Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canım, hoş geldin. Seninle tanışamamıştık , tatil uzun sürmüş o zaman seninkaydirigubbakcemile3.
Tamam o halde kızalım sana yeri geldiğinde. Bakmaya başla canım, aklında bir şey olsa bile bambaşka bir şey beğenebiliyorsun. Ya da hayal ettiğin şeyi iyi taşıyamadığına kanaat getiriyorsun. Velhasıl kelam hiç düşünmediğin bir şey alıp çıkıyorsun gelinlikçiden
Valla bir gün karşılaşalım tanışalım bizzat canımcım
Ben Şengül Moda Evi'nde diktiriyorum. Belediyenin arkasında kalıyor. Göktaş pastanesine gelmeden. İş hanında, yukarı baka baka yürü sen Zaten Sakaya'daki gelinlikçilerin hemen hemen hepsi yukarılarda
[Aşkta gurur olmaz kızım. Söyle bakmaya başladığını nişanlına
(Var ya beni tanısan söylediklerimi hiç kaale almazsın, malesef ben de yapıyorum o lanet gururu)
canım yaa geçmişe baktım üzülmüştüm ama şimdi mutlu oldum. arada kırgınlıklar tartışmalar olacak zaman da yaklaştıkça hele. önemli olan iki tarafın da bu konuşarak atlatabilmesi
ciğdemcim ya çok sevindimm inan.ben de arkadaşlar gibi çekiniyordum sana fazla uzattoğını düşünüyordum aranızdaki meseleyi bilemeyiz tabi ama.nolur ağzınızın tadını kaçırmayın.keyfiniz hep daim olsun.çok sevindim gerçektennnnnnnnn[
kızlar yardımm resimi silip küçük olarak eklemek istiyorumm( acilll
evet hanne'cimm.. forum sahibi yok 1 hafadır piyasada kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin aramıza
merhaba kızlar nasılsınız delicious çok tatlı olmuşsun maaşallah hayırlı olsun
evet hanne'cimm.. forum sahibi yok 1 hafadır piyasada kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin aramıza
undomielcim hoşgeldin. beni duyan yok sanıırm. ama gelir gelmez senden yardım istiyorum. resim ekledim ama çoook büyük oldu. silmek istiyorm. nasıl yaparım? Çok üzgünüm çoook
Kızın tabi kızlarklava: sizin dediklerinizi annemden bile çok dinliyorum kaydirigubbakcemile3 İnşallah öyle olur çok korkuyorum beğenemiycem güzel bir model bulamıycam diye...Bencede tanışalım ne güzel çok yakınız hemde çarşıya pazara birlikte gideriz birlikte hallediceririz bütün işleri.. Hatta sen benden bir hafta önce evleniyorsun o arada benim işler yoğun olmazsa kına gecene düğüne bile gelebilirim.. Kendi kendimi davet ettim yalnız hemen sırnaşık şey Evt gözüm yukarlarda yürüyorum o yüzden hep bi gün toslıycam birine kaydirigubbakcemile3 Gurur konusunda bende sana kızarım ozaman terzi kendi söküğünü dikemez hesabı
![]()
Öbür boyu atlatmışızdır inşallahBu dönemde böyle şeyler yaşamak gerçekten çok zor Allah kimseye yaşatmasın:Saruboceq:
Ay kızlar neden çekiniyorsunuz içinizden gelene söyleyin ne darılırım ne kızarım sonuçta kimse kimsenin kötülüğünü istemiyor en azından burdaAmin cnm hepimizin keyfi daim olur inşallah hiç birimiz yaşamayız böyle bir durum :Saruboceq:
Kızın tabi kızlarklava: sizin dediklerinizi annemden bile çok dinliyorum kaydirigubbakcemile3 İnşallah öyle olur çok korkuyorum beğenemiycem güzel bir model bulamıycam diye...Bencede tanışalım ne güzel çok yakınız hemde çarşıya pazara birlikte gideriz birlikte hallediceririz bütün işleri.. Hatta sen benden bir hafta önce evleniyorsun o arada benim işler yoğun olmazsa kına gecene düğüne bile gelebilirim.. Kendi kendimi davet ettim yalnız hemen sırnaşık şey Evt gözüm yukarlarda yürüyorum o yüzden hep bi gün toslıycam birine kaydirigubbakcemile3 Gurur konusunda bende sana kızarım ozaman terzi kendi söküğünü dikemez hesabı
![]()
çiğdem geçmişi okuyunca yeni gördüm aranızın düzelmesine çok sevindim. bu dönemde hepimiz yaşıyoruz bu tarz gerginlikler ikinizde birbirinizi alttan almaya çalışın inşallah herşey daha iyi olacaktır
o forum sahibini bir elime geçirirsem fena olucak
undomielcim hoşgeldin. beni duyan yok sanıırm. ama gelir gelmez senden yardım istiyorum. resim ekledim ama çoook büyük oldu. silmek istiyorm. nasıl yaparım? Çok üzgünüm çoook