaları koliliyoruz 3 gündür. ev bulana kadar da nişanlımın evinde kalacağım. nasıl geçecek bakalım :))

Merhaba kızlaar nasılsınız görüşmeyeli? undo tutun mu kız evi yoksam? hayırlı uğurlu olsun inşallahhkaydirigubbakcemile5

undomiel canım evi çok beğendim.
Fiyatı pahalı geldi ama İzmir gibi bir yer için..Ablamda İzmir karşıyaka/ Postacılar semtinde oturuyor ev çok büyük kullanışlı yeride gayet güzel sanırım 600 e oturuyorlar..İyice bir araştır canım bu zamanda paranın değeri çok..
Aradaki para ile mutfak masrafını çıkarırsın..

ya kızlar ben bişi sorcam düğün için ağda yaptırmayı düşünen var mı kuaföre

Back