2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Tamam o halde kızalım sana yeri geldiğinde. Bakmaya başla canım, aklında bir şey olsa bile bambaşka bir şey beğenebiliyorsun. Ya da hayal ettiğin şeyi iyi taşıyamadığına kanaat getiriyorsun. Velhasıl kelam hiç düşünmediğin bir şey alıp çıkıyorsun gelinlikçiden
Valla bir gün karşılaşalım tanışalım bizzat canımcım
Ben Şengül Moda Evi'nde diktiriyorum. Belediyenin arkasında kalıyor. Göktaş pastanesine gelmeden. İş hanında, yukarı baka baka yürü sen Zaten Sakaya'daki gelinlikçilerin hemen hemen hepsi yukarılarda

[Aşkta gurur olmaz kızım. Söyle bakmaya başladığını nişanlına
(Var ya beni tanısan söylediklerimi hiç kaale almazsın, malesef ben de yapıyorum o lanet gururu)

Kızın tabi kızlar :oklava: sizin dediklerinizi annemden bile çok dinliyorum kaydirigubbakcemile3 İnşallah öyle olur çok korkuyorum beğenemiycem güzel bir model bulamıycam diye...Bencede tanışalım ne güzel çok yakınız hemde çarşıya pazara birlikte gideriz birlikte hallediceririz bütün işleri.. Hatta sen benden bir hafta önce evleniyorsun o arada benim işler yoğun olmazsa kına gecene düğüne bile gelebilirim.. Kendi kendimi davet ettim yalnız hemen sırnaşık şey Evt gözüm yukarlarda yürüyorum o yüzden hep bi gün toslıycam birine kaydirigubbakcemile3 Gurur konusunda bende sana kızarım ozaman terzi kendi söküğünü dikemez hesabı :1:

canım yaa geçmişe baktım üzülmüştüm ama şimdi mutlu oldum. arada kırgınlıklar tartışmalar olacak zaman da yaklaştıkça hele. önemli olan iki tarafın da bu konuşarak atlatabilmesi

Öbür boyu atlatmışızdır inşallah :1: Bu dönemde böyle şeyler yaşamak gerçekten çok zor Allah kimseye yaşatmasın:Saruboceq:

ciğdemcim ya çok sevindimm inan.ben de arkadaşlar gibi çekiniyordum sana fazla uzattoğını düşünüyordum aranızdaki meseleyi bilemeyiz tabi ama.nolur ağzınızın tadını kaçırmayın.keyfiniz hep daim olsun.çok sevindim gerçektennnnnnnnn[

Ay kızlar neden çekiniyorsunuz içinizden gelene söyleyin ne darılırım ne kızarım sonuçta kimse kimsenin kötülüğünü istemiyor en azından burda :1: Amin cnm hepimizin keyfi daim olur inşallah hiç birimiz yaşamayız böyle bir durum :Saruboceq:

undomiel hoşgeldin umarım tatilin çooookkkk güzel geçmiştir iyice dinlenmişsindir:sm_cool:

kızlar yardımm resimi silip küçük olarak eklemek istiyorumm :(( acilll

Canımcım resmi düzenlemen gerekiyor. Şimdiiii anlatmaya çalışıyorum.

Resmi açıyorsun canım hiç yükleme falan yapmadan. Üst tarafta resmi düzenle butonu var, çatı resmi olması lazım yanında. Oraya geldikten sonra yeniden boyutlandır kısmını göreceksin. Kırp,çevir gibi seçeneklerin altında. Neyse boyutlandır kısmanda boyutlarıyla oynaman için sayılar var, Pikseliyle falan oynayacaksın, küçülteceksin. Sonra kaydedip fotoyu buraya yükleme yapacaksın.

merhaba kızlar nasılsınız delicious çok tatlı olmuşsun maaşallah hayırlı olsun

dilekciiimmm canıımm.. nasılsın tatlımm??? bu arad bişi dikkatini çekti mi çizelgelerimizde :D
kuzum beraber gün sayıyorum ne muhteşem di mi???

bu arada kesinlikle katılıyorum delicious çok güzel olmuşsun şekerim...

**ps: kızlar bu arada geçmişte biraz göz gezdirirken fark ettim isim pek kullanmamaya gayret gösterelm.kaydirigubbakcemile5.. bunu sanırım çok söledim ama dır dır abla olmak istemem ama internet ortamı kızlar ;)

undomielcim hoşgeldin. beni duyan yok sanıırm. ama gelir gelmez senden yardım istiyorum. resim ekledim ama çoook büyük oldu. silmek istiyorm. nasıl yaparım? Çok üzgünüm çoook

tatlımm edit kısmından eklediğin fotoyu kaldır.. sonra yeniden kaydet fotoyu ;)

Kızın tabi kızlar :oklava: sizin dediklerinizi annemden bile çok dinliyorum kaydirigubbakcemile3 İnşallah öyle olur çok korkuyorum beğenemiycem güzel bir model bulamıycam diye...Bencede tanışalım ne güzel çok yakınız hemde çarşıya pazara birlikte gideriz birlikte hallediceririz bütün işleri.. Hatta sen benden bir hafta önce evleniyorsun o arada benim işler yoğun olmazsa kına gecene düğüne bile gelebilirim.. Kendi kendimi davet ettim yalnız hemen sırnaşık şey Evt gözüm yukarlarda yürüyorum o yüzden hep bi gün toslıycam birine kaydirigubbakcemile3 Gurur konusunda bende sana kızarım ozaman terzi kendi söküğünü dikemez hesabı :1:

Öbür boyu atlatmışızdır inşallah :1: Bu dönemde böyle şeyler yaşamak gerçekten çok zor Allah kimseye yaşatmasın:Saruboceq:

Ay kızlar neden çekiniyorsunuz içinizden gelene söyleyin ne darılırım ne kızarım sonuçta kimse kimsenin kötülüğünü istemiyor en azından burda :1: Amin cnm hepimizin keyfi daim olur inşallah hiç birimiz yaşamayız böyle bir durum :Saruboceq:

çiğdem geçmişi okuyunca yeni gördüm aranızın düzelmesine çok sevindim. bu dönemde hepimiz yaşıyoruz bu tarz gerginlikler ikinizde birbirinizi alttan almaya çalışın inşallah herşey daha iyi olacaktır

yeni gelen kızlar hoşgeldiniz... listemiz yenilenmiştir.. olumunekankayizsmile

:nazar:2 Eylül 2010 papatya2507 Nikah

:nazar:2 Eylül 2010 H_E_A_V_E_N Nikah

:nazar:8-10 Eylül 2010 selcan Düğün

:nazar:11 Eylül 2010 bol Düğün

:nazar:11 Eylül 2010 enimse Düğün

:nazar:12 Eylül 2010 DaMla Düğün

:nazar:12 Eylül 2010 ceyda_1984 Düğün

:nazar:13 Eylül 2010 ozzy_mim Düğün

:nazar:14-18 Eylül 2010 duuyyygggguuuu Düğün

:nazar:17 Eylül 2010 gulse84 Düğün

:nazar:17 Eylül 2010 delicious_77 Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 FE.OZ Nikah

:nazar:18 Eylül 2010 gul1984 Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 ruzgarr Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 sedaemra Düğün

:nazar:18 Eylül 2010 ashkmelegi Nikah

:nazar:18 Eylül 2010 luxxor Nikah

:nazar:19 Eylül 2010 undomiel Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 dilek_36 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 elvin06 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 sereia Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 Honest Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 asiasena Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 papatya2507 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 HayaL61 Düğün

:nazar:19 Eylül 2010 tomrukceylan Nikah

:nazar:19 Eylül 2010 delicious_77 Nikah

:nazar:19 Eylül 2010 hanne54 Düğün

:nazar:19-23 Eylül 2010 elizhaa Düğün

:nazar:23 Eylül 2010 clementine212 Düğün

:nazar:24 Eylül 2010 ayazz Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 Hatige Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 sirkencubin Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 miss_curious Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 SBNM Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 soulmate84 Nikah

:nazar:25 Eylül 2010 luxxor Düğün

:nazar:25 Eylül 2010 cigdemkok Düğün

:nazar:26 Eylül 2010 mvldas Düğün

:nazar:26 Eylül 2010 BtL Düğün

:nazar:26 Eylül 2010 papatya.06 Düğün

:nazar:29 Eylül 2010 hilaal Düğün

:nazar:2 Ekim 2010 bhr20 Düğün

:nazar:2 Ekim 2010 H_E_A_V_E_N Düğün

:nazar:3 Ekim 2010 lepi Düğün

:nazar:3 Ekim 2010 pelerinli Düğün

:nazar:3 Ekim 2010 cilek Düğün

:nazar:4 Ekim 2010 meltem_d83 Düğün

:nazar:8-10 Ekim 2010 dyyser Düğün

:nazar:8-10 Ekim 2010 dkb Düğün

:nazar:10 Ekim 2010 MELTEMRE Düğün

:nazar:10 Ekim 2010 kanatsiz_angel Nikah

:nazar:16 Ekim 2010 jasmin27 Düğün

:nazar:16 Ekim 2010 perimsin Düğün

:nazar:17 Ekim 2010 zeynep_ist21 Düğün

:nazar:17 Ekim 2010 fersoy85 Düğün

:nazar:23 Ekim 2010 bebikyüzlü Düğün

:nazar:23 Ekim 2010 NektaR Düğün

:nazar:23 Ekim 2010 mayaiolp Düğün

:nazar:30 Ekim 2010 emel_1988 Düğün

:nazar:30 Ekim 2010 emili07 Düğün

:nazar:30 Ekim 2010 PeriKizi2010 Düğün

:nazar:7 Kasım 2010 msore Düğün

hihoyyyt yaşasın eylül & ekim gelinleri hihoyyyt

Son düzenleme:

Elbet sana yakışan muhteşem bir gelinlik bulacaksın canım, korkmana gerek yok. Tamam canım ya ben de isterim tanışmayı. Ben zaten davet ederdim ki sen benden önce davransın ama kaydirigubbakcemile3.Buyur gel canım başımın üstünde yerin var. Evet ya gurur yapacak olursam bir konuda (Allah göstermesin de) siz de bana kızın.

çiğdem geçmişi okuyunca yeni gördüm aranızın düzelmesine çok sevindim. bu dönemde hepimiz yaşıyoruz bu tarz gerginlikler ikinizde birbirinizi alttan almaya çalışın inşallah herşey daha iyi olacaktır

Çok teşekkür ederim.. Biraz geçte olsa anladık bunu birdaha tekrarlanmazda inşllh bu düğn sürecini sapa sağlam atlatırız kaydirigubbakcemile3

evet undomiel canım birlikte gün sayıyoruz:lepi: 19 eylül ikimiz içinde farklı bir hayatın başlangıcı olacak inşallah

Back