2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ben bi günaydın diyeyim dedim aklıma geldin ondan bi bakem dedim fark burda:))))))))) neyse hadi kolay gele şeker

yaa ben hiç birşey yapamıyorum nikahtan sonra hızlanırız diye umuyorum

aynen tatlımm ya şu ev mevzusu çok uzadı bizde de.. hiç bişe yapmıyoruz bu ara.. cem'in de gıcıklığı üstünde.. hiç bişeye bakmıo... ev buluyorum bakarız gideriz görürüz dio.. allam gidicem ben halledicem sonunda...

selma kızlr napıyorsunu bakem özledim sizleri istanbuldayım ben mobilyamı aldım gelinligin modeli biliyonuz göstermiştim onu diktirecem kına kıyafetimi aldım çok begendim kına kıyafetimi bugün perdeleri filan halledece m sizlere sonra albüm yaparım hım hani benim isim listede bakim göremiyorum 3 gündür yokum unutuldum galibakaydirigubbakcemile

bizde daha ev tutmadık ev tutulunca hızlanır herhalde uzaktayız çok özlüyorum onusenağlama

aynen tatlımm ya şu ev mevzusu çok uzadı bizde de.. hiç bişe yapmıyoruz bu ara.. cem'in de gıcıklığı üstünde.. hiç bişeye bakmıo... ev buluyorum bakarız gideriz görürüz dio.. allam gidicem ben halledicem sonunda...

Tek siz bakarsanız bulmanız zor olur çevreye felan söyleyin..Onlar görür haber verirler size..Ayrıca Cem'in düşündüğü bişi vardır elbet niye uyus diyon kıs sevgülünelaelaelaelaelae Tek hallolmaz bu işlerrrrrr bekle partnerinibayanssulusmile

selma kızlr napıyorsunu bakem özledim sizleri istanbuldayım ben mobilyamı aldım gelinligin modeli biliyonuz göstermiştim onu diktirecem kına kıyafetimi aldım çok begendim kına kıyafetimi bugün perdeleri filan halledece m sizlere sonra albüm yaparım hım hani benim isim listede bakim göremiyorum 3 gündür yokum unutuldum galibakaydirigubbakcemile

canım olur mu öle şey listedesindir de kopyalarken bişiler yapmışımdır ben yine.. özür dilerim canikomm.. hemen söle de yazayım tarihii bu arada harikalar yaratmışsın canım.. zaman yaklaştıkça hazırlıklar da hızlanıyor

Son düzenleme:
Tek siz bakarsanız bulmanız zor olur çevreye felan söyleyin..Onlar görür haber verirler size..Ayrıca Cem'in düşündüğü bişi vardır elbet niye uyus diyon kıs sevgülünelaelaelaelaelae Tek hallolmaz bu işlerrrrrr bekle partnerinibayanssulusmile

hehehehe çok güldürdün beni yafuuu...:1::1: ayy inşallah düşünüyordur bişiler... bu arada geçen hafta kayınvalidemin yanındaydım ya... 1 hafta kafa dinledim ama arada ufak aksilikler çıktı.. mesela Cem'in kardeşi 12 yaşında.. Durup durup bişiler yumurtluyo kimsede dur çüş napıosun demio.. Adam eşşek kadar oldu her lafa atlıo.. Bi dur bakalım demi? Cumartesi davetiyeleri getirdi Cem.. Çocuk benim adım nie yazmıo die trip yaptı.. Sonraki bomba fenaydı ama.. Bebek mevzusu konuşuoduk Cem ile sahilde sonra ismi şu olsun bu olsun die kıkırdıoduk birden atladı "Hayır adı can olucak dedi.. Hem babasının ismiymiş hemde onun isminde varmış Can adı..." Durdum sabır dedim kendi kendime sonra bi da asöledi.. Bak canım dedim, o bebek olacağı zaman 9 ay karnımda taşıyacak olan benim, bebeği yapacak olan da abin bırak da o kararı biz verelim dedim... Ohh rahatladım ya..

Bu arada sanırım izmirdeki bütün emlakçlara haber verdim sanırım.. ama bizim ev baktığımız yer bi acayip.. Neyse bulucaz ya, inanıyorum kaydirigubbakcemile4

undomiel tşk canım listede kendimi gördüm anneme de gösterdim duygulandı ağladı ne çabuk büyüdün küçüğümsün benm dedi çok duygulandık zor olacak ayrı yaşamak :gitme:

aşk melegi canım şimdi bakabildim modelleri birkaçtane begendik ama canım alıntı yapamadım

gül canım beğendiğin resim üzerine sağ tıkla ,orda resim bilgilerini göster yazıyor ona tıkla.Sonra sonu JPG ile biten yazıyı kopyalayarak alıntı yapabilirsin..

canım hayırlı uğurlu olsun güle güle giy ne zaman düğün? evim tutuldu mobilyalarım alındı ama ustalar var evde ev sahibi laminant,amerikan kapı,boya, çelik kapı,mutfak dolabı nı sıfırlıyor salı günü gelecekmiş mutfak dolabım camlar pvc oldu, lavabo ve banyo taşlarını değiştiriyor ben evi yerleştirdikten sonra gelinlik işini hallederim diyordum çok mu ağırdan alıyorum sizce? herkes hazırlamış benim ne kına gecem için elbise ne de gelinliğim hazır :( ne diyorsunuz? hızlandırayım mı?14 eylülde düğünüm :sm_confused:
cnm bence gelinlik işini hızlandır biraz benim düğün tarihim 17 eylül. evim yeni yapıldığı için herşeyi bitti laminantlar kapılar avizelerim bile takıldı :dance: bi tek mutfak dolaplarım var onlar içinde bu gün gidiorum. tüm hazrlıkları ramazana kadar bitirmek istiyoruz kısmet olursa. hatta ramazan girmeden çeyizimde serilmiş olucak 8 ağustosta. bende erken sanıordum daha ama deilmiş eyvahedigeldismile ekim için bile bindallılar kiralanmış düşün yani. aceleye gelmesini istemiorsan hızlandır cnm

ya kızlar MSORE dan hiç hbr yok.geldi ben mi göremedim acaba?en son nişanlısıyla tartışmışt.nş önemli bişi yoktur yau

bu arada günaydın herkeslereeeeeeee

ayy canım yoktur bişe yaaa... pozitif düşünelim...

sana da günaydın canımmmolumunekankayizsmile

Selammmm kıssslaaaaar nasılsınız??? OZZY canım kalbin ne kadar temizmş geçmişe bi bakayımda öle yazayım ddm baktm adım geçmiş hemen yazayım dedim bu seferdealkisalkisalkisçok ösledim valla sizi işler o kadar yoğunki bi türlü fırsatım olmadı bide işyerinde cvp yazamıyorm üyelik adımı şifremi yazıyorm tekrar atıyo site benidelikafaduldenBugün raporluyum bademciklerm iltihaplanmş o yüzden evdeyim bende size bi bakiim dedimolumunekankayizsmile
Nişanlımla düzeldm çoook şükür:nazar:başı ben çektm heralde benden sonra malesef çoğumuz kavga etmş çiğdemcm ayrlmş bile hatta sanırım:bbo:amaaa barışmışlar geri çok mutlu oldum bi daha kimseler kavga etmesin inşallah....
Gülcüm gelinlik konusunda hiç üzülme ben boylu poslu bi gelin olarak söliim herkeste güzel duruyo yaa bu...pazar gün gelinlik denemeye gittim çok korkuyodm kilodan dolayı güzel olmaz die..Beğendiğimden deil ama ölesine en kabarığını giydm bnm üst kısımda sorun yok ama kalça maşallah:kedi:..Ama o bile o kadar güze durduki...Hatta nişanlıma fotoğrafı gösterdm çok beğendi o daopuyorumnanaktansizede göstermek istiodm ama bnm şarjm olmadığı için foto görümcemin telinde kaldı:gitme:...

Yani hiiç korkma öle kilolular için olan gelinlikler insanı bence daa kilolu gösteriyo,sen diktircekmisin alcakmısın bilmiyorm ama gönlünden nasıl bi model geçiosa ondan al..Bu arada snn tezgahtar salakmş...Ben gittiğimde kendi kendime dalga geçtm güldm oda bana abla sen kendini ne sanıyosn kimler kimler giyiyo bu gelinliği dedi moralimi düzeltti mesela...Yarında gelinlik için ilk provam var çook heyecanlıyımopuyorumnanaktan
Ben yine geçmişi okumaya devam ediim ara ara yorumlarımla dönerm geri hepinizi kocamaaaan öpüyorum...

Back