• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Kızlar size bir bilgi vereyim. Dün ben de halılara baktım bir çok halı çeşidinin olduğu bir halı mağazasında. Hani halıyı ilk aldığımızda hav tüylerini belli bir süre salar ya etrafa. O durum royal in ve piere caedin in halılarında yokmuş.

ayy canım yaa keşke daha önceden bilgim olsaydı yaa

Kızlar size bir şey danışacam. Siz yatak odası takımınızı alırken yataklarınızı ayrıca baza başlık yatak olarak mı aldınız yoksa takımın karyolasını mı aldınız? Ayrıca baza yatak başlığı yatak alındığında bilirsiniz yerden yüksek olur biraz.Ben bizim evde annemlerinkini ölçtüm yerden 60 cm yüksek çıktı. Eğer baza aldıysanız takımın komidinlerini nasıl uydurdunuz? Ya da yatağın orjinal karyolasını aldıysanız yerden alçak ve kenarlarında çıkıntıları oluyor ya ona uyku seti ve yatak örtüsünü nasıl sermeyi düşünüyorsunuz? Dün sırf bu yüzden alamadım :SS Yardımlarınızı bekliyorum.

Ben bunu hiç detaylı düşünmemiştim. Baza ve yatağı ayrı bir yerden aldım..Yatak başlığı uymaz mı dersiniz???Ayyyy öyle olduğunu düşünmek bilem istemiyorummmmmakannehir

olsun tatlım sen işine bak bizde tam gaz hazırlıklara devam ediyoruz ben dün halı ve perdelerimi halletdim günlük kullnmak için küçük tencere takımı aldım 3lü. bugünde avizeleri bakıcaz çok az kaldı artık[/QUOTE

Çalışkan gelin maşallah :)) hayırlı olsun hepsii.. Biz de dün nihayet nikah için gerekli olan kan tahlilimizi yaptırdık.Nişanlım için biraz zor oldu fobisi olduğu için ,tansiyonu 7 - 3 e düştü :sinifsinif: .. neyse ki toparlandı sonra..

Arkadaşımın çeyizi için ona 3lü fırın tepsi aldım .Sordum eksiği ne varsa onu almak istedim engüzeli ..
Bugün de gidip bi çeyizine bakcam neler varmış ,eksiklerimi daha iyi görebilcem..Çok eksik var daha tabi
boshayallersmile

Bazalı olması benim çok işimi görecek. Çünkü evim küçük bazanın altı dünyanın kalabalığını alır. Bi deuyku setini kullanmak istiyorum günlük kullanımda çok pratik olur. Yorganı kapat yatak düzgün olur. Bir de etrafımdaki herkes karyolasını atıp baza alıyor hep kullanışı sebebiyle. Ama biyandan ben de sizler gibi herşey gördüğüm gibi orjinal olsun istiyorum.

Bu arada mobilyalarını hala almamış olanlar varsa. Lazzonide % 30 a varan indirim var ay sonuna kadar.. Kışın çok yüksek fiyatlarla gördüğümüz takımlar şimdi daha makul olmuş. (Yani burda sitelerdeki mobilyacılarla kıyasladığımda).

kızlar dün halılarımla perdelerimi baktık çok hoşuma gitdi yerleşince fotosunu çekip eklicem sizlerde inşallh begenirsiniz
gül ğmmmm sen var ya sonradan açıldın ne bu hız tatlım seninkinin başına taş mı düştü :D
yoksa sen mi vura vura yola getirdin heheheh şaka bi yana hayırlı olsun canımm nazar değmesin maşallah

Kızlar size bir şey danışacam. Siz yatak odası takımınızı alırken yataklarınızı ayrıca baza başlık yatak olarak mı aldınız yoksa takımın karyolasını mı aldınız? Ayrıca baza yatak başlığı yatak alındığında bilirsiniz yerden yüksek olur biraz.Ben bizim evde annemlerinkini ölçtüm yerden 60 cm yüksek çıktı. Eğer baza aldıysanız takımın komidinlerini nasıl uydurdunuz? Ya da yatağın orjinal karyolasını aldıysanız yerden alçak ve kenarlarında çıkıntıları oluyor ya ona uyku seti ve yatak örtüsünü nasıl sermeyi düşünüyorsunuz? Dün sırf bu yüzden alamadım :SS Yardımlarınızı bekliyorum.
tatlışkommm ben yatak odası takımıyla aldım.zaten modelin içindeki bazaydı benim hem de öle yerden yüksekte değil yere bitişik bazalardan.eğer düşünürsen sitelerdeki kuzey mobilya.bak istersen.
bi de canım senin o dediğin halıcı nerede??????

olsun tatlım sen işine bak bizde tam gaz hazırlıklara devam ediyoruz ben dün halı ve perdelerimi halletdim günlük kullnmak için küçük tencere takımı aldım 3lü. bugünde avizeleri bakıcaz çok az kaldı artık
az kalmış tabeeeeeee :D muck

biz de kızlar avizeleri aldık mutfak masasını yatağı aldık.mobilyalar beyaz eşyalar eve geldi ama tabi daha poşetleri açılmadan duruyor öle.bi perde ve halı kaldı bi de ben çalışma odasına kitaplık istiyorum.bi de o var şimdilik.ramazan girmeden evi de yerleştirdik mi amannnnnnnnnn tutmasın kimse bizi :Dkaydirigubbakcemile2 ankara da halıcı ve kitaplık alabileceğim bi yer önerennnnn????????
ha bi de bugün ilk gelinlik provama gidiyorum dantelimi fln sececeğiz :kedi:helecanlıyım :D

Son düzenleme:
olsun tatlım sen işine bak bizde tam gaz hazırlıklara devam ediyoruz ben dün halı ve perdelerimi halletdim günlük kullnmak için küçük tencere takımı aldım 3lü. bugünde avizeleri bakıcaz çok az kaldı artık[/QUOTE

Çalışkan gelin maşallah :)) hayırlı olsun hepsii.. Biz de dün nihayet nikah için gerekli olan kan tahlilimizi yaptırdık.Nişanlım için biraz zor oldu fobisi olduğu için ,tansiyonu 7 - 3 e düştü :sinifsinif: .. neyse ki toparlandı sonra..

Arkadaşımın çeyizi için ona 3lü fırın tepsi aldım .Sordum eksiği ne varsa onu almak istedim engüzeli ..
Bugün de gidip bi çeyizine bakcam neler varmış ,eksiklerimi daha iyi görebilcem..Çok eksik var daha tabi
boshayallersmile

saol canım aminn. geçmiş olsun nişanlınada biz nikahımızı düğün salonunda yaptırıcaz sanırım daha kesinlesmedi bende. bu hafta arkadasımın eşyalarını yerleştirmeye gidicem benim içinde çok iyi fikir olucak böyle yerleri önceleri hiç gitmezdim şimdi pek bi meraklı oldum :1:

saol canım aminn. geçmiş olsun nişanlınada biz nikahımızı düğün salonunda yaptırıcaz sanırım daha kesinlesmedi bende. bu hafta arkadasımın eşyalarını yerleştirmeye gidicem benim içinde çok iyi fikir olucak böyle yerleri önceleri hiç gitmezdim şimdi pek bi meraklı oldum :1:

biz de nikahı ne zaman nerede yaptıracağımıza karar veremedik henüz
canım..

gül ğmmmm sen var ya sonradan açıldın ne bu hız tatlım seninkinin başına taş mı düştü :D
yoksa sen mi vura vura yola getirdin heheheh şaka bi yana hayırlı olsun canımm nazar değmesin maşallah

tatlışkommm ben yatak odası takımıyla aldım.zaten modelin içindeki bazaydı benim hem de öle yerden yüksekte değil yere bitişik bazalardan.eğer düşünürsen sitelerdeki kuzey mobilya.bak istersen.

biz de kızlar avizeleri aldık mutfak masasını yatağı aldık.mobilyalar beyaz eşyalar eve geldi ama tabi daha poşetleri açılmadan duruyor öle.bi perde ve halı kaldı bi de ben çalışma odasına kitaplık istiyorum.bi de o var şimdilik.ramazan girmeden evi de yerleştirdik mi amannnnnnnnnn tutmasın kimse bizi :Dkaydirigubbakcemile2 ankara da halıcı ve kitaplık alabileceğim bi yer önerennnnn????????
ha bi de bugün ilk gelinlik provama gidiyorum dantelimi fln sececeğiz :kedi:helecanlıyım :D

evet canım sorma bir acıldık tam açıldık nişanlım 1gün beni çok üzmüştü çok agladım eve gidince oda aglamış dayanamamış beni öyle görmeye çok moralim bozuktu ya osıralar şimdi beni kırmamak üzmemek için üstüme titriyor bir dediğimi 2etmiyor saolsun ayy aşkım benim :asigim: yani sadce ufat tefek eşyalar kaldı agustasun ilk haftasıda gelinlik provam var herşey hazır gibi çok heyecanlı oluyor canım yaa hergün kabuslarda görmesem çok iyi olcak eyvahedigeldismile seninde hayırlı olsun canım eminim çok güzel bi gelinliğin olucak vede çok güzel bi gelin olucaksınkaydirigubbakcemile3

Canım biz eskişehir yolu üzerindeki halıcı ömere bakmıştık dün. Bİr de anse avm de halcızade var. Ordaki halılar da güzel duruyor.

merhaba kızlar nasılsınız topik düzeldi şükür neydi dün öyle. yeni eşyalar alınmış hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah ozz gelinlik provan varmış resimleri bekliyoruz diğer provalarda inşallah rüzgar nikah işlemlerini halletmişsin hayırlı olsun bende nikah fidanı siparişi vermiştim kargoya vermişler yarın elimizde olur inşallah pazartesi nikahımız var heyecanlıyım herşey güzel olur inşallah :lepi:

eminim herşey süper olur dilekcim.ileriki provalarda tabiki koyarım fotomuuu :D
sirkencubin cim o halıcı ömeri bildim eskişehir yolundaki aklımda olsun bnm de.opnun esatta da bi şubesi var.annem halılara hep oradan bakardı

merhaba kızlar nasılsınız topik düzeldi şükür neydi dün öyle. yeni eşyalar alınmış hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah ozz gelinlik provan varmış resimleri bekliyoruz diğer provalarda inşallah rüzgar nikah işlemlerini halletmişsin hayırlı olsun bende nikah fidanı siparişi vermiştim kargoya vermişler yarın elimizde olur inşallah pazartesi nikahımız var heyecanlıyım herşey güzel olur inşallah :lepi:

Dilekcim hayırlı olsun şimdiden canım...Resimlerini paylaşırsın artık..Nikah fidanıda nasıl oluyorr nikah şekeri gibi bişi mi??

canımcım bende istikbalden aldım.royal serisi siyah beyaz mobilya bazayıda siyah aldım.
ordaki adam hem karyola al dedi içinede baza koy dedi
hem çok pahalıya geliyor hemde hoş durmuyor
ben sadece baza aldım
gördüğüm bütün arkadaşlarda hep baza vardı eğreti duranıda hiç farketmedim
zaten yatak örtüsü kapatıyor bide ayaklı oluyor baza, bence kötü durmuyor canım ya
karyola alsan baza olmadan olmuyor baza büyük rahatlık.ikisini alsan hem yer işgali hem masraf ona vericeğin paraya başka ihtiyacını alırsın

canımcım bende istikbalden aldım.royal serisi siyah beyaz mobilya bazayıda siyah aldım.
ordaki adam hem karyola al dedi içinede baza koy dedi
hem çok pahalıya geliyor hemde hoş durmuyor
ben sadece baza aldım
gördüğüm bütün arkadaşlarda hep baza vardı eğreti duranıda hiç farketmedim
zaten yatak örtüsü kapatıyor bide ayaklı oluyor baza, bence kötü durmuyor canım ya
karyola alsan baza olmadan olmuyor baza büyük rahatlık.ikisini alsan hem yer işgali hem masraf ona vericeğin paraya başka ihtiyacını alırsın

canım ikisi birden masraflı olur gerçekten sadece baza daha kullanışlı bence bizde mobilyalarımızı bellonadan beğendik. baza alacağız başlığa uygun baza modeli vardı ikiside aynı takım olacak inşallah

eminim herşey süper olur dilekcim.ileriki provalarda tabiki koyarım fotomuuu :D
sirkencubin cim o halıcı ömeri bildim eskişehir yolundaki aklımda olsun bnm de.opnun esatta da bi şubesi var.annem halılara hep oradan bakardı

Benim halı için araştırmalarım yeni başladı. Ordaki halılar biraz daha farklı duruyor. Hiç bir yerde görülmemiş şeyler var. Bi de şark halı pazarı var yine eskişehir yolu üzerinde orda da farklı şeyler var gibi hiç gitmedim ama yolun düşerse oraya da bak.

Ben neden bir şey tamam işte budur diye hemen alamıyorum. Beğensem de bakabileceğim kadar bakıp araştırabileceğim kadar araştırıp öyle almak istiyorum. Öyle olunca da işin içine çok fazla ayrıntı giriyor ve o ayrıntılarda boğuluyorum :((

Back